Sulaman komputer - apa?

Sulaman komputer yaiku cara dekorasi klasik lan paling mulia. Kasusun kanggo nyulam prasasti, simbol utawa logo nganggo panggunaan benang lan mesin sing dikontrol komputer, sing wis diganti kerajinan saiki.

Kita bisa nyulam secara harfiah apa-apa lan meh kabeh. Sulaman komputer wis sukses digunakake ing kabeh jinis tekstil, nggawe sandhangan perusahaan sing unik. Sandhangan sing digunakake dening karyawan perusahaan kasebut nggawe identitas, merek lan rasa masyarakat. Kabeh karyawan, kaya pemain bal-balan ing seragam seragam, muter ing siji tim.

Dolan maring toko online kita >>

Sulaman komputer uga bisa digunakake kanthi sukses kanggo nggawe gadget lan sandhangan pariwara. Logo sulaman lan jeneng perusahaan ing kaos lan celana panjang bisa dadi hadiah sing apik kanggo para pelanggan. Kanthi ngagem busana promosi, dheweke bakal promosi merek.

sulaman komputer

Nanging, sulaman komputer ora mung digunakake ing sandhangan. Sampeyan uga bisa nyulam kanthi nggunakake komputer tutup kapisan, tas, andhuk, bathrobes lan klambi alas.

sulaman komputer

Logo lan prasasti sing wis digawe bordir luwih awet tinimbang mitra sing bisa dicopot lan diluncurake sing dipasang, dipasang karo sandhangan kaya decal biasa.

sulaman komputer

Sulaman komputer - riwayat nyithak klambi pariwara

Wis jaman kuno, wanita nganggo pola sulaman sandhangan lan alas meja kanthi tangan.

sulaman padha asring unsur budaya lan simbol saka wilayah tartamtu lan negara. Sampeyan cukup kanggo ngelingi sulaman Kashubian utawa highlander sing misuwur, yaiku unsur rasukan rakyat.

Kanggo metu saka wong akeh kanthi cara iki, uga kanggo ngenali grafis tim wong, kanthi cepet digunakake dening spesialis marketing lan PR. Perwira sing ngagem busana pilihan sing cocog dipilih dening klien. Contone, kaya pilot, pulisi lan prajurit dihormati kanthi seragam sing elegan, para karyawan industri liyane dirasakake kanthi beda ing klambi seragam lan khusu. Ora nggumunake akeh perusahaan sing mutusake investasi ing seragam unik. Thanks kanggo iki, karyawan bisa rumangsa dadi siji tim, main bareng kanthi tujuan sing padha.

Sulaman uga tegese gadget lan sandhangan pariwara. Kabeh wong seneng hadiah, freebies utawa hadiah. Yen dheweke entuk tas, tutup utawa kaos T lan klambi karo lambang perusahaan, mula dheweke bakal nyandhang, kanthi mangkono pariwara merek.

Pangembangan ekonomi lan globalisasi nggawe panjaluk bordir tuwuh saben taun. Untunge, kemajuan teknik komputer wis menehi sumbangan kesempatan eksponensial. Saiki, prasasti lan pola sulaman ing macem-macem jinis sandhangan lan aksesoris saiki cepet, tepat, akurat, bisa diulang lan murah. Dina iki, ewu sulaman bisa ditindakake tanpa masalah lan ing wektu sing cendhak kanggo nyukupi sanajan pangarep-arep sing paling gedhe.

sulaman komputer

Kepiye carane nggawe sulaman komputer?

Sulaman komputer - teknologi prasasti sulaman ing sandhangan

Mesin modern dilengkapi puluhan jarum lan benang kanthi macem-macem warna. Proses sewing dikelola dening program komputer. Adhedhasar desain sing diunggah, mesin kasebut njahit huruf lan bentuk sing cocog.

Cara ngrancang sulaman, patch

Sampeyan cukup kanggo mutusake babagan papan utawa papan ing item sing pengin sampeyan sulaman. Kajaba iku, sampeyan kudu milih desain lan ukurane. Asring, prasasti kanthi jinis typo lan logo sing cocog karo perusahaan lan institusi dicithak. Pola kasebut kudu dikirim kanthi tatanan kasebut, lan para spesialis bakal mbantu nyesuaikan karo kabutuhan mesin jahit komputer.

sulaman komputer

Keuntungan sulaman komputer

Penampilan yaiku perkara sing nggawe sandhangan nganggo lambang sulaman. Sulaman sing digawe kanthi ati-ati menehi kualitas anyar. Iki dirasakake karo sentuhan, mung apik gayane. Sulaman komputer menehi gaya lan gaya aksesoris lan keanggunan, lan merek sing diwenehi iklan. Bayangake rong klambi, siji karo logo perusahaan sing disulaman kanthi ati-ati lan liyane nganggo pariwara tetep ana. Gambar kasebut kaya ngeling-eling pirang-pirang musim saka Mercedes sing elegan lan elegan ing jejere tanggal plastik lan murah.

Akibate, daya tahan sulaman komputer ora luwih apik tinimbang pesainge. Sulaman meh ketahanan padha karo sandhangan sing dihiasi. Ora perlu khawatir yen lambang utawa prasasti bakal dicelupake nalika ngumbah utawa nyetrika. Sulaman komputer minangka bagean integral saka sandhangan, lan ora mung aksesoris sing ora permanen sing gampang dicopot sing katon cepet banget.

Sulaman komputer bisa meh kabeh warna. Watesan mung warna benang sing digunakake. Sulaman ditindakake kanthi tliti bedhah kanggo kontrol komputer.

Sulaman bisa digawe kanthi pribadi. Teknologi komputer ngidini nyulam kanthi pola, simbol lan prasasti sing tepat, bisa diulang ulang lan resolusi kanthi dhuwur.

Kanthi volume sing luwih dhuwur, sulaman mung mbuwang ekonomi. Regae kurang sithik, saengga bisa dekorasi kabeh jinis sandhangan - kaos, kaos, polos, celonone, celana pendek - uga andhuk, topi lan tas.

sulaman komputer

Kekurangan sulaman komputer

Beda karo percetakan komputer sing biasa, ora bisa nyulam gambar lengkap kanthi palet warna sing ora ana watesan. Nanging, iki dudu babagan apa wae. Sulaman minangka referensi tradhisi, perwujudan saka bangsawan, amarga ana gandheng caket karo jaket sing nganggo dekorasi busana masarakat sing dhuwur. Iku ora ana gandhengane karo lukisan kitschy, warni lan angel.

Sulaman komputer ing kain kanthi kualitas kurang kanthi bobot dhasar ora bisa sulaman. Mesthekake yen tata cara tekstil kudu ngluwihi 190 g / m2. Nanging, angel mbayangake logo sing disulam ing kaos murah kanthi tipis supaya kabeh ditampilake.

Sulaman komputer - produk populer lan busana pariwara

Dolan maring toko online kita >>

Klambi kaos nganggo pola bordir

sulaman komputer

Asosiasi pisanan karo sulaman? T-shirt nganggo kerah lan logo sing apik banget ing dada. Kombinasi keanggunan lan kenyamanan. Nggawe wong seneng nganggo kaos kasebut nganggo logo perusahaan utawa institusi sampeyan.

Kaos nganggo logo lan prasasti sulaman

Siap-siap nganggo saben dinane. Ayo karyawan utawa pelanggan ngiklanake merek sampeyan nganggo lengen cekak sing dihiasi nganggo logo sampeyan utawa prasasti sing menehi semangat kanggo nggunakake layanan perusahaan sampeyan.

Kaos kanthi print

Kaos t-shirt berkualitas tinggi lan pola utawa prasasti sing nganggo komputer minangka kombinasi sing sampurna sing ngidini sampeyan ngadeg saka pirang-pirang kaos pariwara Cina kanthi cetak berkualitas lan tahan lama.

Sapuan nganggo pola bordir

sulaman komputer

Hoodie klasik uga bisa ngiklanake produk utawa merek sampeyan. Cubake tembung sandhi, jeneng lan / utawa logo ing klambi.

Sulaman komputer ing wulu

Apa sampeyan pengin karyawan dadi anget lan ing wektu sing padha kanthi visual ngenali perusahaan nganggo sandhangane? Utawa, sampeyan pengin nggawe sandhangan promosi sing apik kanggo perusahaan sampeyan? Wulu sulam komputer minangka pilihan sing apik.

Kaos nganggo sulaman komputer

Luwih resmi lan elegan? Gawe karyawan sampeyan ngladeni pelanggan kanthi nganggo busana elegan kanthi logo perusahaan nganggo bordir. Pilih sulaman komputer ing kaos.

Celana lan celana pendek sing dicithak

sulaman komputer

Ora mung sandhangan ndhuwur iku cocog kanggo nyulam prasasti utawa pola. Embroider nganggo celana utawa celana pendek kanggo nggawe sandhangan promosi sing unik.

Sulaman komputer ing tutup

sulaman komputer

Sayang kanggo mbayangake tutup enggak tanpa logo sulaman tim favorit, lulusan universitas utawa jeneng merek. Priksa logo institusi utawa perusahaan sampeyan kanthi cepet. Nyelipake ing tutup.

Towel lan bathrobes kanthi gambar sulaman lan prasasti

Ora ana sing bakal mbedakake hotel lan SPA, kaya andhuk lan jedhing merek. Aktifake andhuk sing ora jenenge lan mboseni dadi barang unik sing negesake kemewahan saka merek sampeyan. Minangka prestise sampeyan, nanging uga rasa mewah kanggo tamu sampeyan.

Tas karo sulaman komputer

Kepiye gampang menehi tandha tas karo jeneng lan logo perusahaan? Sulaman komputer dadi apik. Kanthi murah lan cepet, tas biasa bisa dadi fitur penting perusahaan sampeyan.

Peringatan sandhangan lan sulaman komputer

Workwear uga makarya minangka operator kanggo sulaman komputer. Jeneng, fungsi, jeneng perusahaan lan logo - sulaman jas utawa elemen karya khusus lan busana kanthi dhuwur.

Sulaman komputer - sepira larang regane?

Sulaman komputer cukup murah. Nanging, angel nemtokake rega jahitan tunggal, amarga akeh parameter sing mengaruhi biaya iki.

Sulaman komputer bakal luwih murah saben unit kanggo pesenan sing luwih gedhe. Rega uga dipengaruhi karo ukuran area sing bakal disulam, jinis sulaman dhewe, kapadhetan pola ing permukaan, cacah jarum saben cm.2 materi, uga nomer panggonan ing sulaman kudu diselehake ing item kasebut.

Rega biasane ora dipengaruhi jumlah warna sing digunakake, amarga mesin sewing wis akeh benang.

We ngajak sampeyan regane saben proyek. Kirimake grafis sing pengin sampeyan nyulam lan informasi babagan jumlah potongan sing bakal ditindakake.


Deleng artikel liyane:

Kaos nganggo print
31 August 2020

Kaos nganggo print