Sulaman komputer

Sulaman komputer mangrupikeun salah sahiji metode anu paling dikenal pikeun nyirian pakean sareng tékstil. Éta alatan sajarah na aya deui ratusan taun, dimana di jaman baheula awéwé nyulam pola dina lawon ku panangan.

Ayeuna, sulaman diterapkeun sacara otomatis nganggo mesin anu dikawasa komputer dina dasar program sulaman, anu masing-masing didamel pikeun tiap desain grafis.

Desain anu langkung alit dina tékstil kalayan beuratna langkung ageung tibatan kaos oblong tradisional paling saé. Pakéan pribadi ngagaduhan seueur kaunggulan. Produk sapertos kitu menonjol tina persaingan, nguatkeun citra perusahaan sareng ngawangun rasa komunitas diantara tim dina kasus baju kerja.

Sulaman komputer dina papakéan

Sulaman komputer dilakukeun dina papakéan sareng tékstil

Sulaman komputer tiasa kendel dianggo pikeun produksi gadget tékstil ogé pakean iklan. Logo sulaman sareng nami perusahaan dina polówkach, kantong atawa anduk tiasa janten kado anu saé pikeun konsumén atanapi mitra bisnis. Ku ngagunakeun pakean atanapi produk iklan sapertos kitu, aranjeunna bakal ngamajukeun merek.

Salian pakean, sulaman paling sering dilakukeun dina produk sapertos kantong, topi, anduk sareng jubah mandi. Logo sulaman pastina langkung kuat sareng langkung tahan kana garapan tibatan metode alternatip pikeun nyirian nganggo grafik iteuk.

Tradisi sulaman komputer

Penjara mangrupikeun metode hiasan anu dipikaterang jaman baheula, nalika awéwé nyulam pola dina baju, taplak meja sareng umbul ku tangan. Kaanggunan sareng daya tahan sulaman parantos ngajantenkeun aranjeunna mangrupikeun unsur tina seueur budaya, ogé simbol pikeun sababaraha daérah dina bentuk kostum sareng spanduk.

Kualitas luhur sareng daya tahan panyiri sulaman ogé parantos mendakan aplikasi dina iklan modéren. Karyawan anu nganggo baju nganggo logo perusahaan sering dianggap salaku wawakil perusahaan anu dipercaya sareng sanés anonim. Ogé tékstil hotél dina bentuk anduk atanapi jubah mandi kalayan logo naéktikeun géngsi hotél.

Pelayan sareng restaurateurs dilengkepan tékstil gastronomis khusus sapertos apron atanapi apron ogé dianggap konsisten sareng mérekna, sahingga inspirasi pikeun kapercayaan anu langkung ageung, anu sering ditarjamahkeun kana kaputusan pameseran pelanggan. Sulaman ogé iklan alat anu positip ditampi.

Gadget anu dihias dina bentuk kantong, topi, kaos oblong sering dianggo dina kompetisi anu diayakeun ku perusahaan salaku bagian tina promosi atanapi salaku freebies pikeun konsumén.

taman mesin

Taman mesin pikeun sulaman komputer

Téknologi modéren sareng kamungkinan ayeuna ngamungkinkeun urang pikeun minuhan paménta pasar anu ningkat pikeun produk nganggo sulaman. Hatur nuhun kana mesin modéren, ayeuna tiasa ngadamel rébuan sulaman dina waktos anu singget bari ngajaga presisi desainna. Pangembangan ékonomi ieu ogé ditarjamahkeun kana harga anu pikaresepeun pikeun sulaman.

Sulaman komputer - téknologi anu urang anggo

Mesin modéren diwangun ku seueur jarum anu tiasa di benang warna benang anu pas pikeun proyek. Prosés sulaman dikokolakeun ku program komputer anu desainna diunggah. Éta di sisi kami pikeun nangtoskeun tempat anu pas pikeun nerapkeun sulaman sareng ukuran na. Sulaman disarankeun pikeun proyek anu langkung alit, maka popularitasna pikeun nyetak logo, nami perusahaan, lembaga sareng sakola.

Kaunggulan sareng karugian tina sulaman komputer

Panampilan pakean kalayan lambang mangrupikeun hal anu ngajantenkeunana menonjol. Bordir anu dijantenkeun leres-leres masihan tekstil kualitas anyar sareng kaanggunan, sareng mérek anu diiklankeun ku anjeunna kéngingkeun prestise. Henteu kedah hariwang yén grafik atanapi téks bakal mesék nalika nyeuseuh atanapi saatos lami dianggo.

Sulaman komputer mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina papakéan, anu méré kauntungan anu langkung penting tibatan metode sanés anu ngupas atanapi nyiptakeun rongga ku cara ngala sakedik. Sulaman komputer tiasa ampir aya warna naon waé. Hijina watesan nyaéta warna tina benang anu dianggo.

Nyulam dilakukeun nganggo bedah presisi kusabab kontrol komputer. Téhnik sareng presisi sulaman komputer ngamungkinkeun resolusi luhur pola bordir. Bordir ngan saukur dibayar kalayan jilid ageung.

Kauntungan tambahan nyaéta biaya sakali nyiapkeun program sulaman, anu tetep dina database kami pikeun saé. Ku alatan éta, ka hareupna, lamun nasabah balik deui mesen pakean kalayan desain anu sami, anjeunna bakal dibébaskeun tina biaya program.

sulaman komputer dina tékstilsulaman komputer dina papakéan

Sulaman komputer ogé ngagaduhan karugian, tapi tiasa disingkahan ku milih metode nyirian anu cocog pikeun jinis bahan sareng desain. Ieu naha disarankeun pikeun ngahubungi para ahli sateuacan ngajantenkeun panyiri mimiti anjeun pikeun nyingkahan karusakan poténsial.

Sabalikna tina percetakan komputer permukaan lengkep, sulaman henteu tiasa dianggo pikeun ngaput grafik anu lengkep sareng kisaran warna anu teu terbatas.

Nanging, ieu sanés anu dimaksud. Sulaman mangrupikeun acuan kana tradisi sabab mirip jas sareng baju anu ngahias pakean mulya. Teu aya hubunganana sareng lukisan kit, anu tiasa dicuci.

Sulaman henteu disarankeun pikeun disulam dina bahan kalayan tata basa anu handap henteu langkung ti 190 g / m2. Sulaman ageung bakal masihan kesan "tameng", éta bakal fleksibel nalika dianggo, sareng nalika dilarapkeun kana bahan ipis - jarum tiasa nyubur bahan ipis sapertos kitu.

Sulaman komputer dina lawon kualitas rendah kalayan beurat anu rendah henteu tiasa disulam. Hal ieu dianggap yén gramatil tékstil kedah ngaleuwihan 190 g / m2. Nanging, sesah ngabayangkeun logo bordir dina kaos murah anu murah ipis anu kabuktosan ngalangkunganana.

Sakumaha biaya sulaman komputer?

Sulaman komputer relatif ékonomi. Nanging, sababaraha faktor ngagaduhan peran dina valuasi anu akurat. Sacara individual, sulaman langkung mirah nalika mesen langkung seueur produk. Salaku tambahan, ukuran sulaman sareng pajeulitna grafik ngagaduhan pangaruh ageung kana harga, anu ditarjamahkeun kana évaluasi kapadetan sulaman. Langkung ageung sulamanna, langkung lipatan, kombinasi sareng ukuranana langkung ageung, sulamanna langkung padet. Ogé, jumlah tempat dimana sulaman badé ditempatkeun (mis. Logo di payun dina dada kénca + logo di tengah tukang) penting pikeun harga hijian. Harga biasana henteu kapangaruhan ku jumlah warna anu dianggo, sabab mesin jahitna seueur benang. Biaya persiapan kedah ditambihkeun kana urutan sulaman anu munggaran program sulamananu parantos aya dina database kami sahingga henteu ditambihan kana paréntah salajengna.