Jaket beku

Jaket beku sing wis disertifikasi

Piranti karyawan ing jaket mesin pembeku kualitas, aman, darmabakti kanggo makarya ing suhu sithik minangka masalah sing penting banget kanggo para pengusaha. Milih model sing bener yaiku cukup tantanganapamaneh yen produk kasebut ora asring dipesen.

Ing toko, kita nyedhiyakake model kualitas paling apik saka pabrikan sing andal sing melu produksi klambi khusus.

Jaket beku reflektif kanthi proteksi nganti -64,2 ° C

Proteksi jaket beku Hi-Glo 25 Coldstore nganti -64,2 ° C

Jaket mesin pembeku Model kasebut kasedhiya ing macem-macem jinis, sing mbedakake saka siji liyane yaiku desain, rega lan tujuane. Amarga tujuan khusus njahit, bahan berkualitas apik digunakake lan rampung sing tepat.

Kabeh iki kanggo nglindhungi karyawan kanthi kenceng lan diladeni nganti pirang-pirang taun. Salah sawijining model sing paling populer yaiku jaket Hi-Glo 25 Coldstore sing menehi perlindungan nganti -64,2 ° C (foto), dilengkapi sistem modern 5 lapis, sing dirancang kanggo njebak akeh lapisan udara.

Jaket kasebut kasebut cocog karo standar EN342, sing bisa digunakake ing gudang kanthi suhu nganti -64,2 ° C. Nanging, model jaket sing ditawakake, sing paling nglindhungi, nglindhungi kahanan kerja nganti -83,3 ° C sajrone 1 jam kanthi aktivitas medium, lan nganti -44,01 ° C 8 jam kanthi kegiyatan medium.

Nilai kasebut ditrapake yen jaket lan clono dowo Hi-Glo 40 dungarees dienggo bareng.

Toko adhem lan jaket toko adhem, proteksi Coldstore sing diisolasi nganti -25 derajat C.

Jaket beku Coldstore CS-10, proteksi nganti -25 derajat C.

Keamanan sing cukup

Produsen kita fokus ing mutu sing paling apik lan tepat. Klambi sing cocog karo standar EN 342 menehi perlindungan banget tumrap suhu sing sithik banget. Operasi ing lingkungan sing adhem ditondoi suhu sing padha utawa luwih murah tinimbang -5 ℃. Penting, supaya ora udan sandhangan udan - kelembapan utawa banjir bisa nyebabake akibat sing ora nyenengake.

Jaket beku sing kasedhiya kanthi macem-macem ukuran tegese sampeyan bisa kanthi gampang golek sandhangan sing cocog banget karo sampeyan. Tuku sandhangan padhet minangka investasi sing bathi. Nindakake rekomendasi pabrikan, iki bakal migunani sajrone pirang-pirang taun, sing dikonfirmasi karo pemilik perusahaan gedhe lan pangguna dhewe.