Tutup freezer

cemporan mesin pembeku yaiku sandhangan sing dikerjakake kanggo kahanan sing suhune mudhun nganti -40 derajat C. Iki minangka produk bermutu, dijahit kanthi ati-ati, sing wis kabukten bisa digunakake ing akeh perusahaan. Dihargai fungsine, dheweke dipilih dening para pelanggan saka macem-macem negara. Asring dituku ing kombinasi karo sepatu lan sarung tangan. Uga nyaranake jeroan thermoactivesing bakal nglengkapi awak kanthi becik nglindhungi suhu sing kurang.

Lemari es Coverall lan kulkas

Coverst kadhemen Coldstore CS-12

Cover freezer profesional kanthi sertifikat

Ing pm.com.pl, kita nawakake lemari es profesional lan kamar toko sing adhem, sing dibedakake karo fungsionalitas lan desain kontemporer. Model sing paling populer yaiku Coldstore CS-12 njamin keamanan lan kenyamanan kerja kanthi keamanan sing paling dhuwur.

Baju renang siji potong duwe garis-garis reflektif kanggo visibilitas sing luwih apik.

Model iki duwe ritsleting ing sikil lan sarung tangan setengah ing mockup. Kostum terus certificateThanks kanggo bisa digunakake ing papan sing suhu nganti -40 derajat Celcius, nglindhungi kontak lan adhem konveksi. Model Coldstore CS-12 kasusun saka kain njaba poliester sing bisa dihirup kanthi sipat noda lan banyu. Saka seri COLDSTROE, kita uga nawakake jaket COLDSTORE CS10 lan celonone COLDSTORE CS11.

Lemari beku lan toko adhem kanthi reflektor nglindhungi nganti -83,3 ° C

Coverall protèktif kanggo beku utawa kamar adhem Proteksi HI-GLO 40 nganti -83,3 ° C

Macem-macem profesional kanggo perusahaan profesional

Model sing ditawakake nduweni katrangan rinci. Kajaba iku, ing model Hi-Glo 40, kita wis nyedhiyakake sertifikat sing negesake standar UNE-EN 342: 2004 / AC: 2008. Model sing kasebut duwe 340 g isolasi termal, bahan njaba nilon, lan bagian njero digawe saka poliester, dene kerah kasebut ngemot 280 g poliester bulu. Pelanggan bisa mriksa produk sing digawe, suhu sing dikarepake lan bobote produk apa. Gugatan wis dirancang supaya bisa digunakake sajrone pirang-pirang taun lan ora ngalang-alangi gerakan nalika digunakake.

Yen ora mangu, hubungi departemen layanan pelanggan, sing bakal seneng nulungi sampeyan milih sandhangan sing cocog kanggo beku lan toko adhem. Uga nyedhiyakake jaket, celana, sepatu, sarung tangan.