Nyithak DTG

Percetakan DTG - cara modern kanggo dekorasi langsung

Percetakan DTG utawa "Direct To Garment" yaiku cara modern dekorasi langsung kain lan klambi. Teknik DTG ngidini sampeyan ngetrapake grafis ing kain katun utawa katun kanthi campuran elastane / viscose. Grafis digawe nggunakake printer khusus. Peralatan sing ana ing taman mesin yaiku model printer paling anyar Sadulur GTXpro Akehsing, amarga kepala industri, nyithak langsung materi kasebut kanthi cepet. Nyithak nganggo teknik DTG reproduksi warna sing sampurna kanthi transisi warna. Nyithak bisa ditindakake tanpa prelu nyiapake proyek saka mung siji potongan.

Kaos nganggo foto DTG

Nyithak foto nganggo Kaos nganggo metode DTG

Daya tahan pencetakan DTG gumantung karo pirang-pirang elemen. Kaping pisanan, model lan paramèter - peralatan sing luwih anyar, luwih akeh kualitas luwih apik lan produktivitas. Faktor liya sing mengaruhi daya tahan yaiku jinis cat sing digunakake, kain kanggo nggawe cetakan lan katrampilan saka buruh.
Printer Massal Brother GTXpro kita bisa digunakake nyithak kanthi ukuran maksimal 40,6 cm x 53,3 cm. Amarga nyuda biaya lan wektu pangopènan, bisa nyiyapake mesin kanggo nyithak luwih cepet lan nyuda jumlah gangguan ing karya. Dhuwur sirah sing optimal ora mung mandheg proses nyetak nalika feeder mbebayani banget cedhak karo endhas, nanging uga sensitif karo jarak sing gedhe banget ing antarane sirah lan feeder, sing mesthi njamin kualitas cetak sing dhuwur. Kepala tinta putih sing anyar sing apik kanthi nambah nozel nyedhiyakake mode pencetakan 10% luwih cepet. Sabanjure, diterjemahake dadi proses pamrosesan pesanan sing luwih cekak kanggo pelanggan.

Nyithak DTG

Printer langsung DTG

Kemungkinan sing akeh kanggo nyithak DTG

Printer Bulk DTXpro anyar minangka model fleksibel lan serbaguna. Nawakake kapabilitas produksi massal, dadi cocog kanggo pemenuhan pesanan massal.

Toko lan AGENSI: GTXpro minangka solusi sing cocog kanggo nyiyapake macem-macem toko, agensi pariwara, institusi, klub, lan papan kerja. Teknologi DTG fleksibel lan kompak. Matur suwun, sampeyan bisa nggedhekake gudang kanthi produk khusus kayata Klambi kanggo kabeh wong sing duwe jeneng, jabatan, tas pariwaralan uga sepatu nganggo kriya sampeyan dhewe. Personalisasi iku luwih milih identifikasi pangguna karo merek, sing pengaruhe citra positif lan kapercayan nambah.

DTG Percetakan sandhangan kanggo karyawan

DTG nyetak ing kaos tim sukarelawan

Idea KANGGO KELOMPOK LAN INDIVIDU: Natal, Paskah, jubilee, sukses profesional, Dina Ibu utawa Dina Anak minangka acara paling populer kanggo nyiyapake hadiah. Luwih akeh individu, dipersonalisasi kadang - kesan sing luwih apik lan posisi sing luwih kuwat. Hadiah perusahaan kanggo karyawan utawa hadiah jubilee minangka penghargaan ing kompetisi kesempatan sing apik kanggo anget gambar. Sabanjure, hadiah, utamane sing praktis, kayata andhuk kanggo mengeti taun 20 anane perusahaan utawa kanthi simbol penghargaan sing ditampa kanggo perusahaan, bakal dadi gadget sing apik kanggo mitra lan calon pelanggan kanggo negesake jabatan perusahaan nglawan sayembara.

Sabanjure, kemungkinan nyithak saka siji potongan mbukak pilihan kanggo nyiyapake hadiah asli kanggo wong sing spesial ing dina khusus. Laporan individu sing dihormati karo hadiah sing digawe kanthi partisipasi panemuan dhewe, lan kualitas tinggi, bakal menehi kenangan sing nyenengake nganti pirang-pirang taun. GTXpro ngidini sampeyan tetep fleksibel ing produksi, menehi kita kesempatan kanggo reaksi kanthi cepet lan ekonomi kanggo owah-owahan pesenan.

Pencetakan DTG ora mbutuhake persiyapan proyek, sing dadi salah sawijining kaluwihan utamane (kaya dene pencetakan layar utawa sulaman komputer). Eksekusi bisa langsung saka file klien, sing kudu diatur kanthi tepat. Sampeyan bisa nyithak saka siji potongan, supaya sampeyan bisa nindakake print test sadurunge nggawe jumlah sing luwih gedhe. Uga nyithak foto iku bisa, nanging penting yen resolusi paling dhuwur bisa ditindakake.

DURABILITAS: Keuntungan gedhe daya tahan dhuwuryen digawe nganggo peralatan profesional. Panganggone perbaikan anyar kanggo operasi ekonomi luwih akeh biaya nyetak relatif murah. Bahan kasebut kudu katun utawa nganggo campuran viscose, utawa elastane, nanging penting supaya ora kenthel.

 

Nderek rekomendasi pabrikan bakal ngidini kita nikmati efek saka proyek kasebut suwene suwe. Thanks kanggo bantuan tim, sampeyan bisa nyetel cara dekorasi, lan sampeyan bisa milih produk sing paling cocog ing pabrik kasebut toko.