Topeng lan tank ndhuwur

Praktis lan trep kamizelki minangka solusi sing sampurna kanggo kabeh musim. Kapabilitas sing bisa ngidini dheweke digabungake setengah ing mangsa panas lan klambi ing mangsa adhem. We offer sampeyan rompi kerja lan rompi peringatan digawe saka bahan bermutu.

Kantong nyedhiyakake isolasi panas, nyedhiyakake gerakan bebas, lan amarga kanthong praktis, sampeyan ngidini sampeyan nggawa barang sing dibutuhake. Fitur praktis kasebut ndadekake sandhangan sing disenengi para pangguna saka pirang-pirang perusahaan lan institusi.

Kamizelki z miejscem na dowolny nadruk

Bezrękawnik damski roboczy

Kita nawakake macem-macem pilihan model saka A.dler, Stedman, Reis lan Leber & Hollman. Werna warna, ukuran, lan macem-macem sifat nggawe rompi misuwur minangka pakean kerja, nanging uga sandhangan pribadi.

Kanggo buruh renovasi lan konstruksi, disaranake rompi kanthi kanthong akeh, utamane migunani kanggo nyimpen barang cilik. Sandhangan kasebut nahan kekiatane kanggo wektu sing suwe amarga berkat kanggo nggunakake bahan berkualitas tinggi.

Produk kasebut digawe, antara liya digawe saka katun lan poliester, sawetara uga duwe pangaturan tambahan. Kanggo wong sing kerja ing kahanan mbebayani, kita nawakake rompi safety ing warna peringatan kanthi unsur reflektif.

Bebaya rompi

Bebaya rompi iki minangka sandhangan pelindung khusus sing nambah visibilitas. Kajaba iku, kaset reflektif sing dijahit nyebabake visibilitas luwih apik ing kahanan cuaca sing angel. Vists digunakake digunakake ing antarane para pekerja manual, wakil saka layanan dalan, nanging uga ing antarane para penggemar olahraga, peserta perarakan, turis, lan bocah sekolah lan para pemuda.

Produk kita cocog karo kabeh standar sing dibutuhake. Nalika milih rompi, penting kanggo nyetel kanthi bener, amarga jalur reflektif kudu ana ing level lampu mobil. Pas sing ala bakal nyebabake fungsi sing kurang amarga ana unsur reflektor.

Kamizelka odblaskowa ostrzegawcza

Tingkat keterangan rompi diatur miturut standar Eropa EN 471: 2003, sing mbedakake telung tingkat visibilitas:

  • 1, kanthi visibilitas paling murah, mung digunakake ing lalu lintas dalan,
  • 2, kanthi tingkat visibilitas medium, nyukupi persyaratan sandhangan protèktif,
  • 3, sandhangan visibilitas paling dhuwur kanthi macem-macem garis reflektif kanthi jembar minimal 5 cm.

Ing toko-toko, kita nawakake klambi kanggo tingkat loro sing cocog kanggo digunakake ing karya.

Kantong

Kita duwe pucuk tank perusahaan kayata Adler lan Leber & Hollman.

Kita nawakake model hawa sing khusus kanggo musim semi lan musim panas lan model terisolasi sing digunakake ing musim gugur lan musim salju.

Gumantung saka desain, ana versi kanthi kanthong sing bisa dipilih, dadi fasilitator kanggo kerja kayata fitters utawa listrik. Pucuk tank cocok kanggo kegiyatan saben dinane, supaya tetep anget. Werna sing kasedhiya, kalebu camo, ngidini sampeyan nyetel kahanan lan pilihan individu, kayata kanggo para alas utawa nelayan.

Pucuk tank digawe saka bahan bermutu, umume nganggo lapisan poliester njaba sing nglindhungi angin utawa udan. Akeh model sing duwe kerah sing tahan kanggo nglindhungi hawa sing adhem.

Pribadhi kanggo prestise luwih

Akeh pelanggan menehi penghargaan kepribadian lan kepribadian, utamane yen karyawan nindakake fungsi wakil ing kontak karo kontraktor lan klien potensial.

sulaman komputer

Kantong nganggo print iku pilihan sing umum kanggo menehi tandha sandhangan. Ing babagan iki, coba pikirake cara nyithak kualitas tinggi sing tahan karusakan, ilang warna lan ngumbah suhu dhuwur. Pramila kula nyaranake kanggo nggawe pribadi sing padhet sulaman komputer. Ngundang sampeyan ngunjungi toko online www.pm.com.pl utawa ing Allegro "PRODUKER-BHP".