Percetakan layar

Percetakan layar minangka salah sawijining metode tandha sing paling populer sing asring dipilih kaos pariwara, blus utawa sawetara gadget pariwara kayata tas utawa kapital. Jinis cetak iki paling cocog kanggo lumahing gedhe lan rata uga kain tipis, ora beda sulaman komputersing disaranake kanggo grafis lan bahan sing luwih cilik sing luwih kenthel lan luwih abot.

Pencetakan layar - cocog kanggo grafis gedhe ing permukaan sing rata

Grafik, logo utawa prasasti sing digawe kanthi nyithak layar bermutu bakal tahan ora mung kanggo digunakake, nanging uga kanggo ngumbah kanthi suhu dhuwur. Iki minangka cara sing efektif kanggo menehi tandha babagan kualitase. Kanggo nyithak layar, digunakake layar, ing endi cat nyebar ing kabeh bolong kanthi agul-agul dhokter. Cat sing nyentuh kain diikat permanen lan direndhem.

Tim kita nawakake logo utawa prasasti sing dipilih kanthi nyithak layar.

Matriks nyithak layar

Matrix kanggo nyithak layar

Werna warna layar nyithak

Kauntungan utama nyithak layar yaiku kemampuan nggawe grafis ing saben warna. Nalika nggawe print kanggo sandhangan, gambar ing w warna sing kuat lan ekspresif.

Keuntungan tambahan yaiku pilihan shading. Cat bisa dicampur karo siji liyane. Program komputer sing khusus kanggo proses pencampuran cat kanthi akurat ngetung pigmen pigmen sing dibutuhake kanggo nggawe warna sing paling pas sing bakal ditrapake kanggo produk.

Pencetakan layar tahan kanggo dicuci, bisa dicuci nganggo mesin cuci otomatis kanthi pilihan muter. Kondisi kasebut minangka cetakan sing pas karo kabeh proses produksi lan cat berkualitas tinggi.

Kaos nganggo cetakan layar, cetakan apa wae

Kaos nganggo grafis sing dicithak layar

Rega nyithak layar gumantung karo sirkulasi

Biaya nyithak layar gumantung saka gaweyan. Makane luwih becik milih kanthi akeh pesanan. Preparasi matriks minangka biaya tetep, ora gumantung saka upaya kasebut.

Kajaba iku, yen pengin nggawe conto nyoba kaos utawa tas, kita kudu mbayar biaya persiyapan matrik. Ing cara nyithak iki, saben warna ditrapake kanthi kapisah, liwat layar sing kapisah.

Iki kalebu persiapan matriks kapisah kanggo saben warna. Nanging, ora dadi masalah akeh gaweyan. Bisa digunakake kanthi apik kanthi pesenan gedhe kanggo acara olahraga, penghargaan kanggo kompetisi utawa akeh tim karyawan.

Serbaguna nyithak layar

Pencetakan layar duwe popularitas amarga fleksibilitas sing akeh, bisa digunakake kanggo menehi tandha bahan katun lan plastik, lan uga kanggo menehi tandha kayu. Pencetakan layar asring dipilih kanggo sandhangan lan tekstil pariwara. Cetakan tahan karusakan mekanik, sinar srengenge lan lembab.

Kita ngajak sampeyan kerja sama karo kita firma wis pengalaman suwene mangsuli pariwara ing pariwara lan klambi. Kita duwe macem-macem pilihan produk, lan tim bakal seneng mbantu sampeyan babagan pilihan lan cara nyithak.