Percetakan layar

Percetakan layar mangrupikeun salah sahiji metodeu panyirian paling populér anu paling sering dipilih kaos iklan, blus atanapi sababaraha gadget iklan sapertos kantong atawa caps. Jinis cetak ieu tiasa dianggo pikeun permukaan ageung sareng datar ogé lawon ipis, henteu sapertos sulaman komputeranu disarankeun pikeun grafik sareng bahan anu langkung alit anu langkung kandel sareng beurat.

Percetakan layar - idéal pikeun grafik ageung dina permukaan datar

Grafik, logo atanapi prasasti anu didamel kalayan nyetak layar kualitas luhur bakal tahan henteu ngan ukur dianggo, tapi ogé pikeun ngumbah dina suhu luhur. Éta metode anu efektif pikeun nyirian dina hubungan kualitasna. Layar dipaké pikeun nyetak layar, dimana cétna sumebar ka saluruh bolong ku agul dokter. Cét anu nabrak lawon meungkeut permanén teras nyerep kana jerona.

Tim kami nawiskeun logo atanapi prasasti anu dipilih ku nyetak layar.

Matriks percetakan layar

Matrix pikeun percetakan layar

Rupa-rupa warna percetakan layar

Kauntungan utama tina percetakan layar nyaéta kamampuan pikeun nyiptakeun grafik dina unggal warna. Nalika nyetak kana papakéan, grafik dina w warna anu sengit sareng éksprésipis.

Kauntungan tambahan nyaéta pilihan tina ngiuhan. Cétna tiasa dicampur. Program komputer anu didaptarkeun pikeun prosés pergaulan cet akurat ngitung tata basa tina pigmén anu diperyogikeun kanggo ngadamel warna anu paling pas anu bakal diterapkeun dina produk.

Nyetak layar tahan ka nyeuseuh, éta tiasa dikumbah dina mesin cuci otomatis nganggo pilihan puter. Kaayaan éta nyaéta percetakan anu pas sareng sadaya prosés produksi sareng cet kualitas luhur.

Kaos oblong sareng percetakan layar, cetak sagala

Kaos oblong nganggo grafik layar-dicitak

Harga percetakan layar gumantung kana sirkulasiana

Biaya nyetak layar gumantung kana usaha. Éta sababna naha langkung saé pikeun milih éta kanggo pesenan ageung. Persiapan matrix mangrupikeun biaya anu tetep, henteu gumantung kana usaha.

Ogé, upami urang hoyong ngadamel conto percobaan kaos oblong atanapi kantong, urang kedah tumut kana biaya préparasi matrix. Dina metode percetakan ieu, masing-masing warna diterapkeun nyalira, ngalangkungan layar anu misah.

Éta hadir kalawan persiapan matrix misah pikeun tiap warna. Nanging, henteu masalah teuing ku seueur usaha. Gawéna saé pisan ku pesenan ageung pikeun acara olahraga, penghargaan pikeun kompetisi atanapi seueur tim pagawé.

Kagunaan percetakan layar

Percetakan layar gaduh popularitasnya ku seueur kagunaanna, tiasa dianggo pikeun nyirian bahan katun sareng plastik, komo pikeun nyirian kai. Nyetak layar paling sering dipilih pikeun pakean sareng tékstil iklan. Sidik tahan ka karusakan mékanis, cahaya panonpoe sareng beueus.

Kami ngajak anjeun damel damel bareng sareng kami tetep parantos mangtaun-taun pangalaman dina nyirian iklan sareng pakean padamelan. Kami gaduh seueur pilihan produk, sareng tim kami bakal senang ngabantosan anjeun milih sareng cara nyetak.