Sapatu motor Freezer

Baju beku pikeun kaayaan ekstrim

Di jabatan pakean pikeun beku sareng toko tiis aya kategori sapatu beku. DI kategori sapatu kami ogé nawiskeun kaos kaki termal terisolasi anu dirancang pikeun dianggo dina suhu anu handap. Sapatu kuat, kelim bertulang sareng gluing tambahan mangrupakeun jaminan kaamanan sareng kanyamanan. Sapatu henteu ngan ukur ngagaduhan fitur anu diadaptasi pikeun dianggo di beku sareng kamar tiis, tapi ogé katingali modéren.

Sapatu motor Freezer

Sapatu toko tiis BERING BIS

Kualitas luhur pikeun kanyamanan sareng kaamanan

Suku mangrupikeun bagian tina awak anu paling gampang tiis, sabab éta penting pisan ngajagi kalayan leres pikeun anu damel berjam-jam unggal dinten di rohangan dimana suhu turunna turun -45 derajat Celsius.

Salaku tambahan kana genah sareng kanyamanan tina ukuran anu leres dipilih, sapatu kedah nyayogikeun panyalindungan épéktip ngalawan ibun. Ku diémutan ieu, kami mastikeun yén sababaraha modél muncul dina tawaran.

Tawaran kalebet sapatu toko tiis anu tahan cai didamel tina kulit sapi sapertos Sapatu terisolasi BCW, sapatu BCU terisolasi. Kami ogé ngagaduhan sapatu toko tiis anu tahan cai BERGIN BIS didamel tina campuran PU tahan ka suhu handap dugi ka - 30 derajat. Model anu paling mahal nyaéta sapatu Rockfall.

Baju sapatu Rockfall Alaska Coldstore aranjeunna nyayogikeun panyalindungan ngalawan turun ka -40 derajat, aranjeunna didamel tina kulit sisikian kualitas luhur, anu tiasa dihirup sareng tahan cai. Salaku tambahan, aranjeunna ngagaduhan dampal termal Thinsulate® B600, anu nyayogikeun insulasi termal pangluhurna sareng kabébasan ngagem.

Produk Rockfall sayogi dina waktos 7 dinten damel, sabab dikintun ti gudang urang Inggris.

Coldstore freezer sareng toko baju tiis -40 ° C panyalindungan

ROCKFALL Alaska COLDSTORE panyalindungan sapatu toko tiis dugi ka -40 ° C

Salaku tambahan pikeun pakean anu dianggo pikeun digawé, kami ogé nawiskeun kaos kaki anu terisolasi, didamel tina wol, nilon atanapi lawon rajutan termal, gumantung kana modélna. Ketersediaan ukuran anu lega ngamungkinkeun anjeun milih produk pikeun awéwé boh lalaki.

Tawaran pakean toko tiis kalebet produk pikeun pakéan pinuh pikeun pagawé. Aya ogé tab di toko calana panjang, jaket, sarung tangan i warung pikeun toko tiis sareng beku.