Caps sareng hélem

Topi jeung otot mangrupakeun bagian tina alat-alatna BHP diperyogikeun di tempat damel ningkat résiko. Aranjeunna panyalindungan kahirupan sareng kaséhatan.

Produk anu sayogi di pm.com.pl dikirimkeun ku pabrik anu terpercaya. Rupa-rupa ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang milih anu pas pikeun padamelan. Kami pastikeun sacara rutin ngabeungharan tawaran kami ku produk anyar.

Wawaran kami kami parantos mekarkeun balaclavas khususna mangfaat dina usum salju, scarves cerobong asep, topi kang Oki, tameng rai, tutup bolong pikeun industri pangan sareng anu sanésna. Hatur nuhun kana kerjasama anu tetep sareng produser sareng volume pesanan anu tinggi, kami tiasa nawiskeun harga anu pikaresepeun sareng seueur pilihan, sareng diskon tambahan kanggo pelanggan biasa.

Helm kaamanan, hélem kaamanan

Helm pikeun kanyamanan sareng kaamanan

Helm tiasa diluyukeun sareng kabutuhan anjeun sabab ngagaduhan elemen pangaturan anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih kana kabutuhan anjeun. Kalenturan helm sapertos kitu ditarjamahkeun kana kanyamanan sareng kaamanan.

Helm anu kirang dipasang, dina waktos aya pangaruhna, sapertos ti luhur, tiasa gampang ngageser ka handap, ngalaan sirah kana cilaka anu parah. Kami nawiskeun seueur modél dina sagala rupa warna. Bahan-bahan ti mana hélem didamel tahan ka épék négatip tina faktor éksternal, sareng henteu aya sanyawa toksik anu dijantenkeun.

Tutup pelindung pikeun unggal usum

Di toko kami, kami nawiskeun padet anu didamel sareng pikaresepeun pikeun dipakena topi pelindung dina ketebalan anu béda cocog pikeun musim anu béda. Dina usum semi sareng usum panas, kami nyarankeun tutup lampu anu sacara efektif ngajaga tina sinar matahari anu sengit.

Dina usum salju, khususna dina suhu anu handap pisan, topi anu terisolasi sampurna sabab sacara efektif ngaisolasi panas sirah. Kami nyarankeun aranjeunna pangsaéna pikeun jalma anu damel di luar dina kaayaan cuaca anu sesah. Kami gaduh modél awéwé sareng lalaki anu tiasa dipilih, anu ngagampangkeun pamilihan produk.

Pikeun aranjeunna anu milari hélem hélik pelindung anu mirip sarupaning cap sareng visor, urang ngagaduhan pilihan modél ti pabrik JSP sareng REIS.
Sangkan hampang helm nyayogikeun panyalindungan dasar ngalawan tabrakan ngalawan obyék atos. Di tengahna aya sisipan tina HDPE atanapi palastik ABS kalayan sistem nyerep shock, tambahan dijejeran ku bahan kanggo ningkat kanyamanan.
Topi aranjeunna gaduh liang ventilasi, tali pangaturan, sareng kantong internal ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun kaku, sahingga ngamungkinkeun anjeun ngumbah cap atanapi ngalakukeun panyiri sulaman komputer.

Helm kaamanan entéh, diperkuat ku sulaman

Topi reis insis