Sulaman komputer

Bordir komputer minangka salah sawijining cara kanggo menehi tandha sandhangan lan tekstil. Iki amarga sejarahe wiwit atusan taun kepungkur, ing jaman kuna wanita duwe pola sulaman ing kain kanthi tangan.

Saiki, sulaman ditrapake kanthi otomatis nggunakake mesin kontrol komputer adhedhasar program sulaman, sing digawe kanthi individu kanggo saben desain grafis.

Desain tekstil sing luwih cilik kanthi bobot luwih gedhe tinimbang kaos tradisional sing paling apik. Sandhangan pribadi duwe akeh kaluwihan. Produk sing kaya ngono misuwur saka kompetisi, nguatake citra perusahaan lan nggawe rasa komunitas ing antarane tim nalika pakean kerja.

Bordir komputer ing sandhangan

Bordir komputer ditindakake ing sandhangan lan tekstil

Bordir komputer kanthi kendel bisa digunakake kanggo produksi gadget tekstil uga sandhangan pariwara. Logo sulaman lan jeneng perusahaan ing polówkach, tas utawa andhuk bisa dadi hadiah sing apik kanggo pelanggan utawa mitra bisnis. Kanthi nggunakake sandhangan utawa produk pariwara kasebut, dheweke bakal promosi merek kasebut.

Saliyane sandhangan, sulaman paling asring digawe ing produk kayata tas, topi, andhuk lan jubah. Logo sulaman mesthi luwih kuwat lan luwih tahan tumrap eksploitasi tinimbang metode tandha tandha nggunakake grafis stick-on.

Tradhisi sulaman komputer

Pakunjaran minangka cara dekorasi sing dikenal jaman kuna, nalika wanita nganggo pola sulaman ing sandhangan, taplak meja lan gendera nganggo tangan. Keanggunan lan kekiatan sulaman nggawe elemen kanggo macem-macem budaya, uga minangka simbol kanggo sawetara wilayah kanthi kostum lan spanduk.

Kualitas lan tahan lama tandha sulaman uga nemokake aplikasi ing pariwara modern. Karyawan nganggo sandhangan kanthi logo perusahaan asring dianggep minangka perwakilan perusahaan sing dipercaya lan dudu anonim. Uga tekstil hotel kanthi bentuk andhuk utawa jubah mandi kanthi logo nambah prestise hotel.

Para pelayan lan restoran sing dilengkapi tekstil gastronomi sing dipersonalisasi kayata celemek utawa celemek uga dianggep konsisten karo merek, mula bisa menehi inspirasi luwih gedhe, sing asring dadi keputusan tuku pelanggan. Bordir uga gadget pariwara sing ditampa kanthi positif.

Gadget sing dihias kanthi bentuk tas, tutup, kaos asring digunakake ing kompetisi sing diatur dening perusahaan minangka promosi utawa minangka gratis kanggo para pelanggan.

taman mesin

Taman mesin kanggo sulaman komputer

Teknologi modern lan kemungkinan saiki ngidini kita memenuhi permintaan pasar sing akeh nganggo sulaman. Thanks kanggo mesin modern, saiki bisa uga nggawe ribuan sulaman ing wektu sing cendhak kanthi tetep presisi desain. Pangembangan ekonomi iki uga dadi rega sulaman sing apik.

Bordir komputer - teknologi sing bisa digunakake

Mesin modern kalebu macem-macem jarum sing sampeyan kudu Utas Utas Utas sing cocog kanggo proyek kasebut. Proses sulaman dikelola dening program komputer sing diunggahake desaine. Ana ing sisih kita kanggo nemtokake papan sing cocog kanggo masang sulaman lan ukurane. Bordir dianjurake kanggo proyek sing luwih cilik, mula popularitas kanggo nyithak logo, jeneng perusahaan, institusi lan sekolah.

Kaluwihan lan kekurangan sulaman komputer

Tampilan busana kanthi lambang minangka sing apik banget. Bordir sing digawe kanthi tepat menehi tekstil kanthi kualitas lan keanggunan anyar, lan merek sing diiklanake dheweke entuk prestise. Ora prelu kuatir manawa grafis utawa teks bakal mandheg nalika wisuh utawa sawise nggunakake suwene.

Bordir komputer minangka bagean integral saka sandhangan lan mulane duwe kaluwihan penting tinimbang metode liyane sing dikupas utawa growong digawe kanthi cara chipping kanthi bertahap. Bordir komputer bisa meh kabeh warna. Watesan mung warna utas sing digunakake.

Bordir ditindakake kanthi presisi bedah amarga kontrol komputer. Teknik lan presisi sulaman komputer ngidini pola bordir resolusi dhuwur. Bordir mung mbayar kanthi volume akeh.

Keuntungan tambahan yaiku biaya siji-wektu kanggo nyiapake program sulaman, sing tetep ana ing basis data. Mula, mbesuk, yen pelanggan bali pesen maneh klambi kanthi desain sing padha, dheweke bakal dibebasake saka ragad program.

sulaman komputer ing tekstilsulaman komputer ing sandhangan

Bordir komputer uga duwe kekurangan, nanging bisa dihindari kanthi milih cara menehi tandha sing cocog kanggo jinis bahan lan desain. Mula disaranake ngubungi profesional sadurunge menehi tandha pisanan supaya ora ana cacat.

Beda karo pencetakan komputer ing permukaan lengkap, sulaman ora bisa digunakake kanggo njahit grafis lengkap kanthi warna tanpa winates.

Nanging, iki dudu sing diarani. Bordir minangka referensi kanggo tradhisi amarga mirip klambi sing nghias sandhangan mulya. Ora ana gandhengane karo lukisan kit, sing bisa dicuci.

Bordir ora disaranake disulam ing bahan kanthi grammage sing murah ora ngluwihi 190 g / m2. Bordir gedhe bakal menehi kesan "tameng", bakal ora fleksibel sajrone digunakake, lan nalika ditrapake ing bahan sing lancip - jarum bisa tusukan bahan sing lancip kaya ngono.

Sulaman komputer ing kain kanthi kualitas kurang kanthi bobot dhasar ora bisa sulaman. Mesthekake yen tata cara tekstil kudu ngluwihi 190 g / m2. Nanging, angel mbayangake logo sing disulam ing kaos murah kanthi tipis supaya kabeh ditampilake.

Pira regane sulaman komputer?

Bordir komputer cukup ekonomi. Nanging, sawetara faktor duwe peran ing evaluasi sing akurat. Individu, sulaman luwih murah nalika nindakake produk liyane. Kajaba iku, ukuran sulaman lan kerumitan grafis duwe pengaruh gedhe marang rega, sing bakal dadi valuasi kerapatan bordir. Bordir sing luwih gedhe, luwih akeh lipatan, kombinasi lan ukurane luwih gedhe, bordir luwih padhet. Uga, nomer papan sing bakal dipasang sulaman (kayata logo ing sisih ngarep ing sisih kiwa + logo ing tengah mburi) iku penting kanggo rega unit. Regane biasane ora dipengaruhi karo pirang-pirang warna sing digunakake, amarga mesin jahit akeh benang. Biaya siyap kudu ditambahake ing urutan sulaman pisanan program sulamansing wis ana ing basis data, mula ora ditambahake karo pesanan sabanjure.