masker

Topeng pangreksan bisa nulungi kanggo nyegah panyebaran penyakit infèksius sistem ambegan tartamtu. Dheweke tameng apik kanggo sistem pernapasan kita. Topeng kaya iki, nutupi irung lan tutuk, nyegah akses senyawa sing mbebayani, nanging uga nyegah tangan sing kontaminasi kanggo ndemek pasuryan. Sanajan ngono, nganggo topeng ora njamin perlindungan marang infeksi.

Panganggone topeng pelindung kudu digabung karo langkah liya kanggo nyegah infeksi.

Salah sawijining aturan sing paling penting yaiku kepatuhan kebersihan tangan lan sistem pernapasanuga ngindhari kontak cedhak, luwih becik njaga jarak paling sethithik sak meter saka liyane. Kanthi ngetrapake sawetara aturan sing gampang iki, kita mbantu supaya ora ngubungi virus.

Dolan maring toko online kita >>

Topeng protèktif dipérang dadi:

  • dienggo
  • bisa dienggo maneh

Akeh gumantung saka materi sing dijahit. Topeng minangka unsur sandhangan bisa dadi bagean saka klambi saben dina saka pegawe. Sing paling asring ditemokake ing apotek digawe saka nonwovens, dheweke duwe potongan lurus lan gampang dipakai, nanging kudu dibuwang sawise digunakake pisanan.

masker

Topeng pelindung Kain katun ireng sing kasedhiya ing toko online kita >>

Topeng katun padha luwih praktis supaya cukup kanggo ngolah kanthi suhu kanthi suhu supaya bisa digunakake maneh. Kanggo tujuan iki, cukup kanggo ngumbah ing 60 derajat, sampeyan uga bisa disinfect kanthi nyeterake kanthi kekuwatan paling dhuwur utawa kanthi nggodhok ing banyu sing nggodhok. Kajaba iku, ngrusak topeng kanthi persiapan sing digawe kanthi minimal 70% alkohol bakal efektif. Cukup nyemprotake topeng nganggo cairan lan ngenteni nganti garing.

Sanajan ana pendapat sing akeh babagan ora efektif saka perlindungan masker, kudu diwenehi perhatian manawa malah topeng sing ora sampurna bisa nggawe lapisan pelindung, dibandhingake karo efek jarak jarak 2 meter ing kontak interpersonal.

Cara nyandhang topeng pasuryan nalika perlu pirang-pirang jam?

Sayang, kanggo akeh kita, nganggo topeng sithik rada temen, utamane sawetara jam dina. Sampeyan banjur bisa krasa napas utawa turu amarga kurang oksigen.

Kanggo ngindhari rasa ora nyaman sing disebabake nganggo nganggo topeng kanthi terus, sampeyan mung kudu ngelingi aturan sing gampang. Kaping pisanan, nganggo topeng mung yen perlu. Yen ora ana hubungane karo wong saka njaba lan ora ana ing papan umum, mula bisa diundhuh, malah nganti sawetara menit. Pundhak cendhak bakal ngidini sampeyan istirahat lan oksigen.

Sampeyan uga pantes duwe sawetara topeng sing bisa digunakake maneh. Secara statistik, siji wong tuku kira-kira 8-10 topeng (lan tuku nalika digunakake), supaya bisa ganti awan lan wisuh - dibandhingake karo cara sing ana ing jeroan. Yen kita kudu ing papan sing ditutup, mula uga kudu mbukak jendhela lan ambegan kanthi ambegan. Kita bakal sok dong mirsani bedane apa sing kita rasakake.

masker

Topeng proteksi biru ing dalan kanggo cangkem lan irung kasedhiya ing toko online kita >>

Kepiye topeng bisa mbantu kita ing saben dinten?

Topeng kasebut dirancang kanggo nglindhungi sistem pernapasan kita. Sanajan mundhak popularitas amarga pandemi, kudu diwenehi perhatian manawa kahanan liya uga digunakake kanggo mbantu njaga kesehatan.

Wis pirang-pirang wulan kita wis rutin nampa informasi babagan media sing saiki laporan smogsaka sampeyan bisa ndeleng kenaikan polusi tartamtu nalika musim panas. Konsentrasi sing tuwuh minangka paling mbebayani ing agglomerasi gedhe kanthi intensitas transportasi lan tanduran industri.

Minangka pikirane, para penduduk kutha paling gedhe ing saindenging jagad wis nggunakake topeng pasuryan. Akhire, nalika musim semi lan musim panas, kita kena macem-macem jinis penyemprot, sing disebabake obat omo utawa perlindungan obat nyamuk, kutu lan serangga liyane. Uga nalika ngresiki omah, utamane reresik umume kanthi nggunakake bahan cuci sing kuwat, kita kudu nggunakake topeng kanggo nglindhungi saluran pernapasan kita, supaya ora nyametake uap sing mbebayani.