Milarian produk kami

Kami perusahaan Polandia nganggo tradisi, produser sareng distributor
karya kualitas luhur sareng baju pariwara.

Sorangan ngaput kamar
- kemungkinan produksi lega

Kami gaduh ka rohangan jahit urang sorangan - kami ngaput persisna dumasar kana harepan anjeun. Kapasitas ngolah urang ngamungkinkeun urang ngahasilkeun rébuan barang per bulan.

+ 1000

barangna unggal bulan

Produksi gancang
sareng pangiriman ka panto anjeun.

Sadaya pesenan diprosés gancang, tanggal-tanggal anu ditetepkeun, teras kami kirimkeun ku kurir atanapi ka loker bungkusan supados aranjeunna tiasa ngahontal anjeun pas mungkin.

P&M - ruang jahit sulaman komputer anu kasohor

P&M mangrupikeun kamar ngaput Polandia anu di Rawa Mazowiecka ti 1995. Kami nyayogikeun jasa jahit, motong, nyetrika sareng panyiri.

Kami ngahususkeun kana sulaman komputer dina promosi sareng baju.

Tawaran kami diarahkeun ka perusahaan sareng pemborong. Upami anjeun kabetot mésér tina hiji potongan, kunjungan ka kami toko online.

P&M dijieun tina jalma. Aranjeunna profésional anu berkualitas sareng berpengalaman anu bakal resep mikeun anjeun pitunjuk sareng bantosan dina milih téknik sareng desain anu pangsaéna supados produk anjeun katingali luar biasa.

P&M - parabot sareng kemungkinan

Ruangan jahit P&M ngagaduhan parabot modern anu ngamungkinkeun para minuhan pikeun nyarioskeun palanggan pangluhurna.

Taman mesin kami kalebet, antara séjén: mesin lockstitch, dua jarum, renderki, overlocks, binder, mesin pasketing, mesin karét, mesin punching, mesin padding, tabel ironing.

Kami siap pikeun nyayogikeun urutan anjeun. Kami ngajak anjeun kerjasama.

Paweł Kubiak - nu boga perusahaan

Kenal kakuatan urang

Staf anu kacida berkualitas kuring ningal sababaraha pangalaman dina taun, aranjeunna resep masihan pitulung sareng saran dina desain sareng Pilihan téknik nyirian pangsaéna - kami bakal nyandak pesenan naon waé!

Taman mesin modern

Kualitas pangluhurna produk na

Pangalaman ngaput éksténsif

Advanced Technologies

Blog

Kami resep ngabagi pangaweruh sareng masihan tip

Di halaman blog kami anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan tawaran kami sareng seueur tip berharga pikeun tren anu aya di industri kami.

Kaos oblong sareng cetak
August 31 2020

Kaos oblong sareng cetak

Kaos oblong nganggo sulaman komputer Modern dianggo pikeun ngahias sababaraha jinis lawon ...

Baca leuwih
sulaman komputer
Juli 1 2020

Sulaman komputer - naon éta?

Sulaman komputer mangrupikeun metoda klasik anu paling mulya sareng mulya pikeun ngahias pakéan. Éta diwangun dina sulaman prasasti ...

Baca leuwih

Perusahaan anu percanten ka urang