Korban

Korbankatuhu panto hareup calana panjang i Kaos oblong, mangrupikeun dasar tina papakéan pagawé di seueur industri. Rupa-rupa modél anu sayogi ti urang sklep ngamungkinkeun pilihan produk gumantung kana tujuanana atanapi karesep pangguna.

Kaos kanggo damel sareng unggal dinten nganggo grafik anjeun nyalira

Model anu ditawarkeun didamel tina bahan bermutu tinggi, anu tugasna nyaéta kamungkinan tahan luhur pikeun operasi sareng panangtayunganna ngalawan kaayaan cuaca anu keras.

Kaos baju mangrupikeun pakakas dasar wawakil seueur industri, kalebet. konstruksi, produksi atanapi logistik. Aranjeunna ngagaduhan panggunaan serbaguna pikeun sipat praktis - sajaba ti nyayogikeun kahaneutan ngalawan angin atanapi tiis, aranjeunna ogé ngamungkinkeun langkung kabébasan gerak tibatan jaket bari mayungan papakéan pribadi.

Kami nawiskeun modél pikeun sadaya musim anu diadaptasi kana kaayaan cuaca anu béda atanapi jumper transisi pikeun usum semi atanapi usum gugur.

sweatshirtssweatshirts

Kaos damel

Kami nawiskeun anjeun jaket gawé dina harga anu béda-béda gumantung kana modélna - tina anu paling dasar pikeun ngeuyeuban ku tujuan khusus.

Éta kalolobaanana didamel tina poliéster, anu nyayogikeun insulasi termal anu langkung ageung, sahingga langkung seueur kabébasan gerak tibatan klasik jaket gawé.

Salaku tambahan, kaseueuran modél gaduh kerah stand-up kanggo insulasi termal sareng kantong praktis nganggo selop. Kami nawiskeun sweatshirts dina sababaraha warna, sareng leungeun baju panjang sareng pondok, ogé sareng karakter peringatan kalayan unsur réfléktif.

Pakéan réfléksi éta bakal cocog pikeun padamel jalan, padamel konstruksi atanapi padamel anu damel saatos poek.

sweatshirts

sweatshirts

Kaos damel perusahaan sapertos sirah atawa Stedman didamel tina lawon tahan ka panggunaan anu intensif.

Dina raraga nangtayungan elemen anu kakeunaan abrasi, elemen pelindung khusus dijahit kana modél anu dipilih. Ogé, sababaraha gaya parantos dieuyeuban ku liang hawa pikeun ngaleutikan kesang nalika latihan sengit.

Kaseueuran modél gaduh welts anu nyaman dina pinggel sareng pigeulang tangan pikeun ngalindungan tina karusakan baju pribadi atanapi kokotor.

Dijual nyaéta: jaket bulu, jaket kerja, jaket polipropilén, jaket peringatan, baju haneut.

Personalisasi pikeun géngsi anu langkung ageung

Seueur konsumén ngahargaan éta kapribadian sareng personalisasi, utamina upami karyawan ngalakukeun fungsi wawakil dina kontak sareng kontraktor poténsial sareng klien.

Kaos damel kalayan sidik beuki umum sabab éta sami sareng bentuk iklan anu murah. Ku ieu diémutan, pertimbangkeun metoda nyirian kualitas luhur anu tahan ka karusakan, leungitna warna sareng nyeuseuh suhu luhur. Éta sababna kami nyarankeun éta pikeun personalisasi padet sulaman komputer.

sulaman komputer