Kapsul lan helm

Topi lan Otot minangka bagean saka peralatan kasebut BHP dibutuhake ing papan kerja tambah resiko. Dheweke minangka perlindungan urip lan kesehatan.

Produk sing kasedhiya ing toko pm.com.pl diwenehake dening pabrikan sing biso dipercoyo. Kasedhiya sawetara supaya sampeyan bisa milih sing cocog kanggo proyek kasebut. Kita priksa manawa bakal rutin nambah tawaran karo produk anyar.

Penawaran kita kita wis ngembang karo balaclavas sing migunani banget ing musim salju, syal cerobong asep, topi koki, tameng rai, tutup bolong kanggo industri panganan lan liya-liyane. Thanks kanggo kerja sama sing terus-terusan karo produsen lan pesanan sing akeh, kita bisa menehi rega sing apik lan macem-macem pilihan, lan diskon tambahan kanggo pelanggan biasa.

Helm safety, helm safety

Helm kanggo kenyamanan lan keamanan

Helm bisa dicocogake karo kabutuhan sampeyan amarga ana elemen penyesuaian sing ngidini sampeyan nyetel karo kabutuhan. Keluwesan helm kasebut dadi nyaman lan aman.

Helm sing dipasang kanthi ora apik, nalika ana pengaruh, kayata saka ndhuwur, kanthi gampang geser mudhun, nyebabake sirah bisa ciloko serius. Kita nyedhiyakake akeh model kanthi macem-macem warna. Bahan-bahan saka helm digawe tahan kanggo efek negatif saka faktor eksternal, lan ora ana senyawa beracun sing digunakake.

Tutup pelindung kanggo saben musim

Ing toko, kita nawakake pakean sing solid lan nyenengake tutup pelindung kanthi kekandelan sing beda kanggo macem-macem musim. Ing musim semi lan musim panas, disaranake tutup cahya sing efektif nglindhungi sinar srengenge sing kuat.

Ing mangsa adhem, utamane ing suhu sing sithik banget, topi terisolasi sampurna amarga bisa ngetokake panas ing endhas kanthi efektif. Disaranake paling apik kanggo wong sing kerja ing njaba ing kahanan cuaca sing angel. Kita duwe model wanita lan pria sing bisa dipilih, sing nggampangake pilihan produk.

Kanggo sing nggoleki helm protèktif ringan sing padha karo topi nganggo visor, kita bisa milih model saka pabrikan JSP lan REIS.
Dadi entheng helm nyedhiyakake perlindungan dhasar marang pengaruh marang obyek sing angel. Ing tengah ana sisipan sing digawe saka plastik HDPE utawa ABS kanthi sistem penyerapan kejut, lan uga diapit karo bahan kanggo nambah kenyamanan.
Topi dheweke duwe bolongan ventilasi, tali penyesuaian, lan kanthong internal supaya sampeyan bisa ngilangi kaku, saéngga sampeyan bisa ngumbah tutup utawa menehi tandha sulaman komputer.

Helm keamanan ringan, dikiat nganggo sulaman

Topi terisolasi Reis