Baju jero

Baju jero Thermoactive éta didédikasikeun khususna pikeun jalma anu paling kakeunaan kaayaan éksternal anu sesah, sapertos suhu handap, angin atanapi draf. Kaseueuran rupa-rupa toko nyaéta baju jero termoaktif: kaos oblong, baju jero sareng set. Baju jero termoaktif didamel dumasar kana standar anu berlaku.

Pakean anu dirancang ku cara kieu mastikeun kabébasan gerak sareng karaharjaan anu langkung saé. Hatur nuhun kana fitur ieu, éta dianggo henteu ngan ukur di tempat damel, tapi ogé ku peminat olahraga usum salju. Salaku tambahan, produk anu kami nawiskeun sayogi kalayan harga anu kalapa kusabab pengeluaran anu urang mesen ka toko kami. Kombinasi kualitas luhur sareng harga anu pikaresepeun ngajantenkeun baju jero sapertos anu terkenal henteu ngan ukur pikeun kabutuhan propésional tapi ogé swasta.

Baju jero termoaktif sampurna dipasang dina awak

Baju jero termoaktif, sapasang baju kaos sareng calana

Baju jero éta fleksibel pisan, sampurna cocog sareng tokoh. Pas na raoseun pisan yén saatos lami nganggo éta, anjeun lirén karaoseunana. Bahan fléksibel ngajamin kabébasan gerak, nyegah sagala sieun teu ngarareunah. Tapi, tugas utama baju jero sapertos kitu nyaéta ngajaga kasihatan sareng awak tina hawa anu handap sareng panyejukan awak.

Baju jero termoaktif gancang ngagaduhan simpatisan na diantara peminat olahraga sareng pengusaha, pasipatanana nampi positip, anu ningkatkeun popularitasna. Digabungkeun sareng papakéan sanésna sapertos sweatshirts, calana panjang atawa jaket ngamungkinkeun anjeun ngatur suhu awak dina kaayaan ngarobah.

Sét baju jero hideung thermoactive. PLN 38,69 kotor

Panyabutan Uap anu épéktip

Baju jero Thermoactive dirancang ngagunakeun téknologi pang anyarna. Aranjeunna utamina jawab kanyamanan ngagem luar biasa. Hatur nuhun kana panyabutan Uap kana lapisan luar, éta sampurna pikeun kaayaan dimana pangguna nunjukkeun ningkat kagiatan fisik.

Uap diturunkeun kana lapisan luar, anu penting pisan dina nalika latihan sengit. Sirkulasi kelembaban anu saé ngirangan résiko bau anu teu pikaresepeun.

Ngajaga bersih tina linen éta gampang pisan, éta henteu meryogikeun metode khusus atanapi agen pembersih khusus, ngan ukur nuturkeun aturan saderhana dina labél produk ngeunaan kaayaan ngumbah.

Baju jero Thermoactive, calana Brubeck