Apron

Apron kanggo makarya minangka produk sing disesuaikan karo kegiyatan ing macem-macem industri. Iki digunakake kanggo nglindhungi sandhangan saka rereget utawa ciloko. Ukurane universal, nanging bisa diatur nganggo tali.

Saliyane produk sing bisa digunakake maneh, kita uga duwe apron sing bisa digunakake dikemas ing 10 utawa 100 lembar, utamane digunakake ing gastronomi. Ing toko sampeyan bakal nemokake model sing digawe saka macem-macem jinis bahan kayata katun kelas berat, poliester, karet, polipropilena lan liya-liyane, gumantung saka panggunaan sing dienggo.

Bahan sing digunakake kanthi kualitas dhuwur lan duwe sifat tambahan ing apron khusus. Sebagéan gedhe digawe saka bahan sing gampang dicuci. Antarane liyane, kalebu kosmetik, katering lan omah jagal.

Uga nawakake celemek ing bagean klambi nganggo celemek anak-anake kanggo penyayang enom saka eksperimen kuliner.

Tawaran apron kerja kalebu:

  • kanggo gastronomi lan SPA,
  • anti-motong,
  • digawe saka polipropilena / PE / PVC / Tyvek,
  • makarya

Apron

Gastronomi lan SPA

Sing paling populer ing tawaran kasebut yaiku apron protèktif khusus kanggo industri katering lan kosmetik. Uga nawakake apron sing diarani apron cendhak. Sandhangan kasebut digawe saka katun lan campuran bahan katun lan sintetis, supaya gampang ngilangi reregetan saka panganan utawa kosmetik, lan liya-liyane. Werna kain sing digunakake kanggo apron nambah apik.

Ing industri kasebut, estetika lan citra penting banget amarga karyawan duwe kontak akeh karo para pelanggan - produke bakal nggawe dheweke rumangsa profesional lan estetis. Pilihan tambahan sulaman logo kasebut bakal nggawe menonjol saka kompetisi lan luwih tetep tetep ora eling karo memori panampa.

Piranti anti-cut khusus

Celemek logam bermutu anti-motong utamane kanggo industri panganan. Dheweke minangka bagean saka peralatan karyawan sing nindakake pakaryan sing gegandhengan karo nangani piso sing diarahake menyang awak. Celemek digawe saka waja tahan karat berkualitas tinggi lan sistem cincin logam kanthi diameter 7 mm, memenuhi syarat EN13998 (level 2). Standar kasebut bisa digunakake ing kahanan perawatan khusus. Ketahanan material sing dhuwur iki ndadekake ora bisa tusukan awak.

Celemek cocok kanggo digunakake ing sistem HACCP. Iki bisa digunakake kanggo ngolah plastik lan kulit, uga misahake daging karo balung. Pabrikan nggawe manawa apron, sanajan bahane, bisa entek lan ora matesi kebebasan gerak.

Polipropilena / PE / PVC / TYVEK

Apron digawe saka polipropilena, PE, PVC lan tyvek Iki ditrapake kanggo kahanan sing ana zat sing bisa ngrusak sandhangan lan kulit amarga kontak karo bahan kayata bahan kimia utawa bahan bakar. Kita nawakake celemek laboratorium sing digawe saka polipropilena kanthi krah kanggo nglindhungi gulu, uga model saka laminat PE microporous sing dirancang kanggo nglindhungi nalika nggarap zat sing mbebayani.

Antarane celemek pelindung, uga ana apron PVC karet, sing paling cocog kanggo digunakake ing toko tukang daging, ngolah daging sing ora mbutuhake piso ngarahake awak. Kenceng sing nglindhungi sandhangan bisa diatasi kanthi bahan permen karet.

Nganggo celemek

We nawakake celemek makarya perusahaan terkenal Leber & Hollman lan Reis. Model sing didol kasedhiya karo lengen dawa lan dawa. Apron sing ngemot campuran kain poliester lan katun kelas berat disaranake digunakake ing pawon, ing endi sandhangan kena rereget sing akeh lan asring, mula kudu asring dikumbah kanthi suhu dhuwur, sanajan nganti 95 derajat Celcius, nalika njaga estetika sandhangan.

Saliyane pawon, celemek cocok kanggo digunakake ing gudang, ing produksi, perakitan utawa ing laboratorium. Desain modern ngidini tampilan sing apik, lan rincian sing tepat bakal digunakake suwe.