Kasut hujan

Kasut hujanyén kami nawiskeun anjeun dina urang toko didamel tina bahan bijil kualitas luhur anu cocog sareng norma sareng standar anu ketat. Mangrupikeun salah sahiji jinis pakean anu populér pisan dina usum gugur sareng usum salju, gigireun bulu haneut sareng baju haneut anu raoseun.

Baju hujan Certified

Baju hujan parantos dibagi kana sababaraha kategori kanggo ngagampangkeun pamilarian. Ragam anu kami nawiskeun tiasa dianggo dina seueur industri. Pilihan anu ageung sareng harga anu kalapa pastina bakal ngamungkinkeun anjeun mendakan produk anu leres.

Tempo ogé: Sulaman komputer - naon éta?

Baju hujan sareng pemantul

Rupa-rupa modél pikeun unggal usum sareng industri

Hujan hujan tahan cai hatur nuhun kana lapisan internal khusus anu parantos dirarancang supados pangguna tetep raoseun sareng raoseun.

Urang nawiskeun: sét, jas, jaket, calana, ponchos. Anu paling populér nyaéta sét anu mempermudah pamilihan ku ngaleupaskeun kabutuhan pikeun milih unsur masing-masing. Kami nawiskeun seueur ukuran, ogé pakean ukuran universal.

Susunan

Susunan didamel tina bahan anu fleksibel. Sétna diwangun ku, antara séjén ti dungarees sareng jaket. Aranjeunna nyayogikeun panyalindungan pinuh tina Uap - disimpen dina lapisan luar, sareng elemen tambahan sapertos kantong rol ngabantosan barang-barang anu disumputkeun tina baseuh. Jas hujan ngamungkinkeun aliran hawa gratis, anu diperyogikeun pikeun ngaleutikan résiko ngésang teuing.

Jas hujan

Mantel jas hujan nyayogikeun panyalindungan anu sampurna pikeun baseuh ku panggunaan bahan kelas luhur. Pamakéan bahan ieu ditarjamahkeun kana durabilitas anu luar biasa sareng tahan luhur kana karusakan. Wawaran kaasup seueur modél - ti anu ipis pikeun sababaraha zlotys ka anu langkung mahal sareng langkung kuat kalayan cuffs, langkung tahan kana deformasi.

Jas hujan konéng

Jaket jas hujan mangrupikeun departemen kalayan sauntuyan produk ti produsén anu pangsaéna pikeun jalma-jalma anu fokus kana daya tahan sareng panggunaan anu intensif. Jaket minuhan sababaraha standar, sababaraha modél dilengkepan ku unsur anu réfléktif ningkatkeun pisibilitas sareng kaamanan. Utamana diperhatoskeun nyaéta modél fléksibel anu nyayogikeun kanyamanan lengkep dina kaayaan kagiatan fisik khusus.

Jaket hujan héjo

Perlindungan ngalawan faktor luar

Pakean hujan, anu anjeun bakal mendakan di toko kami, nyayogikeun panyalindungan ageung tina hujan atanapi angin. Kauntungannana anu hébat nyaéta kanyamanan panggunaan, anu henteu ngawatesan kabébasan gerak. Ukuran anu saé ngamungkinkeun gerakan bébas masalah nalika damel atanapi kagiatan sanés. Éta ogé pantes diperhatoskeun katahanan optimal sareng tahan karusakan. Produksi baju ku perusahaan khusus dina palaksanaan syarat pakean khusus mastikeun aliran hawa anu saé, sahingga ngirangan résiko kesang. Hatur nuhun ka pasipatan ieu, frekuensi mésér baju énggal diminimalkeun.