masker

Pelindung masker aranjeunna tiasa mantuan pisan pikeun nyegah sumebarna panyakit tepa kana sistem engapan. Maranéhna nyaéta tameng anu hadé pikeun sistem pernapasan kami. Topeng sapertos kitu, nyertakeun irung sareng sungut, nyegah aksés sanyawa anu ngabahayakeun, tapi ogé nyegah leungeun anu kacemar tina ngarampa raray. Sanaos kitu, ngagem topéng teu ngajamin panyalindungan ngalawan inféksi.

Pamakéan topéng pelindung kedah digabungkeun sareng langkah-langkah sanés pikeun nyegah inféksi.

Salah sahiji aturan anu paling penting nyaéta minuhan kasehatan leungeun jeung sistem pernapasanogé pikeun nyingkahan kontak anu caket, langkung saé ngajauhkeun jarak hiji-hiji waé tina batur. Ku nerapkeun sababaraha aturan mudah ieu, urang ngabantuan pisan pikeun nyegah kontak sareng virus.

Didatangan toko online kami >>

Topeng pelindung dibagi kana:

  • buang-buang
  • tiasa dianggo deui

Seueur gumantung kana bahan anu aranjeunna dijahit. Topeng salaku unsur pakean tiasa janten bagian tina pakean sapopoé anu diperlukeun pikeun hiji pagawe. Anu paling umum dipendakan dina apoték anu dilakukeun nonwovens, aranjeunna gaduh potongan langsung sareng gampang ditunda, tapi kedah dipiceun saatos anu nganggo heula.

masker

Topeng pelindung Kapas rajut hideung anu alus di toko online kami >>

Kapas masker aranjeunna langkung langkung praktis anu cekap pikeun ngolah éta dina suhu anu tinggi supados tiasa dianggo deui. Pikeun tujuan ieu, nya cekap ngumbah dina 60 derajat, anjeun ogé tiasa disinféksi ku sasarengan ku kakuatan anu paling luhur atanapi ku ngagolak dina cai anu ngagolak. Ogé, disinfecting masker sareng persiapan anu dilakukeun kalayan minimum 70% alkohol bakal efektif. Cukup menyemprotkeun topéng sareng cairan teras ngantosan garing.

Sanajan aya pendapat anu lega ngeunaan teu epektip panyalindungan masker, éta patut diperhatoskeun kanyataan bahkan topeng anu teu sampurna tiasa nyiptakeun jas pelindung, dibandingkeun sareng efek jarak anu disarankeun 2 méter dina kontak interpersonal.

Kumaha mun teu ngagemkeun topéng pameunteu nalika peryogi sababaraha jam?

Hanjakalna, keur seueur di urang, ngagemkeun topéng anu rada cukuran, khususna sababaraha jam sadinten. Anjeun teras bakal ngarasa teu pati ambeg atanapi tunduh kusabab kurang oksigén.

Pikeun meringkeun karesepna disababkeun ku ngagem topéng anu terus-terusan, anjeun kedah émut aturan saderhana. Mimiti, maké topéng ngan upami éta diperlukeun. Upami urang teu gaduh kontak sareng jalma ti luar sareng kami henteu di tempat umum, éta sia unduh waé, bahkan salami sababaraha menit. Tidur pondok bakal ngantep anjeun beristirahat sareng oksigén.

Éta ogé ngagaduhan sababaraha masker tiasa dianggo deui. Sacara statistik, saurang jalma ngagaleuh sakitar 8-10 topéng (sareng ngagaleuh nalika éta dianggo), supados aranjeunna tiasa ngarobih nalika siang sareng ngumbah - dibandingkeun sareng cara urang nganggo baju jero. Upami urang kedah janten dina tempat anu ditutup, éta ogé pantes muka jandela sareng engapan jero. Kami bakal perhatikeun bédana kumaha anjeun karasa deui.

masker

Topeng pelindung biru Streetwear pikeun irung sareng irung sayogi di toko online kami >>

Kumaha carana masker tiasa ngabantosan urang dina kahirupan sapopoe?

Topeng dirancang pikeun ngajaga sistem pernapasan kami. Sanaos ningkat popularitasna kusabab pandémik, éta pantes nengetan kaayaan sanésna kagunaan ogé bakal ngabantosan urang ngajaga kaséhatan urang.

Salila sababaraha bulan urang rutin nampi inpormasi tina média ngeunaan anu ayeuna laporan smogti mana paningkatan polusi tinangtu tiasa ningali nalika usum panas. Konsentrasi ngembang na nyaéta anu paling bahaya dina aglomerasi ageung kalayan intensitas transportasi sareng pepelakan industri.

Kalayan hal ieu, para pangeusi kota-kota panggedéna di dunya parantos lami nganggé masker wajah. Kahareupna usum semi sareng usum panas, urang kakeunaan nyemprot sagala rupa jinis penyemprot, dimana agén perlindungan tutuwuhan kimia atanapi perlindungan ngalawan reungit, kutu sareng serangga anu sanésna dianggo. Ogé nalika ngalakonan beberesih di bumi, hususna beberesih umum kalayan ngagunakeun bahan cuci anu kuat, urang kedah nganggo masker pikeun ngajagaan saluran pernapasan urang, supados henteu ngahambat bahap anu ngabahayakeun.