Percetakan DTG

Percetakan DTG - metoda modéren pikeun hiasan langsung

Percetakan DTG atanapi "Direct To Garment" nyaéta padika modéren hiasan langsung tina lawon sareng papakéan. Téhnik DTG ngamungkinkeun anjeun nerapkeun grafik naon waé dina lawon katun atanapi katun kalayan campuran elastane / viscose. Grafik didamel nganggo printer khusus. Alat-alat anu aya di taman mesin kami mangrupikeun modél printer pangénggalna Baraya GTXpro Bulkanu, hatur nuhun kana kepala industri, gancang nyetak langsung kana bahan. Nyitak kalayan téhnik DTG ngamungkinkeun baranahan warna sampurna ku transisi warna. Nyetak tiasa dilakukeun tanpa kedah nyiapkeun proyek tina ngan hiji sapotong.

Kaos oblong sareng poto DTG

Nyetak poto dina kaos oblong nganggo metode DTG

Daya tahan percetakan DTG gumantung kana sababaraha elemen. Mimiti, modél sareng parameter na - alat-alatna langkung anyar, langkung-langkung kualitas hadé jeung kakuwatan keur ngasilkeun. Faktor sanés anu mangaruhan katahanan nyaéta jinis cét anu dianggo, lawon anu cetak na dilakukeun sareng katerampilan pagawé.
Printer Massal Brother GTXpro kami ngamungkinkeun nyitak kalayan ukuran maksimum 40,6 cm x 53,3 cm. Hatur nuhun kana réduksi biaya sareng waktos pangropéa, dimungkinkeun pikeun nyiapkeun mesin pikeun nyetak langkung gancang sareng ngirangan jumlah gangguan dina damel. Jangkungna sirah anu optimal henteu ngan ukur ngeureunkeun prosés percetakan nalika feeder sacara bahaya caket kana sirah, tapi ogé peka jarak anu jauh teuing antara sirah sareng feeder, anu salawasna ngajamin kualitas cetak anu luhur. Sirah tinta bodas anu anyar sareng ningkat sareng jumlah nozel nyayogikeun modél percetakan 10% langkung gancang. Ieu, kahareupna ditarjamahkeun kana waktos pamrosésan urutan anu langkung pondok pikeun nasabah.

Percetakan DTG

DTG printer langsung

Kemungkinan lega percetakan DTG

Printer Bulk DTXpro anyar mangrupikeun modél anu fleksibel sareng serbaguna. Éta nawiskeun fitur kanggo produksi masal, ngajantenkeun idéal pikeun minuhan pesenan dina skala ageung.

Toko sareng agénsi: GTXpro mangrupikeun jalan kaluar anu ideal pikeun nyiapkeun campuran, toko iklan, lembaga, klub sareng tempat padamelan. Téknologi DTG fleksibel sareng kompak. Hatur nuhun ka dinya, anjeun tiasa ngagedekeun gudang ku produk anu dipersonalisasi sapertos Kaos oblong kanggo sadayana anu ngagaduhan nami, jabatan, kantong iklankomo sapatu sareng karya seni anjeun nyalira. Personalisasi éta langkung resep kana idéntifikasi pangguna nganggo mérek, anu mangaruhanana citra positip sareng kapercayaan ningkat.

DTG Percetakan kana papakéan pikeun padamel

DTG nyitak dina kaos relawan tim sukarela

Gagasan pikeun KUMPULAN JEUNG HADIAH INDIVIDU: Natal, Paskah, jubil, kasuksésan propésional, Poé Indung atanapi Poé Barudak mangrupikeun kasempetan anu paling populér pikeun nyiapkeun hadiah kadangkala. Langkung seueur individu, dipersonalisasi kadang-kadang - langkung saé kesan sareng pastina langkung kuat posisi. Hadiah perusahaan pikeun padamel atanapi kado jubli salaku panghargaan dina pasanggiri kasempetan hébat pikeun warming gambar. Dina gilirannana, kado, khususna anu praktis, sapertos anduk pikeun ulang taun ka-20 ayana perusahaan atanapi ku simbol tina penghargaan anu ditampi pikeun perusahaan, bakal janten gadget anu hébat pikeun mitra sareng konsumén poténsial keur nekenkeun posisi perusahaan ngalawan pasanggiri.

Dina gilirannana, kamungkinan nyetak tina ngan hiji sapotong muka pilihan pikeun nyiapkeun kado asli pikeun batur anu khusus dina dinten anu khusus. Hubungan individu anu dipihormat ku kado anu diciptakeun kalayan partisipasi panemuan nyalira, sareng kualitas luhur, bakal ngantunkeun kenangan anu pikaresepeun mangtaun-taun. GTXpro ngamungkinkeun anjeun tetep fleksibel dina produksi, masihan urang kasempetan pikeun réaksi gancang sareng ékonomis pikeun parobihan paréntah.

Percetakan DTG henteu meryogikeun préparasi proyék, anu mangrupikeun salah sahiji kautamaan utami (sapertos kasus percetakan layar atanapi sulaman komputer). Pelaksanaanana tiasa langsung tina file klien, anu kedah disaluyukeun saluyu. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyetak tina hiji potongan, anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeunana tés cetak sateuacan ngadamel jumlah anu langkung ageung. Ogé nyetak poto éta mungkin, tapi anu penting éta aya dina resolusi pangluhurna.

DURABILITAS: Éta kauntungan gedé daya tahan luhurupami éta didamel dina alat propésional. Pamakéan perbaikan anyar pikeun operasi ékonomi langkung ngamungkinkeun biaya percetakan anu kawilang murah. Bahanna kedah katun atanapi nganggo campuran viscose, atanapi elastane, tapi anu penting éta henteu teuing manteng.

 

Nuturkeun rekomendasi pabrikan bakal ngijinkeun urang pikeun ngararasakeun épék pikeun waktos anu lami. Atuh ku bantosan tim kami, anjeun tiasa nyaluyukeun cara hiasan, sareng anjeun tiasa milih produk anu paling pas di urang toko.