Ornamen

Ana macem-macem cara dekorasi, teknik sing luwih anyar bisa uga nggawe bingung wong nalika ngadhepi pilihan. Kaputusan babagan jinis tandha gumantung karo sawetara faktor. Nemtokake tujuan sandhangan utawa tekstil kanggo nyithak bisa mbantu kita milih teknik tartamtu. Ora preduli cara menehi tandha sing sampeyan pilih, sulaman sulaman tetep dadi cara sing paling mulia.

Cara dekorasi paling tuwa

Sulaman Dikenal pirang-pirang ewonan taun amarga wujud universal, tetep relevan kabeh. Asile, kain sulaman katon elegan banget lan njamin umur luwih dawa tinimbang kain sing dihiasi teknik liyane.

Bordir komputer kanthi logo ing tutup

Tutup nganggo grafis digawe nganggo sulaman komputer

Dekorasi kanggo saben acara

Kita firma menehi hasil supaya awet lan efektif dekorasi ing klambi kerja lan pariwara, uga tekstil hotel lan gastronomis. Kita duwe taman mesin dhewe, sing ngidini kita njamin rega kompetitif lan wektu pangiriman sing cekak.

Kita usaha kanggo ngrampungake saben pesenan. Tim kami bakal seneng mbantu sampeyan milih produk uga cara dekorasi. Kita uga nawakake layanan pengepakan sandhangan.

Sulaman komputer

Kaleksanan sulaman komputer mbutuhake tuku program sulaman. Cara iki dianjurake kanggo ukuran grafis sing luwih cilik. Sawise program sulaman dituku, data kasebut tetep ana ing pangkalan data kanthi apik, mula yen sampeyan bali pesen maneh, sampeyan ora bakal dikenani biaya kanggo persiyapan program sing padha kanggo kaping pindho. Iki minangka dekorasi sing apik banget lan langgeng.

Iki minangka hit nyata kanggo wong-wong sing ora kekarepan. Bintang wis malah pirang-pirang taun mengko katon fenomenal. Iki bakal gawe marem wong sing peduli karo citra perusahaane. Jinis cetak iki uga disaranake kanggo klambi sing asring dikumbah sing kena agen pencuci sing kuwat.

Salah sawijining cara dekorasi - sulaman komputer

Proses ngetrapake sulaman komputer

Percetakan layar

Percetakan layar yaiku teknik dekorasi sing bentuk cithakan yaiku template sing ditrapake ing bolong kandhel. Bolong bisa digawe saka logam utawa serat sintetis. Nggawe salinan kalebu muter cat liwat die. Nggawe percetakan layar kalebu tuku matriks kanggo nyithak.

Iki minangka solusi sing apik banget yen sampeyan pengin entuk efek warna jus nalika njaga presisi lan resistensi abrasi. Proyek sing wis rampung bakal katon solid nganti pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan.

Saben proyek digawe miturut syarat pelanggan masing-masing. Saben nyetel produk ing babagan materi lan grammage uga lokasi grafis sing cocog karo klien. Kadhangkala, kita ngowahi desain kanthi idin saka klien kanggo entuk efek sing paling apik.

Nyithak layar kanggo sandhangan, logo apa wae, grafis

Pencetakan layar bisa ditindakake ora mung kanggo sandhangan, nanging uga gadget sing dipilih

Nyetak langsung dening DTG

Percetakan DTG utawa "Direct To Garment" yaiku cara modern kanggo dekorasi langsung kain lan klambi. Teknik DTG ngidini sampeyan ngetrapake grafis ing kain katun utawa katun kanthi campuran elastane / viscose. Grafis digawe nggunakake printer khusus. Nyithak kanthi teknik DTG mbisakake reproduksi warna sing sampurna bebarengan karo transisi warna. Nyithak bisa digawe tanpa kudu nyiyapake desain saka mung siji potongan.
Daya tahan pencetakan DTG gumantung karo pirang-pirang elemen. Kaping pisanan, model lan parameter peralatan - peralatan sing luwih anyar, kualitas lan kinerja luwih apik. Faktor liyane sing nyebabake daya tahan yaiku jinis cat sing digunakake, kain kanggo nggawe cetakan lan katrampilan para pekerja.

Pencetakan DTG, amarga inovasi, bisa digunakake kanggo produksi massal lan kanggo produksi saka siji potong. Iki nggawe cetakan tes sadurunge miwiti kabeh seri. Iki uga minangka pilihan sing apik kanggo hadiah ulang tahun, pesta utawa ulang tahun sing dipersonalisasi. Kanggo perusahaan, iki uga dadi solusi sing cocog yen kita pengin saben karyawan duwe jeneng utawa judhure ing sandhangane. Iki uga ditrapake kanggo sandhangan, kayata sandhangan klub olahraga, kanthi nomer sing beda dicithak ing kaos utawa celana pendek.

Printer anyar Sadulur DTXpro Akehmanawa kita wis ngembangake taman mesin kanthi, yaiku model fleksibel lan serbaguna. Matur suwun, sampeyan bisa nggedhekake gudang kanthi produk khusus kayata Klambi kanggo kabeh wong sing duwe jeneng, jabatan, tas pariwaralan malah sepatu kanthi kriya sampeyan dhewe ing skala massa uga seri winates.

Kita asring kepengin weruh hadiah unik kanggo wong sing ditresnani ing acara Natal, Paskah, Dina Ibu utawa ulang tahune. Kita pengin hadiah kita bisa ditonjol lan tetep suwe
supaya bisa kaleksanan, luwih becik mikir babagan hadiah pribadi, asring sing praktis ora mung bisa nuwuhake kenangan sing nyenengake, nanging uga wis suwe digunakake.

DTG nyithak pakean

Nyithak DTG ora mbutuhake persiapan proyek sing dadi salah sawijining kauntungan utama (kaya dene pencetakan layar utawa sulaman komputer). Sampeyan bisa nyithak grafis utawa prasasti saka mung siji, uga nyithak foto nyata lan utamane populer nalika hadiah, nanging penting supaya foto kasebut kanthi resolusi paling dhuwur. Print DTG kepengine dipilih dening agensi pariwara amarga ditandhani kanthi murah lan daya tahan, sing penting banget nalika ngatur sandhangan utawa tekstil kanggo macem-macem acara utawa minangka hadiah kanggo kompetisi.

kita ngajak sampeyan menyang conttumindak karo layanan kita tokosing bakal seneng mangsuli pitakon lan menehi kuotasi tandha gratis.