Tuuk / jubah mandi

Anduk sareng jubah mandi iklan mangrupikeun média iklan anu idéal. Kualitas anu pas tékstil, logo awét sareng elegan tiasa janten paméran anu sampurna pikeun perusahaan. Paling sering dipendakan di hotél, pusat hiburan, spa, kosan sareng seueur tempat sanés, éta pasti naékkeun pamor perusahaan.

Tekstil kelas luhur kalayan nyirian bakal nyumponan sarat bahkan konsumén anu paling nuntut. Dina waktos anu sami, aranjeunna bakal nangtung kaluar tina persaingan sareng ningkat durabilitas sareng ngirangan karentanan kana karusakan.

Hotél hotél sareng SPA nganggo sulaman

Pikaresepeun pikeun noél bahan

Bahan-bahan tina anduk sareng jubah mandi didamel lemes tina keuna sareng lemes bahkan pikeun kulit anu sénsitip. Hatur nuhun kana kanyamanan anu disayogikeun pikeun pangguna na, aranjeunna sacara positip mangaruhan kana persépsi perusahaan.

Salaku tambahan, upami anjeun ngantep tamu mésér anduk sapertos kitu sareng nyirian, kasempetan konsumén nganjang deui nambahan kusabab ingetanana dina mémori mérek nalika nganggo anduk atanapi tékstil anu sanés. Alat praktis sapertos kitu sok ngaapresiasi, sareng di sisi séjén, éta ngawangun posisi mérek dina pasaran.

Anduk ku kamungkinan aya logo hotél

Pantes merhatoskeun anduk tina bahan garing-gancang, anu ngirangan résiko beueus, sahingga - bau anu teu pikaresepeun. Tekstil di toko kami diadaptasi kana sering dianggo sareng nyeuseuh dina suhu luhur.

Paméran anu praktis sareng épéktip perusahaan

Tanda anu didamel dina tékstil hotél sareng gastronomis katingali pikaresepeun pisan, sahingga narik panon ti sakuliling. Ieu mangrupikeun kasempetan anu unik pikeun anu ngarepkeun gambar anu pikaresepeun. Kami gaduh taman mesin nyalira dilengkepan ngan ukur alat kelas tinggi.

Ngagaduhan kamungkinan ieu dina panggunaan urang, urang tiasa kéngingkeun épék panyirian ku kasampurnaan khusus dina unggal jéntré. Kami nawiskeun sababaraha cara panyiri, kacuali khusus anu disarankeun sulaman komputer pikeun lawon anu langkung kentel, kami ogé nyetak dina layar sareng sublimasi.

sulaman komputer

Anduk z sulaman éta ogé ideu kado anu saé. Kado pribadi, elegan, tapi ogé praktis sapertos kitu bakal nyenangkeun unggal anu nampi. Dihias ku pola aslina, logo bakal tetep ingetan pikaresepeun pikeun lila.

Sadayana nganggo anduk, éta penting dina kahirupan sadidinten, janten jalma anu nampi éta pasti bakal ngagunakeunana. Éta kejutan hébat, henteu paduli usum atanapi kasempetan, éta tiasa janten kado pikeun baraya, klien atanapi kontraktor.

Unggal perusahaan ogé tiasa nganggo anduk anu dilabélan sapertos hadiah dina pasanggiri dina média sosial - éta mangrupikeun salah sahiji bentuk pariwara anu paling épéktip sareng biaya-kalapa.

sulaman komputer

Sulaman komputer dina tékstil