Temokake produk kita

Kita minangka perusahaan Polandia kanthi tradhisi, produser lan distributor
klambi lan pariwara pariwara bermutu tinggi.

Rampung jahitan
- kemungkinan produksi sudhut

Kita duwe kamar jahit dhewe - kita ngepit persis miturut pangarepan sampeyan. Kapasitas pamrosesan ngidini kita ngasilake ewu barang saben wulan.

+ 1000

barang sing diprodhuksi saben wulan

Produksi cepet
lan pangiriman menyang lawang sampeyan.

Kabeh pesenan diproses kanthi cepet, ing tanggal sing wis ditemtokake, banjur dikirim kanthi kurir utawa menyang loker bingkisan supaya bisa nyedhaki sampeyan kanthi cepet.

P&M - kamar jahit sulaman komputer sing unggul

P&M minangka ruangan jahit Polandia sing mlaku ing Rawa Mazowiecka wiwit 1995. We nyedhiyani layanan sewing, nglereni, ironing lan label.

Kita khusus ing sulaman komputer babagan promosi lan klambi olahraga.

Penawaran kita diarahake menyang perusahaan lan produsen. Yen sampeyan pengin tuku sepotong, bukak kita toko online.

P&M digawe saka wong. Wong profesional sing berkualitas lan berpengalaman sing seneng menehi pitunjuk lan pitulung kanggo milih teknik lan desain sing paling apik supaya produk sampeyan katon luar biasa.

P&M - peralatan lan kemungkinan

Ruangan jahitan P&M duwe peralatan modern sing ngidini supaya pelanggan bisa luwih dhuwur.

Taman mesin kalebu, antara liya: mesin kunci, rong jarum, render, overlocks, binder, mesin pasket, mesin karet, mesin punching, mesin padding, tabel ironing.

Kami wis siyap kanggo netepi pesenan sampeyan. Kita ngajak sampeyan kerja sama.

Paweł Kubiak - pemilik perusahaan

Mangerteni kekuwatane

Staff kita sing berkualitas tinggi seneng banget pirang-pirang pengalaman, padha seneng mbantu lan menehi saran babagan desain lan pilihan teknik sing paling apik - kita bakal nggawe pesenan apa wae!

Taman mesin modern

Kualitas paling dhuwur kanggo produk

Pengalaman sewing ekstensif

Advanced Technologies

blog

Kita seneng nuduhake kawruh lan menehi tips

Ing kaca blog, sampeyan bakal nemokake informasi babagan tawaran kita lan akeh tips terkenal babagan tren ing industri kita.

Kaos nganggo print
31 August 2020

Kaos nganggo print

Kaos nganggo print Bordir komputer modern digunakake kanggo dekorasi macem-macem jinis kain ...

Waca liyane
sulaman komputer
1 July 2020

Sulaman komputer - apa?

Sulaman komputer minangka metode dekorasi klasik lan sing paling mulia. Iku kalebu ing sulaman prasasti ...

Waca liyane

Perusahaan sing dipercaya kita