UNTUK SYARAT

Tawaran pikeun perusahaan

Naha pantesna digawe sareng urang?

Kami mangrupikeun perusahaan khusus pikeun dijual sareng nyebarkeun pariwara sareng pakéan damel. Kami nawiskeun nyirian henteu ngan ukur pakean, tapi ogé tékstil nganggo padika sulaman komputer sareng percetakan layar.

Ngadaptar perusahaan ayeuna sareng nampi diskon pikaresepeun! >>

1. Pangalaman

Staf mumpuni urang kalayan mangtaun-taun pangalaman bakal bagja ngabantosan sareng pitunjuk kana desain sareng Pilihan téknik nyirian pangsaéna. Kami gaduh pangalaman anu lega dina jahit, motong sareng ngararancang agénsi pariwara sareng merek anu kasohor.

2. Komprehensif

Ti saprak 2003, kami parantos nyayogikeun jasa jahit, motong, nyetrika sareng panyiri. Urang gaduh kamar ngaput kami sorangan sareng taman mesin pikeun sulaman. Kami ngagaduhan rupa-rupa produk - langkung ti 6000 produk, baju jero sareng iklan iklan ti produsén anu diakuan dina harga anu pikaresepeun. Anjeun tiasa mésér jasa pakean sareng labél (punten wartosan kami sateuacanna kanggo panawaran personalisasi) dina wéb kami. www.pm.com.pl atanapi di toko kami di Allegro "PRODUKER-BHP".

3. Komitmen

Ruang jahit kami mastikeun yén produk anu kami lakukeun didamel tina bahan kualitas pangluhurna kalayan sipat hanca anu sanés sareng téknologi dyeing sareng pagawean anu paling maju. Kami tiasa nyumpingan kontraktor anu paling nungtut ngalangkungan efektif tina peralatan di pembuangan kami.

4. Kalenturan

Kami fleksibel - urang réaksi gancang pikeun kabutuhan customer - dina masalah produksi sareng formal. Kami nawiskeun jasa sulaman sareng percetakan layar boh dina produk anu dibeuli di toko kami sareng dikirim ku nasabah. Salaku tambahan, ku ngadaptar dina situs web kami, nalika nyieun pameseran, anjeun tiasa nampi diskon tambahan tina urutan kadua.

5. Percaya

Urang dugi ka unggal urutan masing-masing, mantau palaksanaanana dina unggal tahap. Urang ngawangun kredibilitas dina komunikasi kabuka sareng klien sareng perawatan substantive profésional.

Sulaman komputer - personalisasi bergengsi

Produksi rupa-rupa jinis pakean - kalebet pakean spesialis - ieu mangrupikeun bagian tina tawaran kami. Salaku bagian tina kerjasama, klien kami ogé nampi kamungkinan ngagunakeun seueur jasa tambahan. Urang ogé ngajalankeun sacara dinamis salaku bengkel sulaman, anu mangrupikeun salah sahiji alesan panggedéna pikeun urang bangga.

Sulaman komputer mangrupikeun kualitas anu saé, elegan sareng awét pikeun labél baju. Nganggo fasilitas téknis khusus, urang tiasa ngadamel, bahkan pola poko pisan dina ukuran baju naon waé. Kami ngadamel aplikasi sulaman dina kalolobaan jinis pakean (kaos polo, kaos, baju gawé, apron, dasi, sabung). Kami henteu terbatas ku jinis pakean - pabrik kami ngagaduhan jahit sareng ruangan motong, janten kami gaduh kontrol lengkep pikeun kualitas naon anu kami sediakan pikeun anjeun. Kamungkinan anu ditawarkeun ku bengkel sulaman komputer mangrupikeun kauntungan anu ageung pikeun hiji perusahaan anu ngaladenan pasar Polandia pakean sareng iklan.

Aranjeunna percanten ka urang, diantarana:

- Helukabel
- Mercedes-Benz
- Grimbergen
- Purina ProPlant
- scraper
- Honda
- Heineken
- Orlen
- 1minute Jacobs
- Bosch
- Bridgestone
- Bursa Saham
- Warka
- Żywiec

sareng seueur sanés. Langkung seueur ningali di urang toko. Proyék sateuacana nunjukkeun yén henteu paduli proyek, urang tiasa ngalaksanakeun pesenan saé sareng dina waktuna.

Percetakan layar - iklan

Ieu mangrupikeun bentuk anu paling sering dipilih, anu urang ogé tiasa nawiskeun. Palayanan ieu henteu ngan ukur awét sareng nyayogikeun kualitas anu saé, tapi ogé akurat ngagambarkeun palette warna unggal desain grafis. Hatur nuhun kana téknologi sareng téknologi canggihna, urang tiasa nyayogikeun palanggan ka kualitas anu pangsaéna, boh lamun nganggo baju sorangan, ogé logo anu disulam dina éta, prasasti atanapi grafis dicitak. Kusabab pelengkepan jasa kami, kami bakal ngontrol kana sadaya prosés nyiptakeun hiji proyek anu réngsé.

Pangiriman gancang mangrupikeun tujuan urang

Kami nganteurkeun pesenan ka para nasabah di seluruh Polandia, ogé di luar negeri. Kami ngirimkeun barang-barang utamana via kurir DPD. Pikeun pesenan anu langkung ageung, ku paménta nasabah, urang ngatur angkutan angkutan barang. Kami tiasa kolaborasi sareng pesenan biasa kalayan harga anu pikaresepeun. Aya ogé kamungkinan koleksi pribadi di markas urang di Rawa Mazowiecka.