KANGGO KOMPUTER

Kurban kanggo perusahaan

Napa kudu kerja sama karo kita?

Kita minangka perusahaan sing duwe spesialisasi ing adol lan distribusi iklan lan sandhangan. Nawakake tandha ora mung sandhangan, nanging uga tekstil nggunakake metode kasebut sulaman komputer lan percetakan layar.

Ndhaptar perusahaan sampeyan saiki lan tampa diskon sing menarik! >>

1. Pengalaman

Staff kita sing wis pengalaman pirang-pirang taun bakal seneng mbantu lan menehi saran ing desain lan pilihan teknik menehi tandha paling apik. Kita duwe pengalaman akeh babagan jahitan, nglereni lan ngrancang kanggo agensi pariwara lan merek terkenal.

2. Komprehensif

Kita wis nyedhiyakake layanan jahitan, motong, ironing lan label wiwit taun 2003. Kita duwe kamar jahit dhewe lan taman mesin kanggo sulaman. Kita duwe macem-macem produk - luwih saka 6000 produk, klambi lan sandhangan pariwara saka pabrikan sing dikenali kanthi rega sing apik banget. Sampeyan bisa tuku layanan sandhangan lan label (hubungi kita luwih dhisik kanggo Kutipan personalisasi) ing situs web. www.pm.com.pl utawa ing toko kita ing Allegro "PRODUKER-BHP".

3. Komitmen

Ruangan jahitan kita nggawe manawa produk sing diprodhuksi digawe saka kain sing paling dhuwur kanthi sifat fungsional sing apik lan teknologi pewarna lan finansial sing paling maju. Kita bisa nemoni kontraktor sing paling nuntut kanthi nggunakake peralatan sing efektif.

4. Keluwesan

Kita fleksibel - kita cepet nanggepi kabutuhan pelanggan - ing babagan produksi lan masalah resmi. Kita nawakake layanan sulaman lan percetakan layar loro ing produk sing dituku ing toko lan dikirim dening pelanggan. Kajaba iku, kanthi ndhaptar ing situs web, nalika tuku, sampeyan bisa entuk diskon tambahan saka urutan nomer loro.

5. Dipercaya

Kita teka ing saben order kanthi individu, ngawasi implementasine ing saben tahapan. Kita mbangun kapercayan ing komunikasi mbukak karo klien lan perawatan substansial profesional.

Sulaman komputer - pribadi sing penting

Produksi macem-macem jinis sandhangan - kalebu sandhangan khusus - mung bagean saka tawaran kita. Minangka bagian saka kerjasama, para klien uga nampa pilihan kanggo nggunakake layanan tambahan. Kita uga nggarap dinamika minangka bengkel sulaman, minangka salah sawijining sebab paling gedhe sing bisa kita bangga.

Sulaman komputer minangka cara sing apik, elegan lan tahan lama kanggo menehi label sandhangan. Nganggo fasilitas teknis khusus, kita bisa nggawe pola pola apa wae sing pas karo ukuran. Kita nggawe aplikasi sulaman ing pirang-pirang jinis sandhangan (kaos polo, kaos, sandhangan, apron, ikatan, syal). Kita uga ora diwatesi miturut jinis sandhangan - pabrik kita duwe ruangan jahitan lan ruangan potongan, saéngga kita duwe kontrol lengkap babagan kualitas sing disiapake kanggo sampeyan. Kemungkinan sing ditawakake toko sulaman komputer minangka kauntungan gedhe kanggo perusahaan sing ngladeni pasar basa Polandia kanggo katrampilan lan pariwara.

Dheweke dipercaya kita, antara liya:

- Helukabel
- Mercedes-Benz
- Grimbergen
- Purina ProPlant
- Scraper
- Honda
- Heineken
- Orlen
- 1minute Jacobs
- Bosch
- Bridgestone
- Prestasi Saham
- Warka
- .ywiec

lan akeh liyane. Liyane kanggo ndeleng ing kita toko. Proyek sadurunge, nuduhake manawa ora ana proyek, kita bisa nglakokake pesenan kanthi tepat lan tepat wektu.

Percetakan layar - tandha

Iki minangka salah sawijining bentuk sing paling asring dipilih, sing uga bisa ditawakake. Layanan iki ora mung awet lan menehi kualitas sing apik, nanging kanthi otomatis nuduhake palet warna saben desain grafis. Thanks kanggo teknologi lan presisi sing canggih, kita bisa nyedhiyani para pelanggan kanthi kualitas sing paling apik, yaiku ing sandhangan sandhangan, uga logo sing digawe sulaman, prasasti utawa grafis sing dicithak. Amarga ngrampungake layanan kita, kita kudu ngontrol kabeh proses nggawe proyek rampung.

Pangiriman cepet minangka tujuan kita

Kita ngirim pesenan menyang pelanggan ing saindenging Polandia, uga ing luar negeri. Kita ngirim barang utamane liwat kurir DPD. Kanggo pesenan sing luwih gedhe, kanthi panjaluk saka pelanggan, kita ngatur transportasi menyang gudang. Kita bisa nggarap pesenan biasa kanthi rega sing apik banget. Ana uga kemungkinan koleksi pribadi ing markas ing Rawa Mazowiecka.