Klambi udan

Klambi udansing ditawakake sampeyan ing toko digawe saka bahan bersertifikat bermutu sing cocog karo norma lan standar sing ketat. Iki minangka salah sawijining jinis sandhangan sing misuwur banget ing musim gugur lan musim salju, ing sandhinge wulu anget lan sweter sing nyenengake.

Jas hujan sing disertifikasi

Pakaian udan wis dipérang dadi pirang-pirang kategori kanggo nggampangake telusuran. Macem-macem sing ditawakake bisa digunakake ing pirang-pirang industri. Pilihan sing akeh lan rega sing kompetitif mesthi ngidini sampeyan nemokake produk sing pas.

Deleng uga: Sulaman komputer - apa?

Hujan nganggo reflektor

Model sing beda kanggo saben musim lan industri

Hujan udan tahan banyu amarga lapisan njero khusus sing wis dirancang kanggo njaga kebebasan lan kenyamanan pangguna.

We offer: set, jaket, jaket, celana, ponchos. Set sing paling populer yaiku fasilitator sing milih pilihan kanthi ngeculake kebutuhan kanggo milih elemen individu. Kita nyedhiyakake macem-macem ukuran, uga sandhangan ukuran universal.

Nyetel

Nyetel digawe saka bahan fleksibel. Set kasebut kalebu, antara liya saka dungarees lan jaket. Dheweke menehi perlindungan lengkap saka kelembapan - ditahan ing lapisan njaba, lan unsur tambahan kayata kanthong zip mbantu nglindhungi barang sing didhelikake supaya ora udan. Jas udan ngidini aliran udara gratis, sing dibutuhake kanggo nyuda risiko kringet sing gedhe banget.

Jas hujan

Lambang jas hujan nyedhiyakake perlindungan sing sampurna supaya ora udan amarga nggunakake bahan kelas dhuwur. Panganggone bahan kasebut dadi kekiatan sing luar biasa lan tahan karusakan sing dhuwur. Penawaran kasebut kalebu akeh model - wiwit lancip nganti sawetara zlotys nganti luwih larang lan luwih kuat kanthi cuffs, luwih tahan deformasi.

Jas hujan kuning

Jaket jas hujan minangka departemen kanthi macem-macem produk saka produsen sing paling apik kanggo wong-wong sing fokus karo ketahanan lan panggunaan intensif. Jaket kasebut nemokake pirang-pirang standar, sawetara model dilengkapi elemen reflektif kanggo ningkatake visibilitas lan keamanan. Utamane sing penting yaiku model fleksibel sing nyedhiyakake kenyamanan lengkap ing kahanan kegiatan fisik khusus.

Jaket udan ijo

Perlindhungan saka faktor eksternal

Klambi udan sing digunakake, sing bakal sampeyan temokake ing toko, nyedhiyakake perlindhungan banget saka udan utawa angin. Keuntungan gedhe yaiku kenyamanan panggunaan, sing ora matesi kebebasan gerakan. Ukuran sing tepat ngidini gerakan bebas alangan sajrone kerja utawa kegiatan liyane. Sampeyan uga kudu menehi perhatian marang daya tahan optimal lan tahan kerusakan. Produksi sandhangan dening perusahaan sing spesialisasine ing implementasi persyaratan klambi khusus nggawe aliran udara sing tepat, saengga bisa nyuda risiko kringet. Thanks kanggo properti kasebut, frekuensi tuku klambi anyar minimal.