TENTANG US

Pengalaman digabungake karo profesionalisme

Kamar jahit P&M didegaké ing 1995 ing Rawa Mazowiecka. Wiwit taun 2003. kita nyedhiyakake layanan sewing, cutting, ironing lan label. Kita uga mbukak sandhangan Grosir lan pariwara.

Staff kita sing berkualitas tinggi seneng banget pirang-pirang pengalaman, padha seneng mbantu lan menehi saran babagan desain lan pilihan teknik sing paling apik - kita bakal nggawe pesenan apa wae!

P & M

njahit

Kita duwe taman mesin sing ekstensif, modern lan uga dilengkapi, yaiku:

Mesin kunci nganggo transportasi ngisor - mesin otomatis

Mesin lockstitch kanthi transportasi murah lan ngisor kanthi pancing gedhe - mesin otomatis

Jarum rong jarum

Rantai jarum loro

Renderki

3, 4 lan 5 benang overlay

Ikatan

Paskarka

Jarum karet 4-jarum lan 12 jarum kanthi kemungkinan jahit ing motong

buta

Kancing jahit

Mesin tombol

Puncak busana

Nappers radhang paru-paru

Tabel wesi karo generator kukus

Tabel kamar nglereni nganggo pemotong 8,5 m kanthi péso sing vertikal lan piso band

Kita peduli babagan produk paling dhuwur

Ruangan jahitan kita nggawe manawa produk sing diprodhuksi digawe saka kain sing paling dhuwur kanthi sifat fungsional sing apik lan teknologi pewarna lan finansial sing paling maju. Kita bisa nemoni kontraktor sing paling nuntut kanthi nggunakake peralatan sing efektif. Kita duwe pengalaman akeh babagan jahitan, nglereni lan ngrancang kanggo agensi pariwara lan merek terkenal.

Pelanggan paling penting kanggo kita

Pelanggan sing marem minangka prioritas kita. Rekomendasi positif kasebut nyengkuyung supaya kita terus ngupayakake lan njaga layanan kualitas luhur.

Sandhangan lan pariwara

Kita duwe macem-macem - luwih saka 6000 produk, klambi alas i pariwara saka produsen sing diakoni kanthi rega sing apik banget. Iki kalebu, sweatshirt, topi, rompi, kaos, bulu, kaos polo, kaos, klambi, klambi khusus, klambi medis, kanggo toko adhem lan beku, lan macem-macem alas kaki.

Sulaman / sulaman komputer

Perusahaan sing dipercaya kita

Percetakan layar / cetakan ing sandhangan