Aksesoris busana

Aksesoris busana minangka pilihan produk sing ditrapake ing macem-macem industri.  aksesorissing ditawakake ing toko yaiku produk saka produsen sing kerja sama kanggo pangiriman sandhangan lan tekstil.

Sampeyan bisa yakin manawa kualitas kasebut apik. Kita bisa nggarap merek dipercaya sing ora mung bisa mratelakake panemume positif, nanging uga kudu nggedhekake jangkauan. Ing kategori iki sampeyan bisa tuku, antara liya ikatan, topeng utawa tameng rai protèktif.

Tawaran sing disaranake khusus kanggo perusahaan lan klien pribadi. Thanks pancet karya tim lan pesenan gedhe, kita bisa menehi rega sing apik wiwit saka siji barang. Kanggo pesenan luwih gedhe, ana diskon tambahan.

aksesoris sandhangan uga kalebu dasi ireng sing langsingDasi mulus satin putih klasik

 

Aksesoris sandhangan minangka elemen sandhangan sing ora bisa dipisahake kanggo kabeh wong sing peduli karo gambar sing lengkap lan konsisten. Dasi modis pas karo kaos kanthi elegan, lan yen klambi kasebut diperkaya nganggo logo utawa sulaman perusahaan sing tepat, bakal nambah prestise perusahaan lan menehi kepercayaan marang karyawan kasebut.

Dasi digawe saka kain awet kanthi tenunan sing kandhel, ora suwe kerusakan, kabeh bakal katon anyar anggere bisa. Dasi kasebut dituku kanthi semangat kanggo nglengkapi klambi staf hotel ing meja resepsionis lan kanggo para pelayan lan restoran.

Aksesoris protèktif

Topeng protèktif kanggo tutuk lan irung, sing kalebu macem-macem jinis, isih misuwur. Akeh warna mesthi bakal milih sampeyan milih wong diwasa lan bocah. Topeng kasebut dijahit ing kamar jahit kita, amarga kita yakin babagan bahan sing digunakake lan kualitas pengerjaan.

Bahan kasebut digawe saka kain aman sing digawe saka bahan sing disertifikasi, sing ora ngemot senyawa beracun. Kita adol topeng sing bisa digunakake maneh lan topeng sing bisa digunakake. Kita uga duwe masker karo kanthong kanggo filter sing bisa diganti.

Topeng tutuk lan irung katun sing bisa digunakake maneh, abu-abu grafit

Grafit topeng katun

Kanggo sampeyan sing pengin luwih kepenak lan nggunakake bebas nganggo tameng rai bebarengan, kita wis nggawe rong jinis helm. Kita duwe helm pasuryan kebak digawe saka visor katun lan topeng lan mini helm nutupi wengi lan lambe, luwih kepenak kanggo wong sing nganggo kacamata. Produk kita cocog karo norma lan standar sing ditrapake.

Helm mini irung lan cangkem

Helm mini irung lan cangkem

Helm protèktif rai lengkap

Helm rai kebak