Ornamén

Aya seueur cara ngahias, téhnik anu langkung énggal tiasa ngabingungkeun seueur jalma nalika nyanghareupan pilihanana. Kaputusan ngeunaan jinis panyiri gumantung kana sababaraha faktor. Nangtukeun tujuan pakean atanapi tékstil pikeun nyetak tiasa ngabantosan urang milih téknik khusus. Naon metoda nyirian anjeun milih, jahitan sulaman tetep padika anu paling mulya.

Metodeu pangkolotna pikeun ngahias

Sulaman Dipikawanoh rébuan taun berkat bentuk universalna, éta tetep relevan sepanjang waktos. Hasilna, lawon bordir katingali elegan pisan sareng ngajamin umur langkung lami tibatan kaén anu dihias ku téhnik anu sanés.

Sulaman komputer nganggo logo dina cap na

Cap ku grafik didamel nganggo sulaman komputer

Hiasan pikeun unggal kasempetan

Urang tetep nguruskeun awét sareng épéktip hiasan ngeunaan baju damel sareng iklan, ogé tékstil hotél sareng gastronomis. Kami gaduh taman mesin nyalira, anu ngamungkinkeun urang ngajamin harga kalapa sareng waktos pangiriman anu pondok.

Kami ngalakukeun unggal usaha pikeun ngarengsekeun unggal urutan. Tim kami bakal senang ngabantosan anjeun milih produk ogé cara dekorasi. Kami ogé nawiskeun jasa pakéan bungkus.

Sulaman komputer

Palaksanaan sulaman komputer meryogikeun mésér program sulaman. Cara ieu disarankeun pikeun ukuran grafik anu langkung alit. Sakali program sulaman dipésér, éta tetep dina database kami pikeun saé, janten nalika anjeun datang deui ka kami ku urutan anu sanés, anjeun moal ditagihkeun pikeun persiapan program anu sami pikeun kadua kalina. Éta mangrupikeun hiasan anu luar biasa elegan sareng langgeng.

Mangrupikeun hit nyata pikeun aranjeunna anu nempatkeun daya tahan langkung tiheula. Unggulan kungsi malah mangtaun-taun saurna katingalina fenomenal. Ieu bakal nyugemakeun jalma anu paduli kana citra perusahaanna. Jinis percetakan ieu ogé disarankeun pikeun baju anu sering dikumbah anu kakeunaan ku agen cuci anu kuat.

Salah sahiji cara ngahias - sulaman komputer

Prosés nerapkeun sulaman komputer

Percetakan layar

Percetakan layar nyaéta téhnik hiasan anu bentukna nyetak mangrupikeun témplat anu diterapkeun dina bolong padet. Bolong tiasa didamel tina logam atanapi serat sintétis. Ngadamel salinan diwangun ku cara ngagulung cet liwat paeh. Ngadamel percetakan layar ngalibatkeun mésér matriks pikeun nyetak.

Ieu leyuran anu saé upami anjeun hoyong kéngingkeun pangaruh tina warna juicy bari ngajaga résistansi sareng résistansi abrasi. Proyék anu réngsé bakal katingali padet salami sababaraha minggu atanapi bahkan bulan.

Unggal proyék didamel numutkeun kabutuhan pelanggan masing-masing. Unggal waktos urang ngarobih produk dina hal matéri sareng grammage ogé lokasi grafik saluyu sareng klien. Kadang-kadang, kami ngarobih desain kalayan idin ti klien pikeun kéngingkeun pangaruh anu pangsaéna.

Nyetak layar pikeun papakéan, logo naon, grafik

Nyetak layar tiasa dilakukeun henteu ngan ukur dina papakéan, tapi ogé pikeun gadget anu dipilih

Nyetak langsung ku DTG

Percetakan DTG atanapi "Direct To Garment" nyaéta cara modéren pikeun hiasan langsung kaén sareng baju. Téhnik DTG ngamungkinkeun anjeun nerapkeun grafik naon waé dina lawon katun atanapi katun kalayan campuran elastane / viscose. Grafik didamel nganggo printer khusus. Nyitak sareng téhnik DTG ngamungkinkeun réproduksi warna sampurna sareng transisi warna. Nyetak tiasa dilakukeun tanpa kedah nyiapkeun desain tina ngan hiji sapotong.
Daya tahan percetakan DTG gumantung kana sababaraha elemen. Mimiti, modél sareng parameter pakakasna - alatna langkung énggal, kualitas sareng kinerja na langkung saé. Faktor sanés anu mangaruhan daya tahan nyaéta jinis cét anu dianggo, lawon anu cetak na dilakukeun sareng katerampilan pagawé.

Percetakan DTG, berkat inovasi na, tiasa dianggo pikeun produksi masal sareng pikeun produksi tina hiji potongan. Ieu ngamungkinkeun nyitak tés sateuacan ngamimitian sadaya séri. Éta ogé pilihan anu saé pikeun hadiah ulang taun anu dipersonalisasi, kawinan atanapi ulang taun. Pikeun perusahaan, éta ogé solusi anu merenah upami urang hoyong unggal padamel ngagaduhan nami atanapi jabatanana dina baju. Sami manglaku ka pakean, contona pikeun pakean klub olahraga, dimana jumlah anu béda dicitak dina kaos atanapi kolor.

Printer anyar Baraya DTXpro Massalyén kami parantos ngalegaan taman mesin kami, mangrupikeun modél anu fleksibel sareng serbaguna. Hatur nuhun ka dinya, anjeun tiasa ngagedekeun gudang ku produk anu dipersonalisasi sapertos Kaos oblong kanggo sadayana anu ngagaduhan nami, jabatan, kantong iklankomo sapatu kalayan karya seni anjeun nyalira dina skala massa ogé séri kawates.

Urang sering héran ngeunaan kado unik pikeun jalma anu dipikacinta dina kasempetan Natal, Paskah, Hari Ibu atanapi ulang taun. Kami hoyong kado kami menonjol sareng tetep lami
supados kajantenan éta, perlu dipikiran ngeunaan kado anu dipersonalisasi, sering anu praktis henteu ngan ukur nimbulkeun kenangan anu pikaresepeun, tapi ogé bakalan lami.

DTG percetakan kana papakéan

Percetakan DTG henteu meryogikeun persiapan proyek anu mangrupikeun salah sahiji kautamaan utami (sapertos kasus nyetak layar atanapi sulaman komputer). Tiasa nyetak grafik atanapi prasasti tina ngan ukur hiji, ogé nyetak poto anu nyata sareng hususna populer pikeun hadiah, tapi penting pikeun poto na dina resolusi anu pangluhurna. DTG print resep pisan dipilih ku agénsi iklan sabab dicirikeun ku béaya rendah sareng daya tahan, anu penting pisan nalika ngatur papakean atanapi tékstil pikeun sababaraha acara atanapi salaku hadiah pikeun kompetisi.

urang ngajak anjeun ka gelar kebangsawanankalakuan kalayan jasa kami tokoanu bakal bagja ngajawab patarosan anjeun sareng nyayogikeun tanda petik gratis.