Klambi

Klambiing sisih tengen clonohe i Klambi, minangka kumpulan dhasar sandhangan karyawan ing pirang-pirang industri. A macem-macem model sing kasedhiya saka sing cocog karo kita toko umożliwia dobór produktu w zależności od jego przeznaczenia czy preferencji użytkownika.

Bluzy do pracy i na co dzień z własną grafiką

Model sing ditawakake digawe saka bahan berkualitas tinggi, yaiku tugas sing paling dhuwur kanggo resistensi lan nglindhungi kahanan cuaca sing angel.

Sweatshirts minangka peralatan dhasar saka wakil saka akeh industri, kalebu konstruksi, produksi utawa logistik. Dheweke duwe panggunaan serbaguna kanggo properti praktis - saliyane menehi anget marang angin utawa kadhemen, dheweke uga ngidini luwih akeh gerakan bebas tinimbang jaket, nalika njupuk sandhangan pribadi.

Kita nawakake model kanggo kabeh musim sing dicocogake karo kahanan cuaca sing beda-beda utawa jumlahe transisi kanggo musim semi utawa musim gugur.

sweatshirtssweatshirts

Kaos klambi kerja

We offer sampeyan jaket karya ing rega sing beda-beda gumantung karo model - saka sing paling dhasar sing dikarepake kanthi tujuan khusus.

Umume digawe saka poliester, sing nyedhiyakake insulasi termal sing luwih gedhe, lan kanthi mangkono, luwih akeh kebebasan gerakan tinimbang klasik jaket karya.

Kajaba iku, umume model duwe krenjang sing dipasang kanggo kantong termal lan kanthong praktis nganggo zippers. Nawakake jaket ing macem-macem warna, nganggo lengen klambi dawa lan cendhak, uga ana karakter bebaya kanthi unsur reflektif.

Sandhangan refleksi luwih cocog kanggo pekerja dalan, buruh konstruksi utawa sing kerja sawise peteng.

sweatshirts

sweatshirts

Kaos klambi kerja perusahaan kayata Reis utawa Stedman digawe saka kain sing tahan kanggo intensif.

Kanggo nglindhungi unsur-unsur sing ana abrasi, unsur pelindung khusus dijahit dadi model sing dipilih. Kajaba iku, sawetara gaya wis digayuh nganggo ventil kanggo nyuda kringet sajrone latihan sing kuat.

Umume model duwe welts sing cocog ing pinggul lan bangkekan supaya ora bisa ngrusak sandhangan utawa rereget pribadi.

On sale yaiku: jaket bulu, jaket kerja, jaket polipropilena, jaket peringatan, sweter.

Pribadhi kanggo prestise luwih

Akeh pelanggan menehi penghargaan kepribadian lan kepribadian, utamane yen karyawan nindakake fungsi wakil ing kontak karo kontraktor lan klien potensial.

Kaos klambi kerja kanthi imprint luwih lan umum amarga padha karo iklan sing murah. Ngelingi, elinga metode menehi kualitas berkualitas sing tahan kanggo ngrusak, nyuda warna lan wisuh suhu dhuwur. Pramila kula nyaranake kanggo nggawe pribadi sing padhet sulaman komputer.

sulaman komputer