Sulaman komputer - naon éta?

Sulaman komputer mangrupikeun metode anu klasik sareng mulya pikeun ngahias pakéan. Éta diwangun dina nyulam prasasti, simbol atanapi logotipe nganggo benang sareng mesin anu dikadalikeun komputer anu ngagantikeun kerajinan dinten ayeuna.

Urang tiasa nyulik sacara harfiah nanaon sareng ampir nanaon. Sulaman komputer tiasa dianggo dina sadaya jinis tékstil, nyiptakeun pakean perusahaan anu unik. Pakéan anu dipaké ku karyawan perusahaan ngawangun identitasna, merek sareng rasa masarakat. Sadaya karyawan, sapertos anu maén bal dina baju seragam, maén dina hiji tim.

Didatangan toko online kami >>

Sulaman komputer ogé tiasa suksés dianggo pikeun nyiptakeun gadget sareng baju iklan. Logo sulaman sareng nami perusahaan dina kaos sareng baju renang tiasa janten hadiah anu saé pikeun konsumén. Ku nganggo pakean promosi urang, aranjeunna bakal ngamajukeun brand urang.

sulaman komputer

Tapi, sulaman komputer henteu ngan ukur dianggo kana pakean. Anjeun tiasa ogé nyulam ku komputer hurung hurup, kantong, anduk, bathrobes sareng pakean.

sulaman komputer

Logam sareng prasasti sulaman langkung awét tibatan ménél anu tiasa dicabut sareng dibayangkeun anu dipasang, dilélkeun ka pakean sapertos decal biasa.

sulaman komputer

Sulaman komputer - sajarah percetakan baju iklan

Parantos di jaman kuno, awéwé nyulam dina baju sareng alas meja ku leungeun.

sulaman aranjeunna sering unsur budaya sareng simbol hiji daérah anu masihan sareng nagara. Éta cukup pikeun nginget sulaman Kashubian atanapi highlander sulaman, anu mangrupikeun unsur anu teu tiasa dipisahkeun tina kostum rahayat.

Ku cara ieu, spesialis dina pamasaran sareng PR mimiti ngagunakeun gancang pikeun ngabédakeun diri tina balaréa, ogé pikeun ngaidentipikasi kelompok jalma. Saha karyawan anu ngagem ageman ageman anu dipilih dipilih kalayan béda ku nasabah. Salaku conto, sapertos pilot, pulisi sareng prajurit dihormati dina seragam eleganna, para karyawan industri anu sanés katempona béda-béda dina kostum anu saragam sareng khusu. Teu heran seueur perusahaan anu mutuskeun pikeun investasi dina seragam unik. Hatur nuhun kana ieu, karyawan abdi tiasa ngaraos hiji tim, maén babarengan pikeun tujuan anu sami.

Sulaman ogé gadget sareng pakéan iklan. Sadayana resep hadiah, freebies atanapi hadiah. Upami anjeunna kénging kantong, topi atanapi kaos anu nganggo lambang perusahaan, anjeunna pasti bakal ngagem éta, ku kituna iklanna merek.

Pangwangunan ékonomi jeung globalisasi nyieun paménta pikeun sulaman tumuwuh unggal taun. Untungna, kamajuan téknik komputer parantos nyumbang kana kasempetan éksponénsial kana kasempetan. Ayeuna, prasasti sareng sulaman dina sababaraha jinis baju sareng asesoris ayeuna gancang, tepat, akurat, bisa diulang ulang sareng mirah. Dinten ayeuna, rébuan sulaman tiasa dilaksanakeun tanpa aya masalah sareng dina waktu anu singget pikeun nyumpingan punjanten anu pangsaéna.

sulaman komputer

Kumaha cara nyieun sulaman komputer?

Sulaman komputer - téknologi prasasti sulaman dina pakean

Mesin modern dilengkepan puluhan jarum sareng benang tina warna anu béda. Proses ngaput dikelola ku program komputer. Dumasar desain anu diunggah, mesin ngajahit sareng bentuk anu pas.

Kumaha ngadesain sulaman, patch

Ieu cukup pikeun mutuskeun tempat atanapi tempat item anu anjeun hoyong sulaman. Salaku tambahan, anjeun kedah milih desain sareng ukuran na. Seringna, prasasti nganggo tip anu cocog sareng logo perusahaan sareng lembaga anu dicitak. Pola ieu kudu dikirim ku tatanan, sareng spesialis kami bakal ngabantosan pikeun adaptasi kana kaperluan mesin jahit komputer.

sulaman komputer

Kauntungan tina sulaman komputer

Penékaan mangrupikeun hiji hal anu damel pakean sareng lambang sulaman. Ngajagaan bordir anu dilakukeun masihan hal-hal anu anyar. Karasa kana kabaran, kantun gaya. Sulaman komputer masihan gaya busana sareng asesoris sareng kaanggunan, sareng merek ku iklan diangkat ku géngsi. Bayangkeun dua kaos oblong, hiji kalayan logo perusahaan anu disulaman ati-ati sareng anu sanésna sareng iklan foil anu macét ka dinya. Gambar sapertos kitu ngémutan kana kacilakaan tina Mercedes anu elegan, elegan disamping plastik sareng tanggal anu murah.

Akibatna, daya tahan sulaman komputer anu luar biasa langkung saé tibatan anu pesaingna. Sulaman ampir sarua sareng durukan sapertos baju anu dihiasi. Teu aya anu kedah hariwang yén lambang atanapi prasasti badé mesék dina ngumbah atanapi nyetrika. Sulaman komputer mangrupikeun bagian anu penting tina pakean, sareng henteu ngan ukur aksésori anu gampang dicabut, anu henteu permanén kéngingkeun gancang pisan.

Sulaman komputer ampir tiasa janten warna. Hijina watesan nyaéta warna benang anu dianggo. Nyulem dilaksanakeun nganggo operasi bedah berkat kontrol komputer.

Sulaman tiasa dipersonalisasikeun pisan. Teknologi komputer ngamungkinkeun pikeun sulaman tepat, terulang sareng resolusi tinggi pola, simbol sareng prasasti.

Kalayan volume anu langkung luhur, sulaman ngan saukur mayar ékonomis. Hargana kawilang rendah, janten cocog pikeun ngahias sagala jinis baju - kaos, kaos, polos, calana panjang, kolor - ogé anduk, topi sareng kantong.

sulaman komputer

Kekurangan sulaman komputer

Beda sareng percetakan komputer anu biasa, teu tiasa nyebul gambar lengkep sareng palét warna anu henteu terbatas. Sanajan kitu, ieu sanés perkawis éta. Sulaman mangrupikeun rujukan pikeun tradisi, perwujudan bangsawan, sabab aya hubunganana sareng jas leungeun anu ngahias pakean masarakat tinggi. Henteu aya hubunganana sareng kitschy, lukisan warni sareng cheesy.

Sulaman komputer dina lawon kualitas rendah kalayan beurat anu rendah henteu tiasa disulam. Hal ieu dianggap yén gramatil tékstil kedah ngaleuwihan 190 g / m2. Nanging, sesah ngabayangkeun logo bordir dina kaos murah anu murah ipis anu kabuktosan ngalangkunganana.

Sulaman komputer - produk populér sareng pakean pariwara

Didatangan toko online kami >>

Kaos Polo sareng corak bordir

sulaman komputer

Mimitina pakait sareng sulaman? T-shirt kalayan kerah sareng logo bordiran anu indah dina dada. Kombinasi kamampuan sareng ngagem kanyamanan. Jantenkeun jalma resep ngagem kaos sapertos logo na perusahaan perusahaan atanapi lembaga anjeun.

Kaos sareng logo perusahaan bordir

Siap ngagem unggal dinten. Cikan karyawan atanapi palanggan Anjeun ngiklankeunkeun merek anjeun nganggo baju lengan pondok dipapaésan kalayan logo anjeun atanapi prasasti anu mendorong aranjeunna ngagunakeun jasa perusahaan anjeun.

Kaos nganggo print

Kaos kualitas luhur sareng pola atanapi prasasti suluk komputer mangrupikeun kombinasi anu sampurna anu ngamungkinkeun anjeun nangtung kaluar tina balaréa iklan t-shirt iklan Cina kalayan kualitas rendah sareng awét citak.

Sweatshirts kalayan pola bordir

sulaman komputer

A hoodie klasik ogé tiasa ngiklankeun produk atanapi merek anjeun. Ukur kecap akses anjeun, nami sareng / atanapi logo dina baju renang na.

Sulaman komputer dina wol

Naha anjeun hoyong karyawan anjeun janten haneut sareng dina waktos anu séhat sacara ngaidentipikasi perusahaan nganggo baju na? Atanapi panginten anjeun badé ngadamel pakean promosi anu saé pikeun perusahaan? Rambut bordir sulaman komputer mangrupakeun pilihan anu hadé.

Kaos nganggo sulaman komputer

Langkung formal sareng elegan? Karyawan karyawan anjeun ngawula ka nasabah anu nganggo elegan nganggo logo perusahaan anu bordir. Pilih sulaman komputer dina kaos.

Celana sareng dicétak

sulaman komputer

Henteu ngan pakean luhur cocog pikeun sulaman prasasti atanapi pola. Calana Embroider atanapi kolor pikeun nyieun pakean promosi anu unik.

Sulaman komputer dina topi

sulaman komputer

Hésé ngabayangkeun midang baseball tanpa bordir tim favorit anjeun, lulusan universitas atanapi nami mérek. Jieun logo lembaga atanapi perusahaan anjeun katingali sakeliling. Nyuberuk aranjeunna dina midang.

Tuuk sareng kamar mandi nganggo gambar bordir sareng prasasti

Henteu aya anu ngabédakeun hotél sareng SPA saloba anduk sareng jubah brand. Hurungkeun andor, anduk boring kana barang unik anu nekenkeun méwah merek anjeun. Gengsi pikeun anjeun, tapi ogé raos méwah pikeun tamu anjeun.

Kantong sareng sulaman komputer

Kumaha gampang nandét kantong nganggo nami sareng logo perusahaan? Sulaman komputer dianggo hébat. Murah sareng gancang, kantong biasa tiasa janten ciri anu ngabédakeun perusahaan anjeun.

Peringatan pakean sareng sulaman komputer

Sepatu berpungsi ogé tiasa saé sapertos pamawa sulaman komputer. Nami, fungsina, nami perusahaan sareng logo - bordon dina jas atanapi elemen khusus sanésna sareng pakéan pisibilitas tinggi.

Sulaman komputer - sabaraha biayana?

Sulaman komputer cukup murah. Nanging, sesah nangtoskeun harga jahitan tunggal, kumargi biaya ieu dipangaruhan ku seueur parameter.

Sulaman komputer bakal langkung mirah masing-masing kanggo pesenan anu langkung ageung. Hargana ogé dipangaruhan ku ukuran daérah kanggo disulam, jinis sulaman téa, kapadetan pola dina permukaan, jumlah jarum stroke per cm.2 bahanna, ogé jumlah tempat dimana sulaman kudu disimpen dina barang.

Hargana biasana henteu dipangaruhan ku jumlah warna anu dianggo, sapertos mesin jahit ngagaduhan seueur benang.

Kami ngajak anjeun ka pangajen unggal proyék. Punten kirimkeun kami grafik anu anjeun hoyong bordro sareng inpormasi ngeunaan jumlah potongan anu tiasa dilakukeun.

Tingali tulisan séjén:

Kaos oblong sareng cetak
August 31 2020

Kaos oblong sareng cetak