Pisibilitas tinggi

Pakean peringatan iklan paling sering didaptarkeun ka tempat damel sareng tempat umum. Kamizelki Éta ogé dipilih ku panitia sababaraha acara olahraga atanapi ku kleub, khususna dimana tempat ilubiung dina acara éta rohangan umum, sapertos rally sapédah atanapi maraton pikeun pelari.

Pakéan pisibilitas luhur pikeun digawé sareng olahraga

Pakéan pisibilitas luhur kalayan logo bakal ngajantenkeun anjeun langkung hadéSulaman paling saé dina kolom peringatan

Dina kami toko dina tetengger "Pakean iklan - pakean peringatan"Kami nawiskeun modél anu ngagaduhan parameter kinerja anu ideal, berkat aranjeunna nahan tugas aslina pikeun waktos anu lami, ngabantosan ningkatkeun pisibilitas dina waktos sonten berkat garis-garis anu ngeunteung.

Kami nganggo téknologi modéren pikeun nyiptakeun sidik, sabab kami hoyong mastikeun, sajaba kaamanan, penampilan anu pikaresepeun, tapi ogé ningkatkeun daya tahan.

Rompi pikeun kaamanan

Diantara papakéan anu katémbong luhur, kami utamina nawiskeun rompi réfléksi henteu ngan ukur pikeun jalma déwasa dina versi unisex, tapi ogé pikeun barudak. Modél anu sayogi duanana diikat teras ditunda dina sirah. Kusabab beuratna enteng, aranjeunna gampang dianggo. Abdi tiasa dianggo pikeun cuaca, usum panas sareng usum salju. Hatur nuhun kana pasipatanana, matéri adaptasi pikeun pangguna, anu ngamungkinkeun aranjeunna gampang digabungkeun sareng hoodie, jaket atawa kaos polo.

Kutang pisibilitas luhur mangrupikeun bagian tina pakéan anjeun

Harga kalapa, desain masing-masing

Salah sahiji kaunggulan pangbadagna nyaéta bersaing harga murah. Palaksanaan proyék teras produksi na berkat harga murah bakal janten waleran anu khusus pikeun jalma anu paduli harga murah atanapi gaduh anggaran anu alit.

Desain sareng ngaput pakean peringatan iklan éta henteu kedah ngaluarkeun artos, anu pasti bakal nyenangkeun anu dina anggaran anu ketat.

Kamungkinan tambahan nyirian baju ku sulaman komputer atawa percetakan layar bakal ngijinkeun personalisasi individu.

Ieu penting pisan nalika pangguna aya di antara wawakil perusahaan sanés, lembaga - mis. Nalika damel dina situs konstruksi atanapi di gudang dimana subkontraktor sababaraha perusahaan damel atanapi nalika acara olahraga di mana seueur pamilon anu ngagambarkeun sababaraha organisasi ilubiung. Résistansi abrasi hartosna yén aranjeunna bakal tetep gembleng salami lami. Kualitas sapertos kitu bakal mangaruhan pangaruh kana persépsi mérek.