Kaos

Unggal pagawé kedah nampilkeun dirina kalayan rapih, sabab anjeunna anu ngalakukeun tindakan pikeun perusahaan sareng janten perwakilanana. Kaos éta sering mangrupikeun unsur anu teu tiasa dipisahkeun tina pakéan kantor, dina titik layanan palanggan, dina panarimaan, tapi henteu ngan kusabab éta dipaké dina seueur posisi
dina sagala rupa industri.

Éta pakean kualitas luhur ti produsen Polandia sareng asing. Bahanna pikaresepeun pikeun disentuh, padet dijahit, anu mastikeun ketahananana. Sadaya ieu supados kaos tiasa dianggo dina padamelan sadidinten salami lami, anu aya hubunganana sareng sering nyeuseuh, tapi pabrikna ogé tumut kana akun. Upami pangguna nuturkeun saran anu ditulis dina tag, kaos éta bakal dilayanan salami mangbulan-bulan.

Kaos kalayan kamungkinan sulaman nanaon

Desain waktos

Di toko kami pm.com.pl tiasa dipendakan kaos gawé jeung kaos klasik, modél elegan.

sapotong pakean anu teu aya waktosna, sadayana kedah ngagaduhan sahanteuna hiji kaos kualitas anu saé. Éta dibédakeun ku kaanggunan sareng pas dina unggal acara. Janten anjeun tiasa ngagabungkeun duanana dina kombinasi anu elegan sareng kirang resmi. Éta katepatan tina padamelan pantes diperhatoskeun khusus, sabab detil anu pangleutikna parantos disaring dugi ka maksimal, anu bakal minuhan harepan konsumén anu paling nuntut. Kaos sayogi aya dina dua vérsi - kalayan baju pondok sareng panjang.

Kaos gawé ragrag sareng usum salju

Kaos damel Usum gugur sareng usum salju dibédakeun utamina ku panangtayungan anu hadé ngalawan suhu lemah sareng angin. Kaosna ngagaduhan varian anu béda, éta ogé ngagaduhan tambahan, kandel pemanasan.

Hatur nuhun kana fitur ieu, tiasa dianggo silih gentos wol. Kanyamanan termal ditarjamahkeun kana karaharjaan anu langkung saé, anu dina gilirannana mangaruhan épisiénsi anu hadé pikeun pagawé.

Sadaya kaos didamel tina bahan kualitas luhur. Tangtosna, dina kaayaan kaayaan damel anu langkung haneut dina kaayaan parobihan, kaos tiasa dipakena teu tiasa ditutup Kaos oblong handapeunana. Tombol anu dijait pageuh ngaleutikan kasempetan detasemen teu kahaja. Ku investasi dina produk anu saé kualitasna, disaring sacara rinci, anjeun tiasa pastikeun yén éta mangrupikeun mésér langkung ti hiji mangsa.

Aranjeunna populér pisan kaos flanel, lemes sareng fleksibel. Kauntungan anu hébat nyaéta potongan aranjeunna, anu henteu nyababkeun ngarareunah nalika damel, sareng berkat insulasi, éta henteu meryogikeun lapisan tambahan.

Kaos insulasi flannel flisel

Kaos insulasi flannel flisel

Kaanggotaan bisnis

Kaos anggun miang sareng jasa mangrupikeun campuran desain klasik sareng katahanan anu ditingkatkeun. Modél anu anjeun bakal mendakan di toko kami asalna ti pabrik terkenal anu merhatoskeun pisan kana detil sareng cara ngaput. Éstétika anu pikaresepeun bakal pikaresep kana tarjamahan sareng panarimaan mérek.

Penting pikeun milih ukuran anu pas kusabab ukuran anu salah tiasa nekenkeun karugian sareng umumna dianggo ngalawan éta. Éta ogé pantes diperhatoskeun kana tata basa, anu langkung ipis disarankeun pikeun usum panas, sareng anu langkung kandel diperlakukeun langkung universal - éta tiasa dianggo saé sapanjang taun. Ngurus kaos anu ditawarkeunana rada gampil, kantun nuturkeun saran dina labélna, anu henteu béda sareng rekomendasi perawatan standar pikeun jenis produk ieu.

Kaseueuran kaos, duanana kaos elegan sareng damel, tiasa dicirian masing-masing sulaman komputer. Kami ngagaduhan taman mesin nyalira, janten kami tiasa masihan naséhat ngeunaan kumaha cara ngalakukeun panyiri anu hadé, dimana nempatkeun logo sareng ngabantosan milih dimensi sulaman.

Sulaman komputer dina tékstil

Sulaman komputer dina tékstil