Aprons

Aprons pikeun damel mangrupikeun produk anu disesuaikan sareng kagiatan dina sagala rupa industri. Éta dipaké pikeun ngajagaan pakean tina kokotor atanapi cilaka. Ukuranana universal, tapi tiasa diluyukeun sareng talina.

Salaku tambahan pikeun produk anu tiasa dianggo deui, kami ogé ngagaduhan apron anu tiasa dipak dina 10 atanapi 100 lembar, khususna dianggo dina gastronomi. Di toko anjeun bakal mendakan modél tina sababaraha bahan sapertos katun kelas beurat, poliéster, karét, polipropilén sareng anu sanésna, gumantung kana tujuanana.

Bahan anu digunakeun kualitasna luhur sareng ngagaduhan sipat tambahan dina kaayaan apron khusus. Bagéan ageung didamel tina bahan anu gampang dicuci. Kami nyayogikeun, antara séjén, kosmétik, katering sareng rumah jagal.

Kami ogé nawiskeun apron dina bagian pakean kerja sareng aprons barudak pikeun pencinta ngora percobaan kulinér.

Tawaran tina apron damel kalebet:

  • pikeun gastronomi sareng SPA,
  • anti motong,
  • didamel tina polipropilén / pe / pvc / Tyvek,
  • damel.

Aprons

Gastronomi sareng SPA

Anu paling populér dina tawaran nyaéta apron pelindung didaptarkeun pikeun industri katering sareng kosmétik. Urang ogé nawiskeun anu disebut apron - apron pondok. Baju na didamel tina katun sareng campuran tina katun sareng bahan sintétis, ngamungkinkeun gampang ngaleungitkeun noda tina tuangeun atanapi kosmétik, sareng anu sanésna. Warna lawon anu dianggo pikeun apron nambihan finish anu rapih.

Dina industri ieu, éstétika sareng gambar penting pisan sabab padamel ngagaduhan seueur hubungan sareng konsumén - produk urang bakal ngajantenkeun aranjeunna raoseun profesional sareng éstétis. Pilihan tambahan sulaman logo bakal ngamungkinkeun anjeun menonjol tina persaingan sareng langkung saé dina mémori anu nampi.

Alat anti potong khusus

Apron logam kualitas luhur anti motong dimaksudkeun utamina pikeun industri pangan. Éta mangrupikeun bagian tina alat padamel anu ngalaksanakeun padamelan anu patali sareng nanganan péso anu diarahkeun ka awak. Celemekna didamel tina stainless steel kualitas luhur sareng sistem cincin logam kalayan diaméter 7 mm, nyumponan sarat EN13998 (tingkat 2). Standar ngamungkinkeun dipaké dina kaayaan perawatan khusus. Résistansi anu luhur tina bahan ieu teu mungkin pikeun nyuburkeun awak.

The apron cocog pikeun digawé dina sistem HACCP. Éta tiasa dianggo dina ngolah plastik sareng kulit, ogé dina pamisahan daging tina tulang. Pabrikan pastikeun yén apron, sanaos bahanna, sakumaha terangna sareng henteu ngawatesan kabébasan gerak.

Polipropilén / PE / PVC / TYVEK

Apron didamel tina polipropilén, pe, PVC sareng tyvek Éta ditujukeun pikeun kaayaan dimana aya zat anu tiasa ngarusak papakéan sareng kulit akibat tina kontak sareng bahan sapertos bahan kimia atanapi bahan kaduruk. Kami nawiskeun aprons laboratorium anu didamel tina polipropilén sareng kerah kanggo ngajagaan beuheung, ogé modél anu didamel tina lamina peuratan microporous anu ditujukeun pikeun panangtayungan nalika damel sareng zat anu ngabahayakeun.

Diantara celemek pelindung, aya ogé apron PVC karét, anu paling cocog pikeun damel di toko tukang daging pikeun ngolah daging anu henteu meryogikeun péso anu nunjuk kana awak. Ketang anu mayungan baju dipastikeun ku bahan karét.

Ngadamel apron

Urang nawiskeun celemek damel perusahaan anu kawéntar Leber & Hollman sareng Reis. Model anu urang jual tiasa dianggo kalayan leungeun baju panjang sareng pondok. Apron anu diwangun ku campuran lawon poliéster sareng katun kelas beurat disarankeun pikeun dianggo di dapur, dimana papakéan kakeunaan kokotor anu beurat sareng sering, anu dina gilirannana ngabutuhkeun sering nyeuseuh dina suhu luhur, bahkan dugi ka 95 derajat Celcius, bari ngajaga éstétika baju.

Salian ti dapur, celemek sampurna pikeun digawé di gudang, dina produksi, perakitan atanapi di laboratorium. Desain modéren ngamungkinkeun pikeun penampilan anu pikaresepeun, sareng detil anu tepat bakal kabuktian mangpaat pikeun dianggo pikeun waktos anu lami.