Topi

Tutup iklan mangrupikeun dalil anu pikaresepeun pikeun baju kerja sareng baju iklan, éta bakal janten kombinasi anu koheren pikeun Kaos oblong, kaos polo atawa blus. Mangrupikeun tawaran pikeun barudak, nonoman sareng déwasa.

Topi mangrupikeun alat promosi anu populér, babarengan sareng grafik individu, aranjeunna sering kado pikeun palanggan sareng kontraktor. Jinis alat ieu henteu ngan ukur praktis, tapi ogé tiasa janten médium iklan anu saé, anu ningkatkeun popularitas mérek. Kado anu manpaat pastina bakal ngahudangkeun hubungan anu positip sareng, salaku hasilna, ogé tiasa ningkatkeun minat perusahaan.

Di toko kami anjeun bakal mendakan seueur jinis koplo, pikeun usum panas sareng usum salju. Diantara topi baseball nganggo visor, topi lemes kalayan cangkang, visor, syal, sareng topi anu terisolasi, anjeun pasti bakal mendakan hal anu cocog pikeun anjeun.

Kami gaduh modél sareng modél universal pikeun barudak dina ukuran anu langkung alit.

caps

Desain cap individu

Sapertos kalolobaan baju sareng tékstil di toko kami, topi tiasa ditandaan nganggo grafik atanapi prasasti naon waé. Kami ngadamel hiasan nganggo metode sulaman komputer atanapi percetakan layar. Pikeun ieu, urang mimiti peryogi cutatan

  • nyayogikeun grafik sareng ngahususkeun jumlah sirkulasi pikeun nyirian,
  • dumasar kana grafik anu katampi, urang ngadamel visualisasi,
  • saatos nampi visualisasi - urang ngamimitian nyirian.

Kami gaduh taman mesin nyalira, anu ngamungkinkeun urang ngalengkepan pesenan kalayan gancang, dugi ka 7 dinten damel ti waktos pamayaran dikredit. Kami ngawaskeun prosés produksi anu nyirian dina unggal tahapan, hatur nuhun anu urang langsung diréaksikeun upami aya parobihan. Ngahubungan konstan sareng klien, urang tiasa gancang nerapkeun koréksi naon waé.

Pendapat anu positip sareng sakumpulan ngembangna konsumén biasa mastikeun kualitas produk sareng jasa anu saé. Kapuasan pelanggan penting pisan pikeun kami, janten kami ngadeukeutan unggal urutan kalayan ati-ati pisan.

Pangajen instan

Ngalarapkeun grafik individu kana topi iklan peryogi harga masing-masing. Éta didikte ku pilihan metoda nyirian, darajat kompleksitas proyek sareng usaha anu diperyogikeun. Biaya mesen tiasa dipikaterang sateuacan damel dimimitian, pangajen gratis sareng henteu ngawajibkeun anjeun kana naon-naon. Tim kami bakal mamatahan anjeun ngeunaan lokasi nyirian, pilihan produk anu cocog pikeun metode anu dipilih, sareng berkat mangtaun-taun pangalaman, ogé bakal ngajawab patarosan-patarosan anu teu standar ieu.

sulaman komputer