Bangkong sareng tank top

Praktis sareng merenah kamizelki mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun sadaya musim. Keagamaanna ngamungkinkeun aranjeunna digabungkeun satengahna dina usum panas jeung sweatshirts dina usum salju. Kami nawiskeun anjeun rompi damel jeung kutang peringatan didamel tina bahan bermutu.

Tanpa leungeun nyayogikeun insulasi panas, nyayogikeun kabébasan gerak, sareng hatur nuhun kana kantong praktis, éta ngamungkinkeun anjeun nyandak barang-barang anu diperyogikeun. Fitur praktis ieu ngajantenkeun papakéan ngaapresiasi ku pangguna seueur perusahaan sareng lembaga.

Kutang kalayan rohangan pikeun percetakan naon waé

Rompi damel awéwé

Kami nawiskeun seueur pilihan modél ti A.dler, Stedman, Reis jeung Leber & Hollman. Rupa-rupa pilihan warna, ukuran sareng seueur pasipatan ngajantenkeun panggunaan rompi salaku baju kerja, tapi ogé baju pribadi.

Pikeun pagawé renovasi sareng konstruksi, kami nyarankeun rompi kalayan seueur kantong, utamina gunana pikeun nyimpen barang-barang alit. Baju tetep tahan lami pikeun berkat panggunaan bahan anu berkualitas.

Produkna didamel, sareng anu sanésna didamel tina katun sareng poliéster, sababaraha ogé ngagaduhan panyesuaian tambahan. Pikeun jalma anu damel dina kaayaan bahaya, kami nawiskeun rompi kaamanan dina warna peringatan kalayan elemen anu ngagambarkeun.

Peringatan rompi

Peringatan rompi ieu pakean pelindung spesialis anu ningkatkeun pisibilitas. Salaku tambahan, kasét réfléksi anu dijahit matak ngamudahkeun pikeun ningali dina kaayaan cuaca anu sesah. Rompi seueur dianggo diantawis padamel manual, wawakil jasa jalan, tapi ogé di kalangan peminat olahraga, pamilon pawai, turis sareng barudak sakola sareng nonoman.

Produk kami minuhan sadaya standar hukum anu diperyogikeun. Nalika milih rompi, penting pikeun leres diluyukeun kana jangkungna anjeun, sabab belangna anu ngeunteung kedah dina tingkat lampu mobil. Pas anu goréng bakal ngahasilkeun fungsionalitas anu kirang kusabab pergeseran elemen anu ngagambarkeun.

Rompi peringatan anu réfléksi

Tingkat pisibilitas kutang diatur ku standar EU EN 471: 2003, anu ngabédakeun tilu tingkat pisibilitas:

  • 1, kalayan tingkat pisibilitas panghandapna, dianggo ngan ukur dina lalu lintas jalan,
  • 2, kalayan tingkat katémbong sedeng, nohonan sarat papakéan pelindung,
  • 3, papakéan pisibilitas pangluhurna kalayan sababaraha belang reflektif kalayan lébar minimum 5 cm.

Di toko kami, kami nawiskeun papakéan tingkat dua kualitas luhur anu cocog pikeun dianggo nalika damel.

Tanpa leungeun

Kami gaduh tank top perusahaan sapertos Adler sareng Leber & Hollman.

Kami nawiskeun modél anu lapang khusus pikeun usum semi sareng usum panas sareng modél insulated anu tiasa dianggo dina usum gugur sareng usum salju.

Gumantung kana desainna, aya vérsi kalayan seueur kantong anu tiasa dipilih, ngagampangkeun padamelan contona fitters atanapi tukang listrik. Puncak tank sampurna pikeun kagiatan sadidinten, ngabantosan tetep haneut. Warna anu sayogi, kalebet camo, ngamungkinkeun anjeun ngaluyukeunana sareng kaayaan sareng karesep masing-masing, contona pikeun leuweung atanapi pamayang.

Tangki luhurna didamel tina bahan kualitas luhur, kalolobaanana nganggo lapisan poliéster luar anu ngajagi tina angin atanapi hujan. Seueur modél gaduh kerah stand-up kanggo panyalindungan anu langkung saé tina tiis.

Personalisasi pikeun géngsi anu langkung ageung

Seueur konsumén ngahargaan éta kapribadian sareng personalisasi, utamina upami karyawan ngalakukeun fungsi wawakil dina kontak sareng kontraktor poténsial sareng klien.

sulaman komputer

Tanpa leungeun kalayan cetak mangrupikeun pilihan umum pikeun nyirian papakéan. Ku ieu diémutan, pertimbangkeun metoda percetakan kualitas luhur anu tahan ka karusakan, leungitna warna sareng nyeuseuh suhu luhur. Kusabab kitu urang nyarankeun pikeun personalisasi padet sulaman komputer. Kami ngajak anjeun didatangan toko online kami www.pm.com.pl atanapi dina Allegro "PRODUKER-BHP".