Sarung tangan Freezer

Sarung tangan Freezer

Sarung tangan Freezer mangrupikeun bagian anu penting pisan pikeun alat-alat pikeun beku sareng toko anu tiis. Leungeun sering kakeunaan kontak langsung ka barang sareng alat. Aranjeunna sering tunduh kana tiris kusabab permukaan anu kakeunaan sareng aksi suhu handap, angin sering kajadian kalayan kalembaban anu luhur. Frostbite biasana dimimitian ku ngabéréskeun kulit, kusabab sirkulasi getih dipercepat pikeun haneutkeun bagian anu tiis. Gejala anu salajengna nyaéta nyeri, peurih, sareng perasaan bareuh panangan. Darajat ibun gumantung kana waktos sareng kaayaan,
di mana kulit kakeunaan pangaruh négatip tina suhu handap. Sarung tangan mangrupikeun panyalindungan anu sampurna tina suhu anu handap, sareng ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun tugas sacara bébas. Sarung tangan lomari es produk anu saé ngamungkinkeun anjeun pikeun mayungan tangan anjeun tina tiris, sabab éta toko kami ngan ukur nawiskeun produk anu saé tina pabrik anu disarankeun.

Sarung Coldstore pikeun beku sareng toko anu tiis

Sarung tangan POLAR RANGE COLDSTORE pikeun sarung beku sareng panyimpenan tiis

Sarung tangan Gold Freeze XTREME COLDSTORE

Sarung pikeun beku sareng kamar anu tiis TG2 XTREME COLDSTORE GLOVES

Pilihan anu lega tina sarung tangan profesional ngajantenkeun konsumén daék mésér produk sanés ngan ukur sarung tangan, tapi ogé sacara sadayana pakean baju beku sareng toko tiis, milih tina calana panjang, jaket atawa sapatu. Sarung termal Fleece Drivers mangrupikeun produk anu cocog sareng standar EN388. Sarung jeruk TG1 Pro Coldstore jeruk mangrupikeun produk anu nganggo lapisan Thinsulate. Model sarung tangan Arctic Gold Coldstore atanapi sarung tangan Eisbaer Freezer anu minuhan sarat EN 511 / EN 388 - ieu mangrupikeun produk anu dipilih tina tawaran kami. Sadaya jinis sarung tangan parantos dijelaskeun sacara rinci pikeun ngajantenkeun pamilihan gampang sakumaha gampangna.

Sarung kulkas

Fleece Drivers sarung termal

Harga pikaresepeun sareng kualitas luhur

Perusahaan kami nyayogikeun pabrik olahan, gudang, toko tiis, perusahaan logistik, sareng ieu ngahasilkeun pesenan ageung produk. Hatur nuhun kana ieu, kami tiasa laksanakeun diskon pikaresepeun di produser kami, hasilna harga kalapa pikeun konsumén. Salaku tambahan kualitas luhur tina produk ngajantenkeun seueur nasabah anu wareg sumping deui ka kami, sareng ieu ngamungkinkeun urang ngajaga harga beuli ti kontraktor kami dina tingkat anu handap.

Kanggo kaseueuran papakéan sareng tékstil, urang tiasa nyirian kalayan grafik naon, urang ngadamel logo nganggo metode na sulaman komputer atawa percetakan layar. Kami gaduh taman mesin nyalira, anu ngamungkinkeun urang nuturkeun prosés nyirian dina unggal panggung.

Sarung pikeun beku sareng kamar tiis TG1 PRO COLDSTORE