Pakéan pelindung (set)

Papakéan pelindung dirancang pikeun mastikeun kasalametan nalika damel. Éta ogé sarat pikeun peraturan kaséhatan sareng kaamanan. Pamakéan bahan pikeun ngadamel koleksi sapertos kitu ngabutuhkeun lawon khusus kusabab kaayaan pamakean khusus na.

Dina tawaran toko kami, salaku bagian tina papakéan pelindung, anjeun tiasa ngagaleuh masker pelindung, helm, pakean tahan asam (pikeun jalma anu damel sareng bahan kimia anu kuat) sareng baju pikeun tukang motong kai (calana sareng topéng).

Papakéan pelindung

Hatur nuhun kana panggunaan bahan anu saé kualitasna, papakéan pelindung tahan pikeun ngaruksak, pangaruh anu ngabahayakeun tina faktor anu aya hubunganana sareng padamelan anu dilakukeun, sareng ogé tahan pisan pikeun sering beberesih atanapi nyeuseuh. Baju pelindung didamel tina bahan anu disaluyukeun pikeun panggunaan anu dituju, sadayana pikeun mastikeun kasalametan pangguna. Kamungkinan ageung pikeun nyaluyukeun baju mastikeun yén éta bakal cocog pikeun seueur jinis inohong sareng jalma anu jangkungna béda.

Papakéan pelindung pikeun panangtayungan sareng kanyamanan damel

Pakean tina lawon PVC (asam-pelindung) tahan ka bahan kimia. Éta ditujukeun pikeun dianggo di daérah anu aya résiko kontak sareng zat sapertos asam, basa sareng hidroksida. Pakean pelindung anu ditawarkeun di toko kami nyumponan sarat EN13688, EN14605. Dina papakéan pelindung, kami ogé nawiskeun baju pikeun gergaji pikeun ngajagaan tina cilaka gergajian (calana panjang). Baju anu diwangun ku jaket sareng calana panjang gaduh seueur detil pikeun ngajaga standar kaamanan anu pangluhurna. Sét disarankeun pikeun tukang motong kai atanapi operator gergaji kai - nyumponan sarat EN13688 sareng EN381-5 (kelas 2 (calana panjang)).

Papakéan pelindung

Ragam kami kalebet papakéan pelindung pribadi modéren tina katun kelas beurat sareng campuran bahan sintétis. Kusabab kakhususan padamelan dina seueur profesi sareng kaayaan pagelaranana, modél anu kami tawarkeun tumut kana sarat ieu, nyaluyukeun parameter pikeun kabutuhan masing-masing tina profesi anu dipilih.

Pakean pelindung spesialis didamel tina sababaraha elemen anu mempermudah panggunaanana. Pikeun kanyamanan, aranjeunna dilengkepan kantong anu lega, seleting pikeun ngagampangkeun nempatkeun calana, sareng lapisan anu diperkuat pikeun ngalindungan diri tina faktor mékanis, kimia sareng cuaca.

Sateuacan anjeun mésér ti kami toko kami nyarankeun ngontak kami pikeun mastikeun kasadiaan produk sareng pabrik kami. Karyawan urang sayogi pikeun naséhat ngeunaan pilihan pakéan.