warung

Sakabeh baju Éta dipaké di seueur industri, karagamanna ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sababaraha posisi, duanana dimana dianjurkeun sét anu tiasa dianggo sareng plastik.

Gugatanana tiasa dianggo silih gentos sweatshirts i calana panjang. Atuh éta, anjeun tiasa ngajagi saluruh permukaan awak sareng papakéan swasta ngalawan zat bahaya sareng kokotor.

Pikeun genah sareng kanyamanan, seueur pabrik nganggo solusi tambahan, sapertos unsur anu ngadukung jas dina panangan, nyegah tina tergelincir.

Kami nawiskeun anjeun dina tawaran kami insulated overalls, ogé vérsi usum panas ipis sareng jas pelindung khusus.

Kualitas luhur bahan ngajamin katahanan panjang tina jas, tapi ogé sirkulasi hawa anu cekap, anu nyegah kesang kaleuleusan.

Alesan utami jas gawé nyaéta ngajaga pakean tina karusakan atanapi noda, sedengkeun tujuan pakean pelindung ngajaga tina bahan kimia atanapi seuneu.

Kami mangrupikeun distributor baju lapak mérek 3M, Dupont, Leber & Hollman, Reis jeung résin. Sababaraha sét parantos dieuyeuban ku kantong dina tuur anu ngamungkinkeun pamasangan bantalan tuur kanggo padamelan panjang bari tuur. Panutupana didamel tina kelim bertulang di daérah anu paling peka.

Panas usum panas

Kusabab béda dina suhu operasi, kami nawiskeun ngagaleuh dianggoanu didamel tina bahan hawa anu ngamungkinkeun kabébasan gerak, ngawatesan kesang sengit nalika damel fisik. Baju sapertos kitu sampurna pikeun digawé di bengkel mobil, fitters, tukang ledeng sareng anu sanésna - dimana waé aya résiko kontaminasi tinggi ku zat anu sesah dikumbah.

warungwarung

Dina bagéan jas usum panas, aya ogé vérsi tahan lebu, éta tiasa direngsekeun topéng atanapi nganggo helm. Coveralls pelindung didamel tina tékstil kualitas luhur anu mastikeun panggunaan jangka panjang. Pikeun kualitas anu langkung saé, sababaraha modél gaduh lapisan anu diperkuat pikeun nyalindungan tina nyarek sareng nyosok. Kami ogé ngagaduhan modél nganggo kantong telepon anu sewn-in.

Usum tiis

Mangsa usum gawé mangrupikeun alternatif pikeun baju kerja klasik anu diwangun ku calana panjang sareng bulu domba. Kauntungannana nyaéta vérsi anu ngajaga tina kokotor antara lapisan individu. Hatur nuhun kana panggunaan campuran bahan anu pas, éta henteu kentel teuing, sareng ieu ngamungkinkeun kabébasan gerak. Usum usum salju dina tawaran kami didamel ku perusahaan Reis.

warungwarung

Jumpsuit anu terisolasi didamel tina katun kalayan campuran poliéster, anu ogé kalebet lapisanana. Bagian tukangna parantos beunghar ku karét khusus kanggo kabébasan gerakan anu langkung saé. Modél ieu paling cocog pikeun tukang las, tukang jalan, fitters sareng padamel konstruksi. Baju padamelan dilengkepan ku kantong anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen telepon atanapi barang-barang alit. Drawstrings dina cangkéng sareng leungeun baju nyegah ditarik nalika gerak. Sababaraha model ogé ngagaduhan kantong kanggo bantalan pikeun ngirangan tekanan nalika damel dina tuur.

Panutup non-anyaman sareng sintétik

Jas pelindung khusus ti perusahaan sapertos 3M atanapi Dupont didesain pikeun ngajagi tina faktor anu ngabahayakeun. Kostum anu ditawarkeun khusus kanggo, sareng anu sanésna. pelukis, moro ogé jalma anu kaayaan bahan kimia anu kuat. Salaku tambahan, pikeun kaamanan, jas anu dipilih sayogi dina warna peringatan. Éta dirancang pikeun jalma anu damel di rohangan umum, kaayaan cuaca sesah atanapi wengi.

Jas pelindung khusus cocog sareng standar anu dibutuhkeun ku Uni Éropa dina jas pelindung. Ruangan khusus pikeun kaayaan kerja anu sesah ngajaga tina zat kimia, bahan radioaktif, debu sareng partikel radioaktif. Alat-alat tambihan nganggo ritsleting ngajantenkeun langkung gampang pikeun nempatkeun baju.

Lengkep modél model tiasa dibeli boh di toko online kami www.pm.com.pl atanapi di toko kami di Allegro "PRODUKER-BHP".