Jaket / Hujan

Jaket iklan sareng rompi pasti pilihan anu hadé pikeun usum gugur sareng usum usum. Baju anu kami nawiskeun katingali saé pisan, tapi ogé ngagaduhan elemen utiliti praktis. Épéktip pikeun panyalindungan tina faktor luar sapertos angin sareng hujan.

Jaket sareng jas hujan sareng hujan

Motongna pantes diperhatoskeun hujan hujan jeung tahan angin, Kusabab panggunaanna dina kondisi cuaca luar anu sesah. Pikeun dihasilkeun jaket sareng rompi téknologi state-of-the-art digunakeun, sadayana sahingga produkna bakal dilayanan salami mangtaun-taun dina kaayaan anu pangsaéna bari ngajaga sipat-sipatna.

Jaket hujan / jas hujan jas hujan lalakiRompi awéwé Adler kalayan kamungkinan nyetak

Rupa-rupa gaya pikeun kanyamanan sareng kaamanan

Dina kami toko anjeun bakal mendakan jaket jeung kamizelki dina sababaraha gaya pikeun awéwé, lalaki, barudak sareng unisex. Rupa-rupa ukuran sareng warna ngamungkinkeun anjeun nyocogkeun produk pikeun kabutuhan anjeun sareng ngaidentipikasi éta dina hal warna sareng warna perusahaan atanapi klub.

Ieu mangrupikeun pilihan anu utamina kapaké nalika mesen pakean iklanutamina upami urang milih anjeunna personalisasi ku dieksekusi print individu.

Aranjeunna mangrupikeun kelompok anu penting rompi réfléksi, ningkatkeun kasalametan di lapangan sareng di jalan. Éta sampurna pikeun ngumbara saatos poék, ogé dina dinten anu langkung mendung.

Tawaran ogé kalebet konéng, rompi réfléksi pikeun murangkalih, anu pastina bakal ningkatkeun pisibilitas sareng kaamanan anak di jalan atanapi di sisi jalan dina jalan antara bumi sareng sakola. Rompi réfléksi pikeun jalma dewasa boh barudak bakal ngabantosan pikeun ngirangan résiko kacilakaan serius berkat ningkat pisibilitas.

Kami nawiskeun ogé jaket ngeunteung kalayan kamungkinan ngaleungitkeun leungeun baju sareng tiung, anu hususna kapaké dina période transisi sareng dimana waé padamelan peryogi parobihan di lingkungan sareng suhu. Jaketna ngagaduhan jaket bulu jero anu tiasa dicabut, disertifikasi 3M stripe reflektif, cocog sareng standar EN ISO. Produkna tiasa dipersonalisasi, tapi kusabab seueur lapisan sareng kantong, daérah panyirian diwatesan, aksés kana mérek aya di tukang.

Jakét réfléksi-pisibilitas luhur

Prints anu didamel estetika

Hiasan (sulaman komputer atawa percetakan layar) dina jaket sareng rompi didamel kalayan ati-ati kana sadaya detil.

Perhatian kana kualitas luhur ngandung hartos yén papakéan anu anjeun mésér bakal janten unsur perwakilan perusahaan. Perusahaan urang gaduh taman mesin nyalira, anu ngamungkinkeun urang pikeun persis ngontrol prosés hiasan dina unggal tahapan, sahingga langsung réaksi dina waktos produksi cacat.

Nalika tawaran produk dilegakeun sareng kabutuhan konsumén, kami mutuskeun ngadamel hiasan nganggo sababaraha cara, utamina sulaman komputertapi ogé percetakan layar, sublimasi i mindahkeun termal.

Kami ngajak anjeun kana pangajen anu gancang sareng gratis.