Nyithak DTG, menehi tandha saka siji potongan

Pencetakan DTG - kemungkinan nyithak saka siji potong

Percetakan DTG minangka salah sawijining cara paling anyar kanggo menehi tandha sandhangan lan aksesoris. Teknik DTG ngidini sampeyan ngetrapake grafis ing kain katun utawa katun kanthi campuran elastane / viscose. Grafis digawe nggunakake printer khusus. Peralatan sing ana ing taman mesin yaiku model printer paling anyar Sadulur GTXpro Akehsing, amarga kepala industri, nyithak langsung materi kasebut kanthi cepet. Nyithak DTG ngidini reproduksi warna sing sampurna kanthi transisi warna. Nyithak bisa ditindakake tanpa prelu nyiapake proyek saka mung siji potongan.

Topeng katun sing wis diprofil, cetakan DTG, logo apa wae

Topeng katun profil, ukuran wanita lan pria kanthi kemungkinan ana logo pencetakan utawa perusahaan

Nyithak klambi DTG warna lengkap

Nyithak masker lan aksesoris nggunakake metode DTG kanthi logo apa wae kanggo karyawan

Daya tahan pencetakan DTG gumantung karo pirang-pirang elemen. Kaping pisanan, model lan paramèter - peralatan sing luwih anyar, luwih akeh kualitas luwih apik lan produktivitas. Faktor liya sing mengaruhi daya tahan yaiku jinis cat sing digunakake, kain kanggo nggawe cetakan lan katrampilan saka buruh.
Printer Massal Brother GTXpro kita bisa digunakake nyithak kanthi ukuran maksimal 40,6 cm x 53,3 cm. Amarga nyuda biaya lan wektu pangopènan, bisa nyiyapake mesin kanggo nyithak luwih cepet lan nyuda jumlah gangguan ing karya. Dhuwur sirah sing optimal ora mung mandheg proses nyetak nalika feeder mbebayani banget cedhak karo endhas, nanging uga sensitif karo jarak sing gedhe banget ing antarane sirah lan feeder, sing mesthi njamin kualitas cetak sing dhuwur. Kepala tinta putih sing anyar sing apik kanthi nambah nozel nyedhiyakake mode pencetakan 10% luwih cepet. Sabanjure, diterjemahake dadi proses pamrosesan pesanan sing luwih cekak kanggo pelanggan.

DTG print sing cocog kanggo menehi tandha skala-akeh lan edisi winates

Printer Bulk DTXpro anyar minangka model fleksibel lan serbaguna. Nawakake kapabilitas produksi massal, dadi cocog kanggo pemenuhan pesanan massal.

Toko lan AGENSI: GTXpro minangka solusi sing cocog kanggo nyiyapake macem-macem toko, agensi pariwara, institusi, klub, lan papan kerja. Teknologi DTG fleksibel lan kompak. Matur suwun, sampeyan bisa nggedhekake gudang kanthi produk khusus kayata Klambi kanggo kabeh wong sing duwe jeneng, jabatan, tas pariwaralan uga sepatu nganggo kriya sampeyan dhewe. Personalisasi iku luwih milih identifikasi pangguna karo merek, sing pengaruhe citra positif lan kapercayan nambah.

DTG printer warna lengkap, dekorasi garmen

Nyithak kaos nggunakake metode DTG kasedhiya saka siji potongan

Idea KANGGO KELOMPOK LAN INDIVIDU: Natal, Paskah, jubilee, sukses profesional, Dina Ibu utawa Dina Anak minangka acara paling populer kanggo nyiyapake hadiah. Luwih akeh individu, dipersonalisasi kadang - kesan sing luwih apik lan posisi sing luwih kuwat. Hadiah perusahaan kanggo karyawan utawa hadiah jubilee minangka penghargaan ing kompetisi kesempatan sing apik kanggo anget gambar. Sabanjure, hadiah, utamane sing praktis, kayata andhuk kanggo mengeti taun 20 anane perusahaan utawa kanthi simbol penghargaan sing ditampa kanggo perusahaan, bakal dadi gadget sing apik kanggo mitra lan calon pelanggan kanggo negesake jabatan perusahaan nglawan sayembara.
Sabanjure, kemungkinan nyithak saka siji potongan mbukak pilihan kanggo nyiyapake hadiah asli kanggo wong sing spesial ing dina khusus. Laporan individu sing dihormati karo hadiah sing digawe kanthi partisipasi panemuan dhewe, lan kualitas tinggi, bakal menehi kenangan sing nyenengake nganti pirang-pirang taun. GTXpro ngidini sampeyan tetep fleksibel ing produksi, menehi kita kesempatan kanggo reaksi kanthi cepet lan ekonomi kanggo owah-owahan pesenan.

Kaos ireng 101 kanthi foto

Pencetakan DTG ora mbutuhake persiyapan proyek, sing dadi salah sawijining kaluwihan utamane (kaya dene pencetakan layar utawa sulaman komputer). Eksekusi bisa langsung saka file klien, sing kudu diatur kanthi tepat. Sampeyan bisa nyithak saka siji potongan, supaya sampeyan bisa nindakake print test sadurunge nggawe jumlah sing luwih gedhe. Uga nyithak foto iku bisa, nanging penting yen resolusi paling dhuwur bisa ditindakake.

Nyithak foto nggunakake metode DTG ing Kaos

DURABILITAS: Keuntungan gedhe daya tahan dhuwuryen digawe nganggo peralatan profesional. Panganggone perbaikan anyar kanggo operasi ekonomi luwih akeh biaya nyetak relatif murah. Bahan kasebut kudu katun utawa nganggo campuran viscose, utawa elastane, nanging penting supaya ora kenthel.
Nderek rekomendasi pabrikan bakal ngidini kita nikmati efek saka proyek kasebut suwene suwe.

Topeng kasebut dicithak nganggo logo DTG

Topeng katun profil nganggo logo DTG sing dicithak

Deleng artikel liyane:

Kaos nganggo print
31 August 2020

Kaos nganggo print