Jaket freezer

Jaket freezer Certified

Parabot padamel di jaket freezer kualitas luhur, aman, didaptarkeun pikeun digawé dina suhu anu handap mangrupikeun masalah anu penting pisan pikeun dunungan. Milih modél anu leres nyaéta rada tangtanganutamina upami produk sapertos kitu henteu sering dipesen.

Di toko kami, kami nawiskeun modél kualitas anu pangsaéna ti pabrik anu dipercaya dina produksi sandang khusus.

Jaket freezer anu réfléksi kalayan panyalindungan turun ka -64,2 ° C

Hi-Glo 25 Coldstore jaket, panyalindungan dugi ka -64,2 ° C

Jaket lomari es Modél ieu sayogi dina sababaraha jinis, anu ngabédakeunana séwang-séwangan nyaéta desain, harga sareng tujuanana. Kusabab tujuan khusus pikeun ngaputna, bahan kualitas anu saé pisan dianggo sareng bérés anu tepat dianggo.

Sadaya ieu pikeun ngajaga ketat pagawé sareng ngalayanan mangtaun-taun. Salah sahiji modél anu paling populér nyaéta jaket Hi-Glo 25 Coldstore anu méré panangtayungan dugi ka -64,2 ° C (gambar), dilengkepan sistem 5-lapisan modéren, anu dirancang pikeun ngajebak seueur lapisan hawa.

Jaket anu disebatkeun minuhan standar EN342, anu ngamungkinkeun ngagunakeunana di gudang kalayan suhu turun -64,2 ° C. Nanging, modél jaket anu kami tawarkeun, anu paling mayungan, ngajagi dina kaayaan damel dugi ka -83,3 ° C salami 1 jam kalayan kagiatan sedeng, sareng turun -44,01 ° C salami 8 jam kalayan kagiatan sedeng.

Nilai-nilai ieu diterapkeun upami jaket sareng calana panjang Hi-Glo 40 dungarees anu dipaké babarengan.

Toko tiis sareng jaket toko tiis, perlindungan Coldstore anu terisolasi dugi ka -25 derajat C.

Jaket beku Coldstore CS-10, panyalindungan dugi ka -25 derajat C.

Kaamanan anu cekap

Produsén kami fokus kana kualitas pangsaéna sareng bérés tepat. Pakean anu cocog sareng standar EN 342 nyayogikeun panyalindungan anu hadé pikeun suhu anu handap pisan. Operasi dina lingkungan anu tiis dicirikeun ku suhu anu sami atanapi langkung handap -5 ℃. Kadé ulah ngantep baju janten baseuh - Uap atanapi banjir tiasa gaduh konsekuensi pikaresepeun.

Jaket freezer anu aya dina sababaraha ukuran hartosna anjeun tiasa sacara gampang mendakan baju anu pas pikeun anjeun. Mésér pakean padet mangrupikeun investasi anu nguntungkeun. Saatos rekomendasi pabrik, éta bakal ngalaksanakeun tujuanana mangtaun-taun, anu dikonfirmasi ku pamilik perusahaan ageung sareng pangguna nyalira.