Ornamén

Aya seueur cara ngahias, téhnik anu langkung énggal tiasa ngabingungkeun seueur jalma nalika nyanghareupan pilihanana. Kaputusan ngeunaan jinis panyiri gumantung kana sababaraha faktor. Nangtukeun tujuan pakean atanapi tékstil pikeun nyetak tiasa ngabantosan urang milih téknik khusus. Naon metoda nyirian anjeun milih, jahitan sulaman tetep padika anu paling mulya.

Metodeu pangkolotna pikeun ngahias

Sulaman Dipikawanoh rébuan taun berkat bentuk universalna, éta tetep relevan sepanjang waktos. Hasilna, lawon bordir katingali elegan pisan sareng ngajamin umur langkung lami tibatan kaén anu dihias ku téhnik anu sanés.

Sulaman komputer nganggo logo dina cap na

Cap ku grafik didamel nganggo sulaman komputer

Hiasan pikeun unggal kasempetan

Urang tetep nguruskeun awét sareng épéktip hiasan ngeunaan baju damel sareng iklan, ogé tékstil hotél sareng gastronomis. Kami gaduh taman mesin nyalira, anu ngamungkinkeun urang ngajamin harga kalapa sareng waktos pangiriman anu pondok.

Kami ngalakukeun unggal usaha pikeun ngarengsekeun unggal urutan. Tim kami bakal senang ngabantosan anjeun milih produk ogé cara dekorasi. Kami ogé nawiskeun jasa pakéan bungkus.

Sulaman komputer

Palaksanaan sulaman komputer meryogikeun mésér program sulaman. Cara ieu disarankeun pikeun ukuran grafik anu langkung alit. Sakali program sulaman dipésér, éta tetep dina database kami pikeun saé, janten nalika anjeun datang deui ka kami ku urutan anu sanés, anjeun moal ditagihkeun pikeun persiapan program anu sami pikeun kadua kalina. Éta mangrupikeun hiasan anu luar biasa elegan sareng langgeng.

Mangrupikeun hit nyata pikeun aranjeunna anu nempatkeun daya tahan langkung tiheula. Unggulan kungsi malah mangtaun-taun saurna katingalina fenomenal. Ieu bakal nyugemakeun jalma anu paduli kana citra perusahaanna. Jinis percetakan ieu ogé disarankeun pikeun baju anu sering dikumbah anu kakeunaan ku agen cuci anu kuat.

Salah sahiji cara ngahias - sulaman komputer

Prosés nerapkeun sulaman komputer

Percetakan layar

Percetakan layar nyaéta téhnik hiasan anu bentukna nyetak mangrupikeun témplat anu diterapkeun dina bolong padet. Bolong tiasa didamel tina logam atanapi serat sintétis. Ngadamel salinan diwangun ku cara ngagulung cet liwat paeh. Ngadamel percetakan layar ngalibatkeun mésér matriks pikeun nyetak.

Mangrupikeun solusi anu sampurna upami anjeun hoyong ngahontal pangaruh warna juicy bari ngajaga résistansi sareng tahan abrasi. Proyék anu réngsé bakal katingali padet salami sababaraha minggu atanapi bahkan bulan.

Unggal proyék didamel numutkeun kabutuhan pelanggan masing-masing. Unggal waktos urang ngarobih produk dina hal matéri sareng grammage ogé lokasi grafik saluyu sareng klien. Kadang-kadang, kami ngarobih desain kalayan idin ti klien pikeun kéngingkeun pangaruh anu pangsaéna.

Nyetak layar pikeun papakéan, logo naon, grafik

Nyetak layar tiasa dilakukeun henteu ngan ukur dina papakéan, tapi ogé pikeun gadget anu dipilih

urang ngajak anjeun ka kontak kalayan jasa kami tokoanu bakal bagja ngajawab patarosan anjeun sareng nyayogikeun tanda petik gratis.