Sarung tangan freezer

Sarung tangan freezer

Sarung tangan beku minangka bagean penting saka peralatan kanggo beku lan toko adhem. Tangan asring kena kontak langsung karo barang lan peralatan. Dheweke asring ngalami frostbite amarga permukaan sing katon lan tumindak suhu sithik, angin asring kedadeyan asor banget. Frostbite biasane diwiwiti kanthi abang ing kulit, amarga sirkulasi getih digawe luwih cepet kanggo dadi panas bagean sing adhem. Gejala sabanjure yaiku rasa nyeri, gatel, lan rasa bengkak tangan. Derajat frostbite gumantung karo wektu lan kahanan,
ing endi kulit kena pengaruh negatif saka suhu sithik. Sarung tangan minangka perlindungan sing sampurna saka suhu sing sithik, lan ngidini sampeyan nindakake tugas kanthi bebas. Sarung tangan mesin pembeku produk berkualitas tinggi ngidini sampeyan nglindhungi tangan saka frostbite, mula saka iku toko mung nawakake produk bermutu saka pabrikan sing disaranake.

Sarung tangan Coldstore kanggo beku lan toko adhem

Sarung tangan POLAR RANGE COLDSTORE kanggo beku lan panyimpenan kadhemen

Sarung tangan Gold beku XTREME COLDSTORE

Sarung tangan kanggo ruangan sing adhem lan adhem TG2 XTREME COLDSTORE GLOVES

Pilihan macem-macem sarung tangan profesional nggawe pelanggan gelem tuku produk ora mung sarung tangan, nanging uga kabeh sandhangan kanggo beku lan toko adhem, milih saka clonohe, jaket utawa sepatu. Sarung tangan termal Drivers Fleece minangka produk sing cocog karo standar EN388. Sarung tangan Cold1 Store TG511 oranye minangka produk kanthi lapisan Thinsulate. Model sarung tangan Coldstore Gold Arktik utawa sarung tangan Eisbaer Freezer sing memenuhi persyaratan EN 388 / EN XNUMX - iki minangka produk sing dipilih saka tawaran. Kabeh jinis sarung tangan wis diterangake kanthi rinci supaya bisa gampang milih.

Sarung tangan kulkas

Fleece Drivers sarung tangan termal

Rega sing apik lan bermutu

Perusahaan kita nyedhiyakake pabrik pangolahan, gudang, toko adhem, perusahaan logistik, lan iki bakal ngasilake pesenan gedhe produk Thanks kanggo iki, kita bisa ngatasi diskon atraktif ing produsen, ngasilake rega kompetitif kanggo pelanggan. Kajaba iku kualitas dhuwur produk nggawe akeh pelanggan sing kepenak bali, lan iki ngidini kita supaya rega tuku saka kontraktor ing level sing kurang.

Kanggo mayoritas sandhangan lan tekstil, kita tandhani kanthi grafis, kita nggawe logo nggunakake metode kasebut sulaman komputer utawa percetakan layar. Kita duwe taman mesin dhewe, sing ngidini kita ngetutake proses menehi tandha ing saben tataran.

Sarung tangan kanggo beku lan kamar adhem TG1 PRO COLDSTORE