Tapak alas kulkas

Sepatu pembeku kanggo kahanan ekstrem

Ing departemen sandhangan kanggo mesin pembeku lan toko adhem ana kategori alas kaki mesin pembeku. IN kategori alas kaki kita uga nawakake kaos kaki termal terisolasi sing dirancang supaya suhu kurang. Sepatu sing kuat, jahitan sing diperkuat lan lem tambahan minangka jaminan keamanan lan kenyamanan. Sepatu kasebut ora mung nduweni fitur sing diadaptasi kanggo digunakake ing beku lan kamar adhem, nanging uga katon modern.

Tapak alas kulkas

Botol toko adhem BERING BIS

Kualitas tinggi kanggo kenyamanan lan keamanan

Kaki minangka salah sawijining bagean saka awak sing paling gampang adhem, mula penting banget kanggo nglindhungi kanthi bener kanggo kabeh wong sing kerja pirang-pirang jam saben dina ing ruangan sing suhu mudhun nganti -45 derajat Celcius.

Saliyane penake lan kenyamanan ukuran sing dipilih kanthi bener, sepatu kudu menehi perlindungan efektif tumrap es. Kanthi dipikirake, kita nggawe manawa macem-macem model muncul ing tawaran kasebut.

Tawaran kasebut kalebu sepatu beku anti banyu sing digawe saka kulit kulit sapi kayata Sepatu terisolasi BCW, sepatu BCU terisolasi. Kita uga duwe boots toko adhem sing anti banyu BERGIN BIS digawe saka campuran PU tahan suhu sithik nganti - 30 derajat. Model sing paling larang yaiku sepatu Rockfall.

Alas kaki Coldstore Rockfall Alaska dheweke menehi perlindungan supaya ora mudhun nganti -40 derajat, digawe saka kulit gandum berkualitas tinggi, sing bisa dihirup lan tahan banyu. Kajaba iku, dheweke duwe tlapak termal Thinsulate® B600, sing nyedhiyakake insulasi termal paling dhuwur lan bebas nganggo.

Produk Rockfall kasedhiya kanggo dipesen sajrone 7 dina kerja, amarga dikirim saka gudang kita ing Inggris.

Mesin pembeku coldstore lan alas adhem adhem -40 ° C proteksi

ROCKFALL Alaska COLDSTORE proteksi alas kaki adhem nganti -40 ° C

Saliyane alas kaki sing migunani kanggo digunakake, kita uga nawakake kaos sikil terisolasi, gumantung saka model saka wol, nilon utawa kain rajutan termal. Ukuran kasedhiyan wiyar ngidini sampeyan milih produk kanggo wanita lan pria.

Tawaran sandhangan toko adhem kalebu produk kanggo klambi lengkap kanggo karyawan. Uga ana tab ing toko clonohe, jaket, sarung tangan i cemporan kanggo toko adhem lan beku.