Tapak freezer

warung lomari es mangrupikeun papakéan anu didamel pikeun dianggo dina kaayaan anu suhuna turun dugi ka -40 derajat C. Ieu mangrupikeun produk anu saé kualitas luhur, dijahit kalayan ati-ati pisan, anu parantos ngabuktikeun dirina di seueur perusahaan. Dihargaan kana fungsina, aranjeunna dipilih ku konsumén ti sagala rupa nagara. Mindeng dipésér dina kombinasi kalayan sapatu jeung sarung tangan. Kami ogé nyarankeun baju jero thermoactiveanu sampurna bakal ngalengkepan panyalindungan awak ngalawan suhu anu handap.

Freezer Coverall sareng kulkas

Coldstore CS-12 toko barang tiis

Coveralls beku profesional sareng sertipikat

Di pm.com.pl, kami nawiskeun mesin pembeku pikeun beku sareng toko baju tiis, anu dibédakeun ku fungsionalitas sareng desain kontemporer. Modél anu paling populér nyaéta Coldstore CS-12 mastikeun kasalametan sareng kanyamanan damel kalayan kaamanan anu pangluhurna.

Baju renang hiji-sapotong gaduh belang reflective pikeun pisibilitas hadé.

Modél ieu ngagaduhan selop dina suku sareng sarung tangan satengah dina mockup. Kostumna nyepeng sertipikatHatur nuhun anu tiasa dianggo di tempat anu suhu na ngahontal -40 derajat Celsius, ngajagi tina kontak sareng konveksi tiis. Modél Coldstore CS-12 diwangun ku lawon luar poliéster anu tiasa napas kalayan sipat noda sareng cai-panolak. Tina séri COLDSTROE, kami ogé nawiskeun jaket COLDSTORE CS10 sareng calana COLDSTORE CS11.

Wadah beku sareng toko anu tiis nganggo reflektor anu mayungan dugi ka -83,3 ° C

Coverall pelindung pikeun beku atanapi kamar tiis panyalindungan HI-GLO 40 dugi ka -83,3 ° C

Bermacam-macam propésional pikeun perusahaan propésional

Model anu kami tawarkeun gaduh pedaran lengkep. Salaku tambahan, dina modél Hi-Glo 40, kami nyayogikeun sertipikat anu mastikeun patuh standar UNE-EN 342: 2004 / AC: 2008. Modél anu disebatkeun ngagaduhan 340 g insulasi termal, bahan luarna nilon, sareng bagian jerona didamel tina poliéster, sedengkeun kerah ngandung 280 g poliéster bulu. Konsumén tiasa mariksa produk naon anu didamelna, suhu naon anu dimaksud na sareng naon beurat produkna. Gugatanana parantos dirarancang sahingga tiasa dianggo sababaraha taun sareng ulah ngahalangan gerakan nalika dianggo sabisa-bisa.

Upami ragu, mangga kontak departemen layanan palanggan kami, anu bakal senang ngabantosan anjeun milih pakéan anu pas pikeun freezer sareng toko anu tiis. Kami ogé nawiskeun jaket, calana, sapatu, sarung tangan.