cemporan

Obote Iki digunakake ing pirang-pirang industri, macem-macem nggawe cocog kanggo macem-macem posisi, disaranake ing set plastik utawa plastik.

Larutan kasebut bisa digunakake kanggo ijolan sweatshirts i clonohe. Matur nuwun, sampeyan bisa nglindhungi kabeh permukaan awak lan sandhangan pribadi kanggo bahan-bahan lan rereget.

Kanggo penak lan kenyamanan, akeh pabrikan nggunakake solusi tambahan, kayata unsur sing ndhukung setelan setelan tangan, supaya ora kesandhung.

We offer sampeyan ing penawaran kita terisolasi overallsuga versi musim panas sing tipis lan  setelan protèktif khusus.

Bahan berkualitas tinggi njamin umur setelan sing dawa, uga sirkulasi udara sing cukup kanggo nyegah kringet sing gedhe banget.

Alesan utama setelan kerja yaiku kanggo nglindhungi sandhangan kanggo ngrusak utawa noda, dene tujuan sandhangan nglindhungi bahan kimia utawa geni.

Kita minangka distributor saka tutup merek 3M, Dupont, Leber & Hollman, Reis lan resin. Sawetara set wis diperkaya karo kanthong ing dhengkul sing ngidini dipasang bantalan lutut kanggo kerja dawa nalika tumungkul. Tutup tutup digawe saka lapisan sing dikuatake ing wilayah sing paling sensitif.

Panas musim panas

Amarga beda-beda suhu operasi, mula kita nawakake gaweyan kerjasing digawe saka bahan hawa sing ngidini bebas gerakan, matesi kringet kuat sajrone kerja fisik. Sandhangan kaya kasebut cocog kanggo digunakake ing bengkel mobil, fitters, tukang ledeng lan liya-liyane - ing endi ana risiko kena kontaminasi bahan-bahan sing angel dicuci.

cemporancemporan

Ing bagean jas musim panas uga ana versi bledug, bisa dirampungake masker utawa nganggo helm. Lapisan pelindung digawe saka tekstil bermutu sing njamin panggunaan jangka panjang. Kanggo kualitas sing luwih apik, sawetara model duwe lapisan sing diperkuat kanggo nglindhungi nyuwek lan abrasi. Kita uga duwe model karo kanthong telpon sing dijahit.

Musim musim dingin

Kerja musim salju kanthi lengkap dheweke minangka alternatif kanggo sandhangan klasik sing kalebu calana panjang lan bulu. Kauntungane yaiku versi sing nglindhungi rereget ing antarane lapisan individu. Thanks kanggo panggunaan campuran bahan sing cocog, ora pati kandel, sing ngidini kebebasan obah. Pakaian musim salju ing nawarake digawe dening perusahaan Reis.

cemporancemporan

Jumpsuit terisolasi digawe saka katun kanthi campuran poliester, sing uga kalebu lapisan. Punggung wis digawe karet kanthi karet khusus kanggo gerakan luwih bebas. Model kasebut paling cocog kanggo tukang las, tukang dalan, fitters lan buruh konstruksi. Tutup kerja dilengkapi kanthong sing ngidini sampeyan nyimpen telpon utawa barang cilik. Drawstrings ing pinggul lan lengen klambi nyegah nalika obah. Sawetara model uga duwe kanthong kanggo bantalan kanggo nyuda tekanan nalika nggarap dhengkul.

Tutup digawe saka bahan sing ora ditenun lan plastik

Setelan protèktif khusus kanggo perusahaan kayata 3M utawa Dupont dirancang kanggo nglindhungi faktor sing mbebayani. Kostum sing ditawani khusus kanggo min. pelukis, pemburu uga wong sing duwe bahan kimia sing kuwat. Kajaba iku, kanggo keamanan, setelan sing dipilih kasedhiya ing warna peringatan. Iki dirancang kanggo wong sing kerja ing ruang umum, kahanan cuaca sing angel utawa ing wayah wengi.

Setelan pelindung khusus wis memenuhi standar sing diwajibake dening Uni Eropa kanggo setelan pelindung. Ruangan khusus kanggo kahanan kerja sing angel nglindhungi bahan kimia, bahan radioaktif, debu lan partikel radioaktif. Peralatan tambahan karo zippers nggawe luwih gampang kanggo klambi.

Model lengkap babagan bisa dituku ing toko online www.pm.com.pl utawa ing toko kita ing Allegro "PRODUKER-BHP".