pantallona

Dungarees ato janë një nga elementët e veshjeve të punës të njohura në mekanikë, impiantet e prodhimit ose për punonjësit e ndërmarrjeve të ndërtimit. Ato shpesh kompletohen si veshje shëndetësore dhe sigurie së bashku me to qeth dhe gjysmaNë fakt, ato përdoren jo vetëm në fushat e punës zyrtare, por edhe për qëllime private.

Pantallonat që ne ofrojmë në ofertën tonë janë bërë nga pëlhura me cilësi të lartë dhe një gramatikë optimale. Falë këtyre veçorive, ato janë rezistente ndaj larjes në temperatura të larta, duke ruajtur vetitë e tyre me kalimin e kohës. Pantallonat janë të pajisura me elemente për rregullimin e tyre: butona dhe një rrip me një brez elastik, duke lejuar që ato të përshtaten për njerëzit me forma të ndryshme të trupit. Për më tepër, ata kanë qepëse të rregullueshme të qepura.

Punoni pantallona ose tuta me mundësinë e çdo shtypjeje

Dungarees - një zgjedhje e gjerë për komoditetin e punës

Asortimenti përfshin pantallona për punë në temperatura të ulëta në dimër (dhoma të pa ngrohura, punë në natyrë). Ne gjithashtu ofrojmë veshje me elemente reflektuese për të siguruar sigurinë gjatë punës pas errësimit ose në hapësirat publike.

Pantallonat janë elementi kryesor i rrobave të punës

Dungarees ata kanë xhepa të rehatshëm, disa modele janë të pajisura edhe me xhepa shtesë në gjunjë, të cilat lejojnë futjen e futjeve për të rritur komoditetin gjatë punës që kërkon gjunjëzim të zgjatur në gjunjë.

Midis pantallonave të punës do të gjeni shumë lloje në varësi të kushteve të punës dhe predispozicioneve individuale: gjatësia e belit, tuta, pantallona speciale dhe paralajmëruese.

Në asortimentin e dyqaneve pm.com.pl ka pantallona të bëra me punëtorë, montues dhe kopshtarë të industrisë së ndërtimit. Përdorimi i tyre, megjithatë, është gjithashtu i përsosur për detyra private të tilla si kopshtaria, si një veshje që mbron rrobat e përditshme nga papastërtitë, p.sh. gjatë rinovimeve në shtëpi, dhe në një masë të madhe mbron nga temperaturat e ulëta.

Jepini kompanisë suaj një karakter individual

Shumë kompani e vlerësojnë atë individualitet dhe personalizim, veçanërisht nëse punonjësit luajnë një rol përfaqësues në kontaktet me kontraktorët dhe klientët e mundshëm. Withshtë me mendjen e tyre që ne ofrojmë mundësinë e porositjes së tyre në pantallona për një personalizim të qëndrueshëm dhe elegant qëndisje kompjuteri. Qëndisja është një nga metodat më të qëndrueshme të shënjimit, e cila është e përkryer për veshjet që kërkojnë larje të shpeshtë.