Asesoris pakean

Asesoris pakean mangrupikeun pilihan produk anu lumaku di sagala rupa industri. barang-barang tambahananu urang nawiskeun di toko kami mangrupikeun produk ti pabrik anu kami damel babarengan dina pangiriman pakean sareng tékstil.

Anjeun tiasa pastikeun yén éta kualitasna tinggi. Kami damel sareng mérek dipercaya yén henteu ngan ukur mikaresep opini anu positip, tapi ogé kudu ngagedéan jajaran. Dina kategori ieu anjeun tiasa mésér, sareng anu sanésna dasi, masker atanapi pelindung raray pelindung.

Tawaran kami didedikasikan pikeun duanana perusahaan sareng klien swasta. Nuhun angger pagawéan tim sareng pesenan ageung, kami tiasa nawiskeun harga anu pikaresepeun mimitian ti hiji barang. Aya kamungkinan diskon tambahan pikeun pesenan anu langkung ageung.

asesoris pakean ogé kalebet dasi hideung langsingSatin mulus dasi bodas klasik

Asesoris baju mangrupikeun unsur papakéan anu teu tiasa dipisahkeun pikeun saha waé anu paduli kana gambar anu lengkep sareng konsisten. Dasi modis saluyu sareng kaos, sareng tambahan, upami kaosna diperkaya ku logo individu atanapi sulaman tepat perusahaan, éta ningkatkeun géngsi perusahaan sareng mere ilham kapercayaan anu langkung ageung ka padamelna.

Dasi didamel tina lawon awét ku anyaman padet, tahan lami teu lami dirusak, sadayana supados katingalina siga anu anyar salami mungkin. Dasi ieu dibeli pisan pikeun ngalengkepan baju staf hotél di méja resepsi sareng palayan sareng restaurateur.

Asesoris pelindung

Topéng pelindung pikeun sungut sareng irung, anu ngagaduhan sababaraha jinis, masih populér. Seueur warna na pastina bakal ngamungkinkeun anjeun milih hal pikeun déwasa sareng murangkalih. Topéngna dijahit dina kamar ngaput kami, hatur nuhun anu kami yakin ngeunaan bahan anu dianggo sareng kualitas pangerjaan.

Éta tina lawon aman didamel tina bahan anu disahkeun, anu henteu ngandung sanyawa toksik. Kami ngajual topeng anu tiasa dianggo deui sareng topéng anu tiasa dianggo. Urang ogé ngagaduhan masker sareng saku kanggo saringan anu tiasa diganti.

Sungut katun sareng irung tiasa dianggo deui, abu grafit

Grafit topéng katun

Pikeun aranjeunna anu hoyong langkung betah sareng kabébasan dianggo nganggo taméng wajah dina waktos anu sasarengan, kami parantos nyiptakeun dua jinis helm. Kami gaduh helmets raray pinuh didamel tina katun visor sareng topéng na mini helm nutupan wengi sareng biwir, khususna pikaresepeun pikeun jalma anu nganggo kacamata. Produk kami minuhan norma sareng standar anu berlaku.

Mini irung sareng helm sungut

Mini irung sareng helm sungut

Helm pelindung pikeun nyanghareupan sadayana

Helm rupa pinuh