Kantong

Kantong iklan éta mangrupikeun médium iklan anu hadé, tapi ogé paméran praktis perusahaan. Kantong kalayan grafik anu saé kualitasna, sanaos panggunaanna, bakal ngawakilan mérek pikeun waktos anu lami.

Kantong iklan dicitak ku médium iklan anu sampurna

Gadget praktis sok kado wilujeng sumping, sareng berkat bentuk saderhana na, aranjeunna ngamungkinkeun nyirian kalayan grafik naon waé sareng metoda nyirian naon waé. Hatur nuhun kana produk promosi sapertos kitu, mérek tiasa langkung populér sareng pemirsa anu énggal. Ieu leyuran anu saé pisan upami klién henteu hoyong nyéépkeun seueur artos dina iklan.

Kantong éta mangrupikeun salah sahiji tékstil iklan langkung mirah, sareng dina waktos anu sami tahan ka faktor éksternal anu négatip. Salaku tambahan, nalika nganggo kantong anu tiasa dianggo deui, urang miara lingkungan, anu ogé ngahaneutkeun gambar perusahaan. Rupa-rupa warna ngamungkinkeun anjeun milih produk dina warna perusahaan atanapi klub. Harga murah kantong sareng panyiri ogé tiasa janten kado anu hadé pikeun babaturan atanapi kulawarga dina waktos liburan atanapi acara anu sanés.

Urang ogé ngagaduhan kantong in-mold di toko kantong warna fluorescent konéng ku belang ngeunteung. Usul sapertos kitu ogé ningkatkeun pisibilitas, utamina dina usum gugur sareng usum usum taun sareng saatos peteng. Hatur nuhun kana senar, kantong tiasa ditunda tonggong sahingga ningkatkeun pisibilitasna di jalan.

kantong

Desain inovatif

Perusahaan urang gaduh taman mesin nyalira. Kami tiasa ngadamel sidik sulaman komputer, percetakan layar atanapi transfer thermo, anu diluyukeun sareng ekspektasi klien.

Program anu misah disusun pikeun tiap-tiap grafik, dina dasar anu nyirian langsung kana lawon teras dilakukeun. Kami yakin yén pangaruh bakal cocog sareng anu diarepkeun, bahkan kami yakin yén pangaruh akhir bakal pikaresepeun bahkan anu paling nuntut.

Hatur nuhun kana grafik anu didesain khusus, produk bakal ngagaduhan tampilan anu unik. Desain ieu sanés teu paduli ka anu nampi. Kami nawiskeun sababaraha model anu sayogi dina seueur warna. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami penanganananu bakal nyarankeun pilihan anu pangsaéna.

Mésér ékonomis

Kantong iklan aranjeunna gaduh kaunggulan ageung - harga murah. Éta kusabab murahna seueur jalma milih produk ieu dina urutan sirkulasi anu tinggi. Keagamaannana pikeun panggunaan ngamungkinkeun anjeun ngadamel saham anu tiasa dianggo iraha waé taun sareng dina kaayaan naon waé. Salaku tambahan, dina kasus percetakan, hargana gumantung kana polumeu - langkung ageung urutanna, langkung handap harga unit.

Kami nyayogikeun pangajen proyék gratis sareng gancang. Jahitan bertulang sareng bahan padet parantos dianggo pikeun ngaput kantong, sadayana pikeun ngaleutikan kamungkinan nyaring, lecet sareng nyayogikeun produk anu bakal dianggo mangbulan-bulan.