Tas

Tas pariwara iku minangka media pariwara sing apik, nanging uga pertunjukan praktis perusahaan. Kantong kanthi grafis bermutu, sanajan wis digunakake, bakal makili merek suwe.

Tas pariwara dicithak nganggo media pariwara sing apik banget

Gadget praktis mesthi dadi hadiah sambutan, lan thanks kanggo formulir sing gampang, bisa menehi tandha kanthi grafis lan cara menehi tandha apa wae. Thanks kanggo produk promosi kasebut, merek bisa entuk popularitas lan pamirsa anyar. Iki minangka solusi sing apik banget yen klien ora pengin ngentekake akeh dhuwit kanggo pariwara.

Tas iku salah sawijining tekstil pariwara sing luwih murah, lan sekaligus tahan karo faktor eksternal sing negatif. Kajaba iku, nalika nggunakake tas sing bisa digunakake maneh, kita ngrawat lingkungan, sing uga nambah gambar perusahaan. Macem-macem warna ngidini sampeyan milih produk ing warna perusahaan utawa klub. Tas sing murah lan label uga bisa dadi hadiah sing apik kanggo kanca utawa kulawarga nalika preinan utawa acara liyane.

Kita uga duwe tas cetakan ing toko tas warna neon kuning kanthi garis reflektif. Usulan kaya ngono nambah visibilitas, utamane ing musim gugur lan musim salju taun lan sawise peteng. Amarga senar, tas bisa dilebokake ing sisih mburi lan kanthi mangkono nambah visibilitas ing dalan.

tas

Desain inovatif

Perusahaan kita duwe taman mesin dhewe. Kita bisa nggawe cetakan  sulaman komputer, nyithak layar utawa transfer thermo, sing disesuaikan karo pangarepan klien.

Program kapisah disiapake kanggo saben grafis, kanthi dhasar menehi tandha langsung ing kain banjur ditindakake. Kita yakin manawa efek kasebut bakal cocog karo pangarepan, sanajan kita yakin manawa efek pungkasan bakal nyenengake sanajan sing paling nuntut.

Thanks kanggo grafis sing dirancang khusus, produk bakal entuk tampilan sing unik. Desain kasebut ora tetep ora peduli karo sing nampa. Kita nawakake macem-macem model sing kasedhiya ing macem-macem warna. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami nanganising bakal menehi saran pilihan sing paling apik.

Tuku ekonomi

Tas pariwara dheweke duwe kauntungan gedhe - regane murah. Amarga rega murah, mula akeh wong sing milih produk iki kanthi urutan sirkulasi sing dhuwur. Kagunaan fleksibilitas ngidini sampeyan nggawe saham sing bisa digunakake sawayah-wayah taun lan ing kahanan apa wae. Kajaba iku, ing kasus pencetakan, regane gumantung saka volume - luwih gedhe urutane, luwih murah rega unit.

Kita nyedhiyakake evaluasi proyek kanthi gratis lan cepet. Jahitan sing dikuatake lan bahan padhet digunakake kanggo njahit tas, kabeh kanggo nyuda kemungkinan nyuwek, lecet lan nyedhiyakake produk sing bakal dienggo pirang-pirang wulan.