TENTANG US

Pengalaman digabungake karo profesionalisme

Ruangan jahitan P&M diadegake taun 1995 ing Rawa Mazowiecka. Wiwit taun 2003. kita nyedhiyakake layanan jahitan, motong, ironing lan label. Kita uga mbukak sandhangan borong lan pariwara.

Staff kita sing berkualitas tinggi seneng banget pirang-pirang pengalaman, padha seneng mbantu lan menehi saran babagan desain lan pilihan teknik sing paling apik - kita bakal nggawe pesenan apa wae!

P & M

njahit

Kita duwe taman mesin sing ekstensif, modern lan uga dilengkapi, yaiku:

Mesin kunci nganggo transportasi ngisor - mesin otomatis

Mesin lockstitch kanthi transportasi murah lan ngisor kanthi pancing gedhe - mesin otomatis

Jarum rong jarum

Rantai jarum loro

Renderki

3, 4 lan 5 benang overlay

Ikatan

Paskarka

Jarum karet 4-jarum lan 12 jarum kanthi kemungkinan jahit ing motong

buta

Kancing jahit

Mesin tombol

Puncak busana

Nappers radhang paru-paru

Tabel wesi karo generator kukus

Tabel kamar nglereni nganggo pemotong 8,5 m kanthi péso sing vertikal lan piso band

Kita peduli babagan produk paling dhuwur

Ruangan jahitan kita nggawe manawa produk sing diprodhuksi digawe saka kain sing paling dhuwur kanthi sifat fungsional sing apik lan teknologi pewarna lan finansial sing paling maju. Kita bisa nemoni kontraktor sing paling nuntut kanthi nggunakake peralatan sing efektif. Kita duwe pengalaman akeh babagan jahitan, nglereni lan ngrancang kanggo agensi pariwara lan merek terkenal.

Pelanggan paling penting kanggo kita

Pelanggan sing marem minangka prioritas kita. Rekomendasi positif kasebut nyengkuyung supaya kita terus ngupayakake lan njaga layanan kualitas luhur.

Sandhangan lan pariwara

Kita duwe macem-macem produk - luwih saka 6000 produk, klambi lan sandhangan pariwara saka pabrikan sing diakoni kanthi rega sing apik banget. Iki, antara liya, celana, topi, rompi, klambi, lengan, kemeja polo, kaos, klambi kerja, sandhangan khusus, sandhangan medis, kanggo toko dingin lan mesin pembeku, lan klambi alas kaki.

sandhangan
makarya

    • Celana Celana
    • Sandhangan proteksi (set)
    • Jaket
    • Klambi
    • cemporan
    • Apron
    • Topeng lan tank ndhuwur
    • Klambi udan
    • Kaos / polo
    • Kaos
    • Jeroan
    • Jeroan
    • Aksesoris busana
    • Kapsul lan helm

sandhangan
Iklan

    • Kaos
    • Kaos Polo
    • Klambi
    • Fleece
    • Kaos
    • Jaket / Siklus
    • Celana / Seluar pendek
    • Topi
    • Tekan / bathrob
    • Tas
    • Sandhangan kanthi visibilitas dhuwur

sandhangan
menyang toko kadhemen

    • Celana beku
    • Tutup freezer
    • Sarung tangan freezer
    • Tapak alas kulkas
    • Jaket beku

Sulaman / sulaman komputer

Produksi macem-macem jinis sandhangan - kalebu sandhangan khusus - mung bagean tawaran sing wiyar. Minangka bagian saka kerjasama, para klien uga nampi kemungkinan nggunakake layanan tambahan. Kita uga nggarap dinamika minangka bengkel sulaman, minangka salah sawijining sebab paling gedhe sing bisa kita bangga.

Sulaman komputer minangka cara kanggo menehi sandhangan kanthi kualitas, apik banget lan tahan lama. Nganggo fasilitas teknis khusus, kita bisa nggawe pola pola apa wae sing pas karo ukuran. Sandhangan nyulam minangka proses sing mbutuhake akurasi luar biasa, nanging efek estetika kanthi regane larang regane lan upaya kita didhukung teknologi profesional.

Kita nggawe aplikasi sulaman ing praktik kabeh jinis sandhangan (klambi polo, kaos, sandhangan, apron, ikatan, syal), lan kanggo lampiran khusus, kita uga menehi layanan sulaman kanggo tutup - kita bakal seneng nuduhake proyek sadurunge.

Kita ora diwatesi miturut jinis klambi - pabrik kita duwe ruangan jahitan lan ruangan potongan, saéngga kita duwe kontrol lengkap babagan kualitas sing disiapake kanggo sampeyan. Kemungkinan sing ditawakake toko sulaman komputer minangka kauntungan gedhe kanggo perusahaan sing ngladeni pasar basa Polandia kanggo katrampilan lan pariwara.

Sulaman komputer diwenehake dening macem-macem perusahaan - kanggo sawetara wong sing kudu dadi gambar, kanggo wong liya - promosi. Nanging, sulaman ing sandhangan, mesthine minangka jaminan kekiatan lan solusi elegan sing nuduhake karya-karya bermutu tinggi.

Ora ana pesenan sing gedhe banget utawa rumit kanggo tim kita - proyek sadurunge kita nuduhake manawa ora preduli proyek kasebut, kita bisa nindakake karya kanthi bisa dipercaya lan tepat wektu. Kita bisa nyedhiyani kanthi tatanan pesenan cepet - kapasitas saben dina nganti 3000 sulaman!

Perusahaan sing dipercaya kita

Percetakan layar / cetakan ing sandhangan

Percetakan layar minangka layanan liyane sing bisa ditawakake. Iku cara sing asring dipilih kanggo menehi sandhangan. Nalika paling gampang kanggo T-shirt layar sutra, jinis klambi liyane kayata kaos, celana panjang, topi, lengan, kemeja, lsp. Layanan iki ora mung awet lan menehi ketahanan lan kualitas sing apik, nanging uga nuduhake palet warna saben desain grafis lan proses sing efisien.

Teknologi percetakan layar iki dipérang dadi: - Percetakan layar warna nganggo busana, - percetakan layar warna-warna

Percetakan layar minangka cara sing apik kanggo nggawe sandhangan. Cara iki, ing jejere sulaman komputer, minangka salah sawijining warna sing bisa awet lan paling apik kanggo tatanan klien. Asile, ora ana ukuran lan desain, pesenan sampeyan bakal paling apik kanggo nyetak layar kanthi kualitas (mis. Ing kaos polo utawa kaos).

Thanks kanggo teknologi lan presisi sing canggih, dina iki kita bisa nyedhiyani para pelanggan kanthi kualitas sing paling apik, yaiku ing sandhangan sandhangan, uga logo sing digawe sulaman, prasasti utawa grafis sing dicithak. Amarga ngrampungake layanan kita, kita kudu ngontrol kabeh proses nggawe proyek rampung.

Kita ngetrapake kabeh proyek kanthi nggunakake mesin khusus, bahan berkualitas sing apik lan macem-macem klambi lan siap protes saka merek terkenal, sing ndadekake saben proyek kita dadi adiluhung.